Sveikos
pasisakysiu ir as apie keune... siaip, buteliuku ir indeliu dizainas, tikrai super! man patinka
kvapas irgi mielas, sakyciau, lengvas brizas, prasisukes per atviras kirpyklu duris, o man tai lb patinka
as turiu keune kauke plaukams sidabriniame 500ml indely, ji dazytiems plaukams, lb atkurianti , drekinanti ir maitinanti, bent jau kiek is atminties atkuriu. su plauku priemonemis turiu laaaaaabai daug patirties, nes mano plaukai siekia kelnaites, visko mate - ir profiu kirpeju, ir mano "svelniuju" rankeliu
taciau etiketes info neatitinka tikroves, man ja rekomendavo kirpeja, as tik nusisypsau, kai ji manes paklausia apie sios kaukes poveiki. mama ja naudoja, kaip pacia blogiausia ir kad nesugestu, pries pradedama naudoti kita
mano plaukai yra juodi, o mamos - grazi,blizganti blonda. beje, jai plaukus dazau as. man tai lb patinka daryti, ilgai stebejau kirpeju auksiniu ranku judesius ir per kelis kartus pati tai puikiai ismokau
visi tik ir klausia, pas kokia kirpeja dazo,ant kitu zmogiuku plauku nerizikuociau deti dazo, mama yra mama,atleistu uz klaidas, nors jau keli metai, kai dar nei karto nereikejo atleidimo
kaip sakiau, mamos plaukai vis dar blizga, nors ji sako, kad tos keunes turi labai daug uzdeti, vis geriau negu nieko. man paciai jos poveikis - metafizinis
gal ji tinka kokiems kitokiems, sveikiems plaukams, nors mano tetos plaukai nedazyti ir lb sveiki, bet ji nusivylyusi sia kauke, ja atidave savo duktereciai. teta sake, kad jai tiesiog apsunkino plauka ir jis tapo keistai nesvelnus... man ta kaukes konsistencija tikrai patinka, bet kaip ja priversti darbuotis ant mano plauko - neisivaizduoju
pinigai sumoketi, ta kauke naudojame keturios moterys musu gimineje, o tetos, kuri nieko blogo nesako apie sia kauke, plaukai tikrai atrodo blogai. jos plaukai tamsoki , su "sviesiomis" sruogelemis (man jos ryyyyzos), labai pasisiause,bet ji tiki sios kaukes poveikiu, ir sako, kad deda lb mazai...tada as sulyginu jos plaukus su mano mamos, nors nereiketu, tai mamos plaukai blizga, nors yra blonda, o jos tamsus - ir tik pasisiause.
o reziume yra toks....sia kauke naudoju kaip balzama, ir tai tik kartais.
ismeteme daug pinigu ir jokios naudos
nors, kaip sakiau, kirpeja rekomendavo... beje, kai ji tai dare, mano plaukai lb blizgejo ir buvo super, tada ji besigeredama jais, man pasiule dar geresne kauke, apie kuria as cia jau visa ode jai parasiau
uz tokia kaina...hmmm.... manau, neverta, bet galvoju, gal sampunai ir kitos priemones yra geresnes kokybes
siaip,as kaukes perku tik ,kai pati kirpyklose su kirpejomis isbandau ant savo plauku. o sios neisbandziau - tiesiog patikejome patyrusios kirpejos zodziu... as esu reikli ir su manimi nera lengva, bet manau, kad svarbiausia teisinga kritika
ir kaip jau pradzioje sakiau, kad keunes buteliu,indeliu dizainas ir produktu kvapas tikrai super ir atidirbtas su pagyrimu