Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 10

QUOTE(Palemonas @ 2009 03 28, 12:52)

Didelis didelis aciu aciuks.gif Dar kad patartum kaip nuskanuoti, kad reiketu kuo maziau redaguoti, butu visai liuks bigsmile.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif
norejau jusu pakalusti...norime pirkti nauja kompiuteri, nes musu senukas asus jau baigia nusprogti smile.gif ir susidureme su dilema, man siulo uz priimtina kaina toshiba loptopa, taciau apie sios firmos kompiuterius nieko nezinau doh.gif gal galite ka patarti, ar pirkti stacionaru?siaip kompiuteris man reikalingas daugiau darbui, mokslams, aisku ir internetu naudotis norime...labai butu malonu sulaukti jusu patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2009 03 28, 21:09)
labas vakaras 4u.gif
norejau jusu pakalusti...norime pirkti nauja kompiuteri, nes musu senukas asus jau baigia nusprogti smile.gif ir susidureme su dilema, man siulo uz priimtina kaina toshiba loptopa, taciau apie sios firmos kompiuterius nieko nezinau doh.gif gal galite ka patarti, ar pirkti stacionaru?siaip kompiuteris man reikalingas daugiau darbui, mokslams, aisku ir internetu naudotis norime...labai butu malonu sulaukti jusu patarimu 4u.gif

Ir kas gi labiau nei tu pati gali žinoti, stacionaraus tau reikia ar laptopo?
O šiaip Toshiba kompai geri.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 03 28, 20:53)
Didelis didelis aciu aciuks.gif Dar kad patartum kaip nuskanuoti, kad reiketu kuo maziau redaguoti, butu visai liuks bigsmile.gif

Ten galima pasirinkti lentelių, teksto, paveikslėlių skenavimą, reikia paspaudus vieną iš mygtukų apvesti reikiamą plotą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 29 kovo 2009 - 00:49
Nebeatsidaro man labai svarbus DVD kompaktas. Gal yra kokia programa, kuri atstatytų duomenis iš jo? Įdėjus lyg pradeda ūžti, bet nutyla ir kompas jo nemato verysad.gif . Padėkit, a 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2009 03 28, 23:24)
Ir kas gi labiau nei tu pati gali žinoti, stacionaraus tau reikia ar laptopo?
O šiaip Toshiba kompai geri.

aciu uz patarima, as tiesiog norejau suzinoti kuris is ju praktiskesnis, kad nereiktu po to po garantinius lakstyt, beje, man pasiulymas yra su omni connectu, ir siulomas tas toshiba loptopas, kompiuteris gal ir nebaido, bet prisibijau tu sutarciu su omnitel....
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2009 03 29, 09:41)
Nebeatsidaro man labai svarbus DVD kompaktas. Gal yra kokia programa, kuri atstatytų duomenis iš jo? Įdėjus lyg pradeda ūžti, bet nutyla ir kompas jo nemato  verysad.gif . Padėkit, a  4u.gif

Pamėgink keliuose kompuose. Gal kitas dvd ir nuskaitys. Jeigu pasėdes dvd tai jokios programos nepadės.
Papildyta:
QUOTE(sonnija @ 2009 03 29, 10:00)
aciu uz patarima, as tiesiog norejau suzinoti kuris is ju praktiskesnis, kad nereiktu po to po garantinius lakstyt, beje, man pasiulymas yra su omni connectu, ir siulomas tas toshiba loptopas, kompiuteris gal ir nebaido, bet prisibijau tu sutarciu su omnitel....

Jeigu nesvarbu vieta ir mobilumas galima imti stacionarų. Vėlgi jie dažnai būna triuksmingesni, tačiau galima paimti galingesnį ir tobulinimas bei remontas gerokai pigesni.
Visgi reikia apsispręsti ko norite ir ką veiksite.
Atsakyti
Labutis,
zinau, kad tai paprasta, bet dingo adreso juosta blush2.gif Vaikai kazka prispaude ir niekaip negaliu surasti blush2.gif Gal kas patartumet ?
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2009 03 29, 10:51)
Labutis,
zinau, kad tai paprasta, bet dingo adreso juosta  blush2.gif Vaikai kazka prispaude ir niekaip negaliu surasti  blush2.gif Gal kas patartumet ?

O užvedus pelę į apačią ji neatsiranda?
Atsakyti
sakykite ar imanoma kompo miktuka pataisyti g.gif neimanoma ilgas miktukas labai reik stipriai spustelt kas padarytu tarpa g.gif kaip ji pataisyti
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2009 03 29, 11:51)
Labutis,
zinau, kad tai paprasta, bet dingo adreso juosta  blush2.gif Vaikai kazka prispaude ir niekaip negaliu surasti  blush2.gif Gal kas patartumet ?

Kokia naršyklė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2009 03 29, 13:41)
O užvedus pelę į apačią ji neatsiranda?

Nea.
Aplamai desinej pusej virsuj yra uzrasas "adresas", bet jis "negyvas " smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Doncewa @ 2009 03 29, 17:27)
Kokia naršyklė?  bigsmile.gif

Internet Explorer
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 30 kovo 2009 - 09:05