Įkraunama...
Įkraunama...

LŽŪU

Sveikos smile.gif

Gal zinote kas is destytoju nusimano apie atlieku tvarkyma, ju prieziura ir pan..
Mano magistrinio destytoja tapo nestuke.gif ir likau be vadovo:(
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2009 06 06, 22:14)
Sveikos smile.gif

Gal zinote kas is destytoju nusimano apie atlieku tvarkyma, ju  prieziura ir pan..
Mano magistrinio destytoja tapo  nestuke.gif ir likau be vadovo:(

gal kas nors is ekologu tiktu, kad ir Kustiene ar kaip vadinasi to vieno dekamo zmona tokia vyresne moteriske, bet faina g.gif
Atsakyti
na as is vandens ukio ir zemetvarkos falulteto. Kalbejau su dekanu tai sake kad destytojas turi buti tik is sio fakulteto. Zemetvarkos katedroj ne vieno nera, o vandens ukiu tai nepazistu ten ne vieno destytojo sad.gif itariu kad busiu pas kazka kas nenusimano o paciai reiks viska daryt kaip as ismanau, nes man db atrodoo kad esu padety be iseities.. Na blogiausiu atveju reiks tema keisti, bet kazkaip gaila, tiek triuso ideta susirenkant medziaga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2009 06 07, 21:57)
na as is vandens ukio ir zemetvarkos falulteto. Kalbejau su dekanu tai sake kad destytojas turi buti tik is sio fakulteto. Zemetvarkos katedroj ne vieno nera, o vandens ukiu tai nepazistu ten ne vieno destytojo sad.gif itariu kad busiu pas kazka kas nenusimano o paciai reiks viska daryt kaip as ismanau, nes man db atrodoo kad esu padety be iseities.. Na blogiausiu atveju reiks tema keisti, bet kazkaip gaila, tiek triuso ideta susirenkant medziaga verysad.gif

na as siaip irgi buvau zemetvarkoj tai man ta Kustiene deste ekologija ji 3 aukste sededavo, tai gal jie buvo tada kokia sutarti pasirase su ja g.gif anksciau. o ta soliariumine is 4 auksto nesupranta apie siuksles? ta kur desto teritoriju planavima ir dar kazka neatsimenu kaip vadinasi doh.gif na kur su Darbutu sedi...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 06 07, 23:18)
na as siaip irgi buvau zemetvarkoj tai man ta Kustiene deste ekologija ji 3 aukste sededavo, tai gal jie buvo tada kokia sutarti pasirase su ja g.gif  anksciau. o ta soliariumine is 4 auksto nesupranta apie siuksles? ta kur desto teritoriju planavima ir dar kazka neatsimenu kaip vadinasi doh.gif na kur su Darbutu sedi...

Giedre Ivaviciute mirksiukas.gif

menasmyleti, gal megink pas gurskiene pasiteirauti unsure.gif ji nebloga destytoja, gal vistiek ka nusimanytu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2009 06 07, 22:41)
Giedre Ivaviciute  mirksiukas.gif 

butent sita mirksiukas.gif iskart aisku apie ka snekam rolleyes.gif

Atsakyti
gurskiene sake sitoj temoj as nenusimanau. Taip ir pasake kad ieskokis kas ismano, na blogiausiu atveju galesiu padeti bet manes prisiimt ir apsiimt ji nenori. o ivaviciute.. man atrodo jos laipsnis man netinka., neleis rasyti, nes cia magistrinis ne bakalauras.
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2009 06 08, 00:13)
gurskiene sake sitoj temoj as nenusimanau. Taip ir pasake kad ieskokis kas ismano, na blogiausiu atveju galesiu padeti bet manes prisiimt ir apsiimt ji nenori. o ivaviciute.. man atrodo jos laipsnis man netinka., neleis rasyti, nes cia magistrinis ne bakalauras.

o antram aukste toks aukstas apyjaunis vyriokas Povilaitis, jis turetu moket ir suprast, nes kazka yra mums irgi destes su teritoriju planavimu, jis jau bus issilavines labiau, nei Ivaviciute, o del visa ko pabandyk pas Kustiene, man atrodo ji jau bus su laipsniu aukstesniu tai gal gales apsiimt, kaip cia susimastei tokia tema, kad dabar niekam netinki g.gif o kas buvo tavo vadove? as irgi noredama daryt magistrini palaukt, kol manoji savo daktara pabaigs doh.gif tai ir neskubu...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 06 08, 01:20)
o antram aukste toks aukstas apyjaunis vyriokas Povilaitis, jis turetu moket ir suprast, nes kazka yra mums irgi destes su teritoriju planavimu, jis jau bus issilavines labiau, nei Ivaviciute, o del visa ko pabandyk pas Kustiene, man atrodo ji jau bus su laipsniu aukstesniu tai gal gales apsiimt, kaip cia susimastei tokia tema, kad dabar niekam netinki g.gif  o kas buvo tavo vadove? as irgi noredama daryt magistrini palaukt, kol manoji savo daktara pabaigs doh.gif  tai ir neskubu...

na as is pradziu buvau pas destytoja vilma Kriauciunaite-Neklejonoviene. Pas ja viskas susije su krastotvarka tai taip tokia tema ir issirinkom. sakom nauja tema, dar niekas nerase, taio kitaip ir ginantis ziures.. man ir paciai ji idomi.. o gavosi va taip kaip gavosi.. na bet ranku dar nenuleidziu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2009 06 08, 09:49)

tai aisku, eik tikrai tada i antra auksta pas Povilaiti, nes jis irgi krastotvarka moke mus, tik labai jis megsta pamandravot, toks ale gudruolis...
Atsakyti
aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2009 06 08, 14:45)
aciu uz pagalba  4u.gif

ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti