QUOTE(Anaksunamun @ 2010 08 18, 08:50)
Zveriuke- mane domina kondicionierius
Turiu ir kauke, ir kondicionieriu, ir sampuna tos pacios linijos. Kondicionierius man kiek per silpnas
Gal, kad su kauke lyginu arba gal per trumpai laikau
Nes kondicionierius ant plauku pabuna tik tol kol nusiprausiu, o va kauke tai gera valanda po kepurele ir ranksluosciu palaikau. Tai dazniau naudoju kauke, nei kondicionieriu
Ir antra karta jo nepirksiu, nes pats paprasciausias kondicionierius Loreal is Maximos daug geresnis poveiki per trumpa laika duoda....bent jau man. Mano plaukai sviesinti.
Papildyta:
QUOTE(pomidorusultys @ 2010 08 18, 12:41)
Na va, nepagailėjau 83lt ir nusipirkau keune kaukę. Kirpėja man parinko tą su pilku branduoliu ir geltona juostele. Tai ilgiau panaudojus, plaukučiai labai atsigavo, ir nors negaliu pasigirt įspūdingom kasom, dažnai girdžiu, kad plaukai gražiai atrodo.
Tad nusprendžiau nebepirkt abejotinos kokybės kaukių, geriau vienas brangesnis daiktas, nei krūva šlamšto.
Tiesa, dar norėjau pirkti keune šampūną, brangokas jis, bet kirpėja patarė pigesnį pirkt, tai nusipirkau fructis ir tikrai dar geriau plaukai išsiplauna nei nuo to keune šampūno
o tą kaukę galima naudoti kiekvieno plovimo metu, tinka vietoj balzamo
tad pirkit, mergaitės, tikrai verta.
Kauke tikrai verta pagyru
Bet sampunas man tikrai 85745 kartu geresnis nei Fructis
nes tik pradejus plaut Keune sampunu, jau jaucias kokie plaukuciai minksti ir slystantys tarp pirstu pasidaro....o Fructis, tai tik gerai juos isskalbia