http://www.keunehair...0x300/jpg/25221
ziurinejuos formavmo priemone, kuri pakeltu plaukucius ir butu purus, gal kuriai teko susidurti (ar girdeti atsiliepimus) apie pirmaja ar antraja priemone?
http://www.arvo.com....170_ke25410.jpg
Šios priemnės yra skirtos plonėms ir silpnesniems plaukams (antras plonėms ir normalems).
Jūros druska gerai standina plaukus, plaukai pakankamai ilgai atrodo, lik ka tik būtų išfenuoti
Ir viena ir kita priemonė sutankina plauku strukturą
Jūros druska gerai standina plaukus, plaukai pakankamai ilgai atrodo, lik ka tik būtų išfenuoti
Ir viena ir kita priemonė sutankina plauku strukturą
kaip keunes plauku pilkintojas,ar gerai nuima geltonus atspalvius,gal esate bandziusios keune dazus be amoniako
Keune Care Line yra ir šampūnas ir kondiionerius Platinum Blonde
Labai gerai neutrolizuoja gelsva atspalvį
Jei dažote plaukus šviesiai, beamonjakiniai dažai nunudažys plauku. Jie dažo tonas į tona arba tamsiau
Labai gerai neutrolizuoja gelsva atspalvį
Jei dažote plaukus šviesiai, beamonjakiniai dažai nunudažys plauku. Jie dažo tonas į tona arba tamsiau
Ne
Dažo tonas į tona arba tamsiau
Dažo tonas į tona arba tamsiau
Ka galetumet patarti sausiems ir tamsiems plaukam?
Atstatomasis plaukų šampūnas ir kondicionerius 'Blend Revive'
300 ml
Pati naudoju Blend linijos priemones, jos
Sveikos,
Gal kuri naudojat kapsules plaukams Keune, koks rezultatas ?
QUOTE(bresk5 @ 2011 11 11, 20:45)
kaip keunes plauku pilkintojas,ar gerai nuima geltonus atspalvius,gal esate bandziusios keune dazus be amoniako
keune pilkintoja turejau,bet man nepatiko,beto,mano kirpeja sake,kad jis labai sausina plaukus
QUOTE(rokus @ 2011 12 15, 02:15)
keune pilkintoja turejau,bet man nepatiko,beto,mano kirpeja sake,kad jis labai sausina plaukus
Juodam buteliuke sausina, care line tikrai nesausina
Labai fainos ir "grožio kapsulės" ir Blend linijos
QUOTE(rokus @ 2011 12 15, 01:15)
Kiek žinau, visi pilkintojai sausina plaukus. Aš naudojau kažkokį, tai plaukai po kelių plovima patapo panašūs į pakulas