Įkraunama...
Įkraunama...

LŽŪU

QUOTE(menasmyleti @ 2009 06 03, 22:13)
pasigedau senuju namuciu nuorodos kur zemkiniai plepejo 

Tai kad jau ta tema ištrinta rolleyes.gif
Atsakyti
Kažko tema numirus mirksiukas.gif Ar jau visi mokslus baiginėja, nėr kada reikštis g.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif mirus biski ta temele doh.gif as tai 2 skolas pasidariau doh.gif nespeju niekaip liko informatika,nelaikyta dar net,o agroekologija jau laikyta bet neislaikyta pas Pylipaviciu doh.gif gal zinot kaip prie jo priet graziai kas nors? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 06 03, 21:31)
Kažko tema numirus  mirksiukas.gif Ar jau visi mokslus baiginėja, nėr kada reikštis  g.gif

aš pagaliau baigiu bigsmile.gif ryt diplomino ginimas, bijau iki negalėjimo blink.gif
Atsakyti
As ir va baigineju, skolu neturiu, viskas sutvarkyta, bet mane su tuo diplominiu stumdo visi verysad.gif net nebezinau nei ka bedaryt... ryt jau turiu atiduoti galutini, o taisimo dar begales verysad.gif nors jau ir recenzentas ivertino...

Dinele, sakyk tas pilipavicius ka desto? rodos man teko su juo bendraut, jis vadyba lyg deste, (be studiju knygeles garantuot negaliu smile.gif ) bet toks visai nebaisus tas destytojas, nzn, mum sekesi su juo gerai bendrauti, tik va nzn ar apie ta kalba eina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2009 06 04, 11:05)
Dinele, sakyk tas pilipavicius ka desto?  rodos man teko su juo bendraut, jis vadyba lyg deste, (be studiju knygeles garantuot negaliu smile.gif ) bet toks visai nebaisus tas destytojas, nzn, mum sekesi su juo gerai bendrauti, tik va nzn ar apie ta kalba eina  unsure.gif

abejoju agroekologija jis desto buvo prodekana pavadaves cia kazkada g.gif
Atsakyti
Šiandien teko garbė pietauti prie vieno stalo su Čiulevičium ax.gif jėtus galvojau paspringsiu iš tos "laimės" biggrin.gif vos sugebėjau kramtyti, atrodo jau pabaigus nėra ko bijot, bet vis tiek žiūrėti į jį nemiela 4u.gif
Atsakyti
atsiprasau, bet kuo jis toksai baisus..

P.S. As su juo reikalu neturejus tai butu idomu isgirsti.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 06 04, 07:30)
Sveikos bigsmile.gif  mirus biski ta temele doh.gif  as tai 2 skolas pasidariau doh.gif  nespeju niekaip liko informatika,nelaikyta dar net,o agroekologija jau laikyta bet neislaikyta pas Pylipaviciu doh.gif  gal zinot kaip prie jo priet graziai kas nors? biggrin.gif

visgi sesija dar, gali apsirgti db (pilenai gerai apsirgdina)ir tau sesija prates. per vasara ir rugsejo pradzia issilaikysi viska.
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2009 06 05, 08:47)
P.S. As su juo reikalu neturejus tai butu idomu isgirsti..

Su juo reikalų geriau ir neturėt biggrin.gif nežinau kam toks dėstytojas gali patikti g.gif per jį vos nelikau mokslų nebaigus doh.gif nes egzaminą laikant priekabiauja vos ne prie kiekvieno žodžio unsure.gif ir nori kad moksliniais terminais atsakymus parašyt doh.gif
Atsakyti
na bent jau zinosiu kas cia per fruktas, jei isgirsiu jo pavarde tai uz galvos susigriebus begsiu kuo toliau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menasmyleti: 05 birželio 2009 - 20:45
QUOTE(Daina @ 2009 06 04, 20:27)
Šiandien teko garbė pietauti prie vieno stalo su Čiulevičium  ax.gif  jėtus galvojau paspringsiu iš tos "laimės"  biggrin.gif vos sugebėjau kramtyti, atrodo jau pabaigus nėra ko bijot, bet vis tiek žiūrėti į jį nemiela  4u.gif

O man jis visai patiko. Praėjusį semestrą dėstė. Na, taip... jis kaip reikiant prie žodžių kabinėjasi, bet jo dalykas (atrodo - Žemės ūkio ekonomika) gana lengvas ir pas jį be problemų galima nusirašyti ax.gif blush2.gif O va jo žmona (V.Čiulevičienė) jau kitas reikalas. Aš per ją šį semestrą baigiu nuprotėt unsure.gif wacko.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2009 06 06, 00:28)
pas jį be problemų galima nusirašyti 
Na šitą meną reikia mokėti mirksiukas.gif PVZ. aš niekada negalėjau ir nemokėjau ramia sąžine nusirašyti, o jau apie nusirašinėjimą naglai dėstytojo pašonėje iš viso nekalbu doh.gif O pas jį ir nebūčiau nusirašius, nes laikiau viena, šalia pasisodindavo, tai kažin kaip nusirašyt kai sėdi ir pastoviai spokso ką rašai doh.gif skaito vos ne tuo momentu kai mintis į lapą lieji blink.gif
Atsakyti