QUOTE(iewootia @ 2012 10 17, 02:14)
as manau kad sampunas efekto tikrai nesuteiks, jo paskirtis plauti.
as naudoju kauke su keratinu, na ja palaikius kelias min tai gal ir nieko,bet jei ilgiau, tai kaip neplauti plaukai, kaip riebaluoti, nepaslankus, nekrenta.
visgi geltonos kaukes poveikis man geresnis, neapsunkindavo ir pamaitindavo.
as naudoju kauke su keratinu, na ja palaikius kelias min tai gal ir nieko,bet jei ilgiau, tai kaip neplauti plaukai, kaip riebaluoti, nepaslankus, nekrenta.
visgi geltonos kaukes poveikis man geresnis, neapsunkindavo ir pamaitindavo.
Visas keunes kaukes patartina palaikyti nuo 2 iki 5 minuciu, plius ju neperdozuoti, nes priemones yra labai koncentruotos, todel ju daug nereikia.
Papildyta:
QUOTE(serpent @ 2012 09 21, 19:07)
mane dar dabar sudomino nauja Keune linija "So pure Natural Balance". Gal yra išbandžiusių ar naudojančių šios linijos šampūnus/kondicionierius?.. Nežinau kaip seniai jau ji Lietuvoje, bet aš tik neseniai ją užmačiau ir norisi pabandyti...
Nauja linija nuostabi, ypatingai uzburianti savo kvapais. Siaip visoms be isismties rekomenduoju isbandyti eterinius aliejus. Juos reikia po pora lasu lasinti i sampunus arba balzamus. Labai stipriai drekina ir pamaitina plauka. Jei desite i sampuna, balzamo net nebereikes, jei i balzama bus kaip kauke plaukams.