Įkraunama...
Įkraunama...

Keune produktai plaukams II

QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 01 03, 12:21)
ji man patare,nes man su 1517 pradejo gautis geltona spalva ko anksciau nebuvo,tai sako su 1519 nuims ta geltonuma labiau.bet atsiliepimu niekur neradau apie si nr,taip kad jauciu nerizikuosiu ir pasiliksiu prie tos pacios spalvos g.gif

as dar kai busiu kirpykloj pasitarsiu su kitom kirpejom ka jos mano apie 1519, tai parasysiu.
Atsakyti
Tai is viso ar imanoma su keunes dazais nudazyti graziai saknis, kad i pilkuma spalva butu o ne i ruduma ar gelsvuma su 9%? Kirpeja sake, kad su 12% tai tik plauku gadinimas, jie nusiurs ir t.t. ir kad savo kirpykloje jos niekam su 12 nedazo...
Saknis man jau daze du kartus, tai kazkaip vis neisgauna tokios spalvos kokios noriu, pirma karta gavosi tokie geltoooni kai daze su 1511, paskutini karta dejo tona, tai pirmas dienas gal ir nieko buvo, bet paskui jis nusiplove ir vel liko tokie nei tai gelsvi nei rusvi plaukai [gerai kad to ryskaus geltonumo bent nera]... mane jau nervuoti ima... eini, moki pinigus ir nepadaro ko nori... eisiu dar trecia karta kai biski saknys ataugs, ziuresiu kaip sikart pavyks jeigu ne, tai jauciu pirksiu pati dazu ir dazysiuosi... nesuprantu tik vieno dalyko: ar cia kirpeja dazu nesugeba parinkti, ar neismano ka daro? O gal reikia kokiu kitokiu dazu? Ka manot?
Papildyta:
Beje, juk jau ant geltonu saknu nedesi 12% kad sviesiau butu... be plauku taip galima likti... tai va ir klausimas KUO padazyti tas geltonas saknis?
Atsakyti
o kalbant apie dažus... kažkada šviesinau plaukučius, kirpėja maišė kelis atspalvius, tai spalva buvo super, plaukas sveikas atrodė, nu atsidžiaugt negalėjau. tačiau po kokio pusmečio plaukai pradėjo geltonuot, šaknys skirdavosi nuo plaukų spalvos, plaukai kaip šiaudai pasidarė... tikrai nebedažyčiau tais dažais plaukučių wink.gif
Atsakyti
o kuo dabar dazot?
Atsakyti
QUOTE(Anitele @ 2011 01 03, 12:10)
tai gal pakeitet koki sampuna ar kauke? kad anksciau normaliai buvo o dabar negerai?
bet jei galva riebaluojasi greitai tai gal ir sampuna riebiems gal butu gerai naudoti, o ant plauku galu kauke detis, bet tik ant galu, kitaip tariant prie galvos nedeti kitur deti smile.gif

Nieko nekeiciau, bet dabar galvoju gal cia todel, kad KT nustojau gert ir horminai durniuoja g.gif Bandysiu ziuret koki riebiems plaukams, bet labai psichologiskai kazkaip neina pripazint, kad mano plaukas riebus, kai sitiek metu buvau "sausaplauke" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemuogiuke @ 2011 01 03, 14:56)
Tai is viso ar imanoma su keunes dazais nudazyti graziai saknis, kad i pilkuma spalva butu o ne i ruduma ar gelsvuma su 9%? Kirpeja sake, kad su 12% tai tik plauku gadinimas, jie nusiurs ir t.t. ir kad savo kirpykloje jos niekam su 12 nedazo...
gal reikia kokiu kitokiu dazu? Ka manot?

Beje, juk jau ant geltonu saknu nedesi 12% kad sviesiau butu... be plauku taip galima likti... tai va ir klausimas KUO padazyti tas geltonas saknis?

manau kad ir taip ir taip, nes tikrai netiesa, kad 12% visai nenaudoja nes cia tik plauku gadinimas. mes kirpykloj naudojam, aisku ne visoms, ziurim pagal plauka. bet turiu klienciu kurias dazau 1517 su 12%, ir yra 1517 su 9%, brolio drauge dazau su 1511 su 6%. zodziu ziurint ko kliente nori ir kokie jos naturalus plaukai.
aisku kai atina kliente pirma karta, tai didele rizika, nezinai ismes i geltonuma ar ne, ar i koki pilkuma. bet jau antras kartas tai tikrai turi pavykti o trecias garantuoti mirksiukas.gif
o kaip jums antra karta daze plaukus?
be plauku galima likti kai dazysi milteliais su 12%, o su dazais siais aisku plaukai netaps silkiniai blondinant bet bunant blondine ir taip aisku kad turi naudoti daugiau kaukiu nei tamsiaplauke wink.gif
o ant geltonu 12% aisku nedesi, turi jau deti mazesni procenta emulsijos, o ant ataugusiu 12%. arba bedazant saknis paskui pratepti.

QUOTE(vaitkute @ 2011 01 03, 18:17)
Nieko nekeiciau, bet dabar galvoju gal cia todel, kad KT nustojau gert ir horminai durniuoja  g.gif  Bandysiu ziuret koki riebiems plaukams, bet labai psichologiskai kazkaip neina pripazint, kad mano plaukas riebus, kai sitiek metu buvau "sausaplauke" biggrin.gif

va, gali buti priezastis.. nu jo psichologiskai tai jo biggrin.gif
Atsakyti
Kirpeja sake kad kazkoks lb geras naujas plauku serumas isejo? ydomu koks cia, kaina apie 90 lt g.gif
Atsakyti
Gal kas dazot keune dazais sruogas?
Ydomu kaip tie dazai? g.gif ar labai sausina plauka? Girdejau kad dazant sruogas milteliais paskui butina uzdeti bespalvius dazus g.gif
Atsakyti
Mergaites, jei dazote visus plaukus tai is pradziu dazote saknys, palaikote dazus, o po to likusius plaukus ar kaip? Mano plaukai zemiau peciu paskutini karta daziau visus plaukus is karto , bet gal reikia is pradziu saknys, o po to likusius? Bet kol uztepi dazus gi vis tiek praeina kazkiek laiko ir dazai isigeria i plaukus ar as neteisi? Ir kiek laiko dar laikote sakykite? Paskutini karta daziau su 1517 tai viena sruoga vos ne violetine liko, ilgai laikiau matyt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2011 02 06, 21:06)
Mergaites, jei dazote visus plaukus tai is pradziu dazote saknys, palaikote dazus, o po to likusius plaukus ar kaip?

pirma dažykite šaknis, o paskui likusius plaukus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2011 02 06, 20:09)
pirma dažykite šaknis, o paskui likusius plaukus wink.gif

O kiek laiko laikote saknis ir kiek po to likusius plaukus?
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2011 02 06, 21:18)
O kiek laiko laikote saknis ir kiek po to likusius plaukus?

konkrečiai sau - 10-15min šaknis, tada dar ištepu kitus ir dar 15-20 min.
Atsakyti