Įkraunama...
Įkraunama...

LŽŪU

o gal zionot kokioj katedroj Zibiene dirba?
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2009 06 08, 19:28)
o gal zionot kokioj katedroj Zibiene dirba?

man atrodo, ji hidro kazka mokino, tiksliai nepasakysiu. Bet atsimenu drauge burnodavo ant jos, tippo vyras jos geresnis nei ji pati, paziurek gal zemkes psl, bus parasyta kurioj dirba...
Atsakyti
radau zibienes ir jos vyro bendrai isleista knyga apie savartynus tai gal pas juos galima rasyt..
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
beda mane istiko,gal kas turit fizines saviugdos programa? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 06 09, 16:19)
sveikutes 4u.gif
beda mane istiko,gal kas turit fizines saviugdos programa? doh.gif

kas cia per daiktas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2009 06 09, 16:23)
kas cia per daiktas? g.gif

kuno kulturai,kazkoks saves stebejimas,ir jokio pvz niekur nerandu cray.gif
Atsakyti
tai cia man atrodo kur manksta kazkokia daros, pratimai. surasai mazdaug kokie pratimai kokiai kuno daliai geriausiai tinka, idedi paveiksliukus. atsimenu dariau kazka pan bet neissisaugojau kompe sad.gif
Atsakyti
sita tai reikejo pirmam semestre,o dabar menesi tipo reikejo sportuoti,save stebeti,pulsa ir pan... doh.gif kazkokiu nesamoniu prisigalvoja
Atsakyti
kaip iveikti stresa?.. nes jauciu tuoj nuprotesiu nuo tu egzaminu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menasmyleti: 13 birželio 2009 - 21:07
Vaje vaje... doh.gif Sveikute visos mirksiukas.gif ,as dar tik tikiuosi siemet i LZUU istoti,tai vis jusu temele aplankau ir kiekviena kart plaukai pasisiausia pasiskaicius,nu taip as tu mokslu bijau,juolab po nemazos pertraukos,kazin kaip man cia seksis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 06 09, 19:28)
sita tai reikejo pirmam semestre,o dabar menesi tipo reikejo sportuoti,save stebeti,pulsa ir pan... doh.gif  kazkokiu nesamoniu prisigalvoja

Zinau sita. Ir mums reikejo, bet as jo nedariau, tai vietoj 10 pasirase 9 biggrin.gif Bet cia buvo pas baranauskaite man rodos. reikejo paprasciausiai prisieskot pratimu ir juos aprasyt ir pateikti kaip savo sukurtus ir isbandytus pratimus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mabel @ 2009 06 15, 21:48)
Vaje vaje... doh.gif Sveikute visos mirksiukas.gif ,as dar tik tikiuosi siemet i LZUU istoti,tai vis jusu temele aplankau ir kiekviena kart plaukai pasisiausia pasiskaicius,nu taip as tu mokslu bijau,juolab po nemazos pertraukos,kazin kaip man cia seksis... g.gif

mano vyras 10 metu kaip baiges jau visko ir istojo i zemke blush2.gif ir normalei viskas,svarbiausia ryztas bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti