Įkraunama...
Įkraunama...

Keune produktai plaukams II

QUOTE(Žvėriukė @ 2011 03 08, 17:10)
Man asmeniskai jis visiskai nesausina  plauku  schmoll.gif Gal del to, kad net po sio sampuno panaudojimo dedu kauke  biggrin.gif

Kad po sampuno desiu kondicionieriu arba kauke tai faktas, bet buna patys sampunai labai nemalonus, kurie plaukus padaro kaip siaudinius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 08, 21:03)
Kad po sampuno desiu kondicionieriu arba kauke tai faktas, bet buna patys sampunai labai nemalonus, kurie plaukus padaro kaip siaudinius  unsure.gif

Nea, man tikrai nepadaro taip schmoll.gif Aisku plaukai ne taip slysta pirstuose kaip, kad plaunant ne pilkinanciu smapunu, bet tikrai lietimui nemaloniu nepadaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2011 03 09, 14:36)
Nea, man tikrai nepadaro taip  schmoll.gif Aisku plaukai ne taip slysta pirstuose kaip, kad plaunant ne pilkinanciu smapunu, bet tikrai lietimui nemaloniu nepadaro  schmoll.gif

Na sulauksiu ir pati isitikinsiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. merginos, kur galeciau Kaune nusipirkti keunes plauku dazu? visa tema skaiciau, nu niekur info neradau, negi negalima rasyti i tam skirta tema to? blush2.gif bukit geros, mestelkit adresa koki 4u.gif
Atsakyti
Keunes Silver'is man kazkiek pasausina plauka, bet kadangi jau ilga laika visada po jo naudoju kondicionieriu, tai jokiu bedu 4u.gif Esu isbandzius begales pilkinanciu sampunu, Keune's pats mylimiausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 03 11, 15:56)
Keunes Silver'is man kazkiek pasausina plauka, bet kadangi jau ilga laika visada po jo naudoju kondicionieriu, tai jokiu bedu  4u.gif  Esu isbandzius begales pilkinanciu sampunu, Keune's pats mylimiausias  wub.gif

Is tikruju, tai man tik vienas pilkinantis sampunas buvo suveles plaukus is kokiu 5 bandytu, bet labai bijau, kad vel tai nepasikartotu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2011 03 11, 15:39)
Sveikos. merginos, kur galeciau Kaune nusipirkti keunes plauku dazu? visa tema skaiciau, nu niekur info neradau, negi negalima rasyti i tam skirta tema to? blush2.gif bukit geros, mestelkit adresa koki 4u.gif

Kaune "Kremontėje" yra šių dažų wink.gif Vilniaus g. 64
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2011 03 11, 15:39)

Užsukit į pačia Femina boną wink.gif Daukšos g. 30 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemuogiuke @ 2011 02 18, 00:14)
aisku wink.gif Aciu! O ka daryti toms, kurios dazo su puse 1517 + 2000 [be milteliu] su 12% emulsija ir vistiek i geltonuma gaunasi? Gal dazus keisti?
be 2000 smile.gif
Bandykite grina 1517

QUOTE(Sunreja @ 2011 02 22, 22:17)
Nesu bandziusi nieko is Keune, bet siuo metu laukiu dvieju priemoniu. Pirmoji, tai pilkinantis sampunas Keune Design Line Silver Reflex Shampoo, matau cia paskutinius pasisakymus apie ji, ar tikrai sausina plaukus?  blink.gif  Maniskiai ir taip sausi....  unsure.gif

user posted image

Taip pat laukiu Keune Blend Revive Gloss, labai tikiuos suteiks zvilgesio mano sviesintiems plaukams ir jie ims sveikai blizgeti...  blush2.gif  Gal kas turit ir naudojat? Ar tikrai veikia?  4u.gif

user posted image

Ši blizgesi galima naudoti ir ant šlapiu ir ant sausu plauku.
Man labiau patinka ant šlapiu prieš fenavima smile.gif Labai geras dalykas thumbup.gif wub.gif

Šampūnas Silver dažnai naudjant tikrai šiek tiek sausina plauką 4u.gif
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 02 28, 00:29)
Gal kas naudojote "Keune" priemones nuo plaukų slinkimo? Domina atsiliepimai  ax.gif

Pati nenaudojau, klientės liko labai patenkintos priemonėm iš Kaune Care Line 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2011 03 12, 22:55)
Ši blizgesi galima naudoti ir ant šlapiu ir ant sausu plauku.
Man labiau patinka ant šlapiu prieš  fenavima smile.gif Labai geras dalykas thumbup.gif  wub.gif

Labai laukiu jo ax.gif
Atsakyti
man labiausiai patinka geltonoji linija. ypac super veikia geltonoji kauke thumbup.gif labai atgaivina pasausejusius plaukucius
Atsakyti
QUOTE(Tomana @ 2011 03 13, 22:51)
man labiausiai patinka geltonoji linija. ypac super veikia geltonoji kauke thumbup.gif labai atgaivina pasausejusius plaukucius

pritariu 100 %!!! as anksciau tiesindavau sviesintus plaukus, tai net nudegintus plaukus labai puikiai atgaivino!!!
Atsakyti