na apie Audriu Aleknaviciu tai net nzn.. apie ji as girdejau ne kokius atsiliepimus. Pas Gurskiene gerai rasyti, bet geriausia pas Kavalaiuskiene apie konsolidacija. nieko neveiksi, greit parasysi ir gintis nesunku.. Giedre Ivaviciute tikrai labai padeda.. tik jokiu budu nesirink giedriaus baleviciaus, ten viena didele beda ir nesusipratimas..
Destytojus pas kuriuos rasysi rinkis rugsejo pirmosiom dienom eik ir kalbek su jais kad nori pas juos rasyti , nes savites begyje vietu nelieka..
QUOTE(menasmyleti @ 2009 06 19, 16:29)
na apie Audriu Aleknaviciu tai net nzn.. apie ji as girdejau ne kokius atsiliepimus. Pas Gurskiene gerai rasyti, bet geriausia pas Kavalaiuskiene apie konsolidacija. nieko neveiksi, greit parasysi ir gintis nesunku.. Giedre Ivaviciute tikrai labai padeda.. tik jokiu budu nesirink giedriaus baleviciaus, ten viena didele beda ir nesusipratimas..
Destytojus pas kuriuos rasysi rinkis rugsejo pirmosiom dienom eik ir kalbek su jais kad nori pas juos rasyti , nes savites begyje vietu nelieka..
as irgi nerekomenduociau jauniklio Aleknaviciaus, bet senojo irgi ne, man nei pas Gurskiene, nei pas Atkoceviciene irgi nepatiktu to daryt, nerasyciau nei pas Tarvydiene, nei pas Kavaliauskiene, man tokios ju temos tik blogai besimokantiems, kurie nieko daugiau nesugebetu padaryt, teorija copy paste, paspalvojam, priklijuojam, biskeli ka nors apskaiciuojam ir puikioji...Ivaviciute gal ir nieko...pas Gurkli jei leidzia, bent jau idomios temos, dar prie tokiu kuriems nesiseka mokytis Darbutas...tos is 5 auksto tetos visai neblogu temu uzsiulo idomesniu darbu.Balevicius tikras blogis, nebuvo prie ko prisikabint per bandoma gynima tai is to issivaziavo savo studenta, kuris pas ji darba dare suvare mane bande suvaryt, del per didelio lapo brezinio, sakau, tai kad vadovaujantis nurodymais metodiniais pats gazas turi but, tai as jau juokiausi neturejau, ka pasakyt, o jauniklis aleknavicius, jau kaip komisijos pirmininkas pradejo pirsta sukiot prie smilkinio, tai kaip sakant
o kaip eit pas pati destytoja ar pirma i dekanata? jokio lapuko nereikia? cia tik susitarimas su dest taip? o tema jis past duoda ar riekia rinktis bendrai is saraso?
QUOTE(Doffkute @ 2009 06 25, 10:36)
o kaip eit pas pati destytoja ar pirma i dekanata? jokio lapuko nereikia? cia tik susitarimas su dest taip? o tema jis past duoda ar riekia rinktis bendrai is saraso?
is kart pas destytoja, o paskui jau bus lapas grupej ir uzsirasysit arbe i katedra reiks nueit jei nieks neatnes, bet pirma lekiat pas destytoja ir tariates ir patys net siulot jums idomia tema, neturi jums destytojas ant lekstes temos duot, tik disciplina ar krypti nurodyt, patarti, ar sugebesit gauti reikiamos medziagos temai pateikti...
pries renkantis destytoja mazdaug jau rekia zinoti apie ka noretum rasyti ir ar medziagos uzteks. geriausia tai per vasara susirinkti ir rudeni eiti ir ziureti.. cia as apie surinkta medziaga ir desrytojus.
kas del gurklio.. pas ji rasymas vyksta grynai savarankiskai.. darba skaito tik karta, kai buna jau susegtas, na paciam gale..
kas del gurklio.. pas ji rasymas vyksta grynai savarankiskai.. darba skaito tik karta, kai buna jau susegtas, na paciam gale..
QUOTE(menasmyleti @ 2009 06 25, 20:30)
nebutinai, mano drauges ir keli draugai rase pas ji tai visada padedavo ir brangiu knygu savo asmeniniu paskolindavo ir viska patardavo, gal patiko jam musu grupe, nes su visais maloniai bendraudavo
na kiek as zinau is savo grupes draugu, kad jis padedavo.. na gal cia ir nuo studento daug kas priklauso
O is kur zinoti temas? kokios yra? kada jos iskabintos buna?
QUOTE(Doffkute @ 2009 07 07, 12:21)
O is kur zinoti temas? kokios yra? kada jos iskabintos buna?
gausit lapa grupej su sritim kokiose galima rasyt, o tema galvojates patys pasitariant su destytoju, o jei geras destytojas tai ir pats pasiulo, kokios medziagos turi ar sugebesit tiek medziagos parinkti, kad igyvendinti ta tema, ir dar galima keleta kartu ja keisti ir tikslinti, cia ne esme, tik svarbiau zinot ka nori rasyt...
Labutis, jungiuos ir as prie juusu Rasykit baigiamaji pas senaji aleknaviciu, jei tik jis dar prisiims, nes manau vienas is geriausiu destytoju, labai palaiko savo studentus
QUOTE(Kiskute @ 2009 07 26, 21:29)
Labutis, jungiuos ir as prie juusu Rasykit baigiamaji pas senaji aleknaviciu, jei tik jis dar prisiims, nes manau vienas is geriausiu destytoju, labai palaiko savo studentus
sveika prisijungus
QUOTE(Kiskute @ 2009 07 26, 20:29)
Pritariu,kad sis zmogus tikrai geras destytojas. Nors esu is ekonomikos fakulteto, taciau darbo tema buvo labiau tinkama zemetvarkos fakultetui, taigi vadovas pasiunte konsultuotis pas Prana Aleknaviciu ir jam vieninteliui galiu dekoti uz pagalba. Juk zmogus galejo negaisti laiko, juk buvau visiskai kitos specialybes studente, bet jis visada padedavo ir del patarimo kaip rasyti ir del "slaptu" duomenu gavimo. Esu jam labai labai dekinga ir juo suzaveta