aš šitas priemones dabar kaip tik naudoju super laikosi perlinis atspalvis
Sveikos,
ieskau kur galeciau isigyt Keune sampuna vyrui nuo slinkimo. ir taip pat dazytiems rudiems plaukams sau.
Miestas Vilnius.
buciau dekinga uz informacija
ieskau kur galeciau isigyt Keune sampuna vyrui nuo slinkimo. ir taip pat dazytiems rudiems plaukams sau.
Miestas Vilnius.
buciau dekinga uz informacija
QUOTE(žiemužėėė @ 2011 05 18, 12:39)
aš šitas priemones dabar kaip tik naudoju super laikosi perlinis atspalvis
Nesausina plauko?
is cre line nesausina plauko, Silver reflaksas ziauriai sausino. kam reikia, galite kreiptis i mane
QUOTE(JelenaKeune @ 2011 05 19, 08:53)
is cre line nesausina plauko, Silver reflaksas ziauriai sausino.
Nezinau, kad jau taip ziauriai sausintu Silver Reflex'as tikrai nepasakyciau Naudoju jau trecius metus, po jo visad dedu kondicionieriu ir viskas tvarkoje buna, ziauraus sausinimo nepastebejau, o efektas super
Bet kokiu atveju, nusprendziau kolkas neimti CareLine Platinum Blonde sampuno ir kondicionieriaus, vietoj ju pasiemiau savo Silver'i, Keune Repair sampuna (geltonoji linija) ir purskiama Keune Phyto protein kondicionieriu Ziuresim, kas gausis Gal yra sampuna arba si kondicionieriu naudojusiu?
Merginos,kur perkate priemones?
gal zinote kur Klaipedoje isigyti pigiau Keunu plauku dazu?
QUOTE(frutiene @ 2011 06 23, 22:08)
gal zinote kur Klaipedoje isigyti pigiau Keunu plauku dazu?
Jei neklystu si nare JelenaKeune pigiau pardavineja Klaipedoje...
aha zinau, kad ji prekiauja o gal kas zino dar ka be jelenos?
QUOTE(frutiene @ 2011 06 24, 09:42)
aha zinau, kad ji prekiauja o gal kas zino dar ka be jelenos?
Pasiziurekite internetineje parduotuveje garbane.lt, ten kainos tikrai neblogas ir greitai pristato ir pasirinkimas nemazas asortimento
Ar kas naudoja Keune volume powder? Na tokie milteliai, barstomi ant galvos, kad plaukai nuo šaknų pakiltų?
QUOTE(Mrs. R @ 2011 06 27, 22:18)
Ar kas naudoja Keune volume powder? Na tokie milteliai, barstomi ant galvos, kad plaukai nuo šaknų pakiltų?
Labai geras dalykas
Tai yra Blend pudra