Įkraunama...
Įkraunama...

LŽŪU

labas vakarelis smile.gif

kreipiuosi i jus pagalbos,nors pati esu is ktu ekonomikos ax.gif
reik parasyt kursini tema:''Nacionalines pajamos ir ju struktura Lietuvos pavyzdziu''
gal kas turit kokios medziagos? blush2.gif na apie nacionalines pajamas tiek mazai medziagos,kad nesugalvoju ka dar parasyt.
jau parasiau,kad
1) NP yra lygu nacionaliniam produktui BNP
2)NP = darbo uzmokestis +palukanos + renta + pelnas
3) NP = bendras vidaus produktas - amortizacija - netiesioginiai verslo mokesciai

ka dar galima butu papaisyt? ax.gif
Atsakyti
Sveikos zemetvarkininkes,kur dingot?turiu prasyma gal turit kas 3 kurso kaimo pletros aprasyma darbo,noreciau kaip pvz.tureti!!!!!
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal kuri is zemkes mergaiciu turi Zemes ukio ekonomikos ir politikos lenteles ir ju isvadas? Nzn ar jos kasmet vienodos buna ar keiciasi? ax.gif Desto D. Makuteniene
Atsakyti
Labas, labai reikia skubios pagalbos.

Gal kas turite kokios medžiagos šiomis mikro ekonomikos temomis:
Antimonopoline politika.
Valstybes socialine politika.
Gyvenimo lygis ir jo pagrindiniai rodikliai.

Reikia parašyti referatą doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytes, as ca vis nerimstu, bet nuo tu mokslu jau ciuozia stogas, gal yra alinciu padeti del rekreacines krastotvarkos? reikia referata parasyt, apie kokios tai salies suagomas teritorija, ju kategorijas, planavima, formavimo darbus, veikla juose, zemes naudojima, problemos, ju sprendimai, apsaugos reglamentavima. Na al kas turit kokios informacijos? Salis nesvarbu kokia, nors siokia tokia nuorodele gal zinot kur ieskot? 4u.gif nu man taip nesiseka nieko rasti verysad.gif
Atsakyti
gal kuri esate susidūrusi su Markevičiumi kaip su recenzentu? dėstė jis man, toks nepiktybinis senukas, bet gal diplominius tikrindamas nėra jau toks geranoriškas?
Atsakyti
labas vakaras,

nelabai aktyvus subforumas biggrin.gif
gal yra zemetvarkininkiu treciakursiu-4kursiu? smile.gif Idomu butu pabendrauti |hihihi.gif Info apsikeisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2009 05 19, 17:38)
labas vakaras,

nelabai aktyvus subforumas  biggrin.gif
gal yra zemetvarkininkiu treciakursiu-4kursiu? smile.gif Idomu butu pabendrauti |hihihi.gif Info apsikeisti smile.gif

labas labas yra zemetvarkininkiu ketvirtakursiu tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Gal cia yra 4 kurso buhalteriu ax.gif mirksiukas.gif ? Na gi greitai reikes gintis praktikos ataskaita... tai butu idomu ko gali klausti.... kazko tai neabai ramu... ginsimes zodziu ir nelabai isivaizduoju ko gali paklausti g.gif
Atsakyti
laba diena. gal kas darete investicini projekta?.. (zemetvarka magistras) kaip ten viskas vyksta paaiskinimo bent jau noreciau, nes akyse juoda kaip nakty.. sad.gif

Papildyta:
zemetvarkininke ketvirtakurse buvau pernai jei kyla kokiu klausimu tai prasau klausti tikrai padesiu smile.gif
Atsakyti
labu 4u.gif
as taip pat jungiuosi i sia tema drinks_cheers.gif
Atsakyti
nejaugi studentai zemkej mire?.. tylu ramu net baisu daros sad.gif blink.gif
Papildyta:
beje, pasigedau senuju namuciu nuorodos kur zemkiniai plepejo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menasmyleti: 03 birželio 2009 - 21:11