Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 10

QUOTE(anny @ 2009 05 21, 08:22)
Sveiki, gal galite paaiskinti kokia problema - kai naudojuosiu internetu, ismeta langa su uzrasu:
Internet Explorer has encountered a problem with as add-on and needs to close.Add-on Name-Flash10a.ocx Adobe Flash player ir visi psl uzsidaro.
Su kuo susijusi ta problema, ar reikia perinstaliuoti ka nors?
Aciu uz patarimus  4u.gif

adobe flash player add-onas susipjoves,istrink ji ir viskas veiks normaliai,dabar speju vos iejus i weba kuris naudoja flash iskarto luzta tau narsykle

QUOTE(Taktas @ 2009 05 21, 12:35)
Tavo atveju tai nepadės.Pirmiausia, kai užsikraus siūlyčiau pasidaryti atsargines kopijas reikalingų failų. panašu kad miršta hdd, arba labai sugadintas mbr sektorius.Pirmu atveju reiktu pasitikrinti kokia hdd būklė, antru perinstaliuoti arba tvarkyti win. Teko susidurti su abiem atvejais, simptomai labai panašūs.

retas atvejis kad hdd mirsta,bent jau man tai neteko matyti,dazniausiai kas nors susipjove buna,nera lengva ta hdd numarint
Atsakyti
Labas, merginos kompiuteriu drauges 4u.gif
turiu beda, gal padesite man su ja susitvarkyti.
kai noriu atidaryti savo e-paste dokumenta koki, man ismeta lentele ,,Your current security settings do not allow this file to be downloaded" ir neleidzia nieko atversti.
Koki velnia as cia prisidirbau ir kaip man susitvarkyt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(norilonyte @ 2009 05 22, 09:40)
Labas, merginos kompiuteriu drauges 4u.gif
turiu beda, gal padesite man su ja susitvarkyti.
kai noriu atidaryti savo e-paste dokumenta koki, man ismeta lentele ,,Your current security settings do not allow this file to be downloaded" ir neleidzia nieko atversti.
Koki velnia as cia prisidirbau ir kaip man susitvarkyt? unsure.gif

Kadangi esu ne mergina, tai atsakyti neturiu teisės.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 05 22, 10:58)
Kadangi esu ne mergina, tai atsakyti neturiu teisės.

upss.... lotuliukas.gif atsiprašau. Tai kad nesimato dalyvių lyties ax.gif
gal galėtumėte man atsakyti, vaikine? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norilonyte @ 2009 05 22, 11:47)
upss.... lotuliukas.gif atsiprašau. Tai kad nesimato dalyvių lyties ax.gif
gal galėtumėte man atsakyti, vaikine? smile.gif

nebereikia, pati išmokau ir susitvarkiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norilonyte: 22 gegužės 2009 - 13:00
QUOTE(dev @ 2009 05 22, 00:07)
adobe flash player add-onas susipjoves,istrink ji ir viskas veiks normaliai,dabar speju vos iejus i weba kuris naudoja flash iskarto luzta tau narsykle

pas mane Add and remove programs yra dvi - Adobe Flash Player 10 Activex ir Adobe Flash Player 10 Plugin , kuria istrinti? ar abi istrinti? 4u.gif
Atsakyti
sveiki gal galit padet del nero programos? CD raso,o DVD ne,gal ka nors reikia ten nureguliuoti,pas mane nero6
Atsakyti
QUOTE(#69# @ 2009 05 22, 17:36)
sveiki gal galit padet del nero programos? CD raso,o DVD ne,gal ka nors reikia ten nureguliuoti,pas mane nero6

Vėl nekonkretu. Koks pas tave įrenginys? Nors darab praktiškai visur įrašantys dvd. pasileidus nero, viršui kairiame kampe pasirenki ką įrašinėsi, cd ar dvd. Jeigu nėra pasirinkimo greičiausia įrenginys negali dvd įrašinėti.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2009 05 22, 20:04)
Vėl nekonkretu. Koks pas tave įrenginys? Nors darab praktiškai visur įrašantys dvd. pasileidus nero, viršui kairiame kampe pasirenki ką įrašinėsi, cd ar dvd. Jeigu nėra pasirinkimo greičiausia įrenginys negali dvd įrašinėti.

sita as suprantu kaip nusistatyti,anksciau rase,o dabar pradeda rasyt ir tik diska sugadina bet neiraso
Atsakyti
QUOTE(anny @ 2009 05 22, 18:28)
pas mane Add and remove programs yra dvi - Adobe Flash Player 10 Activex ir Adobe Flash Player 10 Plugin , kuria istrinti? ar abi istrinti?  4u.gif

activex manau

QUOTE(#69# @ 2009 05 22, 20:12)
sita as suprantu kaip nusistatyti,anksciau rase,o dabar pradeda rasyt ir tik diska sugadina bet neiraso

gal per dideliu greiciu rasai?
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2009 05 23, 00:05)
activex manau
gal per dideliu greiciu rasai?

o kaip ten tuos nustatymus nureguliuot? ieinu i configure ir ten yra task,tai pas mane nureguliuota back up hard drive,kazin ar gerai? pries kelias dienas ejo rasyt,o dabar nesuprantu kas pasidare
Atsakyti
tai man raso diskus,tik per kompa nerodo,gal truksta kokios programos,bet per dvd rodo,ir aciu Dev,sumazinau greiti
Atsakyti