labas vakarelis
kreipiuosi i jus pagalbos,nors pati esu is ktu ekonomikos
reik parasyt kursini tema:''Nacionalines pajamos ir ju struktura Lietuvos pavyzdziu''
gal kas turit kokios medziagos? na apie nacionalines pajamas tiek mazai medziagos,kad nesugalvoju ka dar parasyt.
jau parasiau,kad
1) NP yra lygu nacionaliniam produktui BNP
2)NP = darbo uzmokestis +palukanos + renta + pelnas
3) NP = bendras vidaus produktas - amortizacija - netiesioginiai verslo mokesciai
ka dar galima butu papaisyt?
Sveikutes
Gal kuri is zemkes mergaiciu turi Zemes ukio ekonomikos ir politikos lenteles ir ju isvadas? Nzn ar jos kasmet vienodos buna ar keiciasi? Desto D. Makuteniene
Gal kuri is zemkes mergaiciu turi Zemes ukio ekonomikos ir politikos lenteles ir ju isvadas? Nzn ar jos kasmet vienodos buna ar keiciasi? Desto D. Makuteniene
Sveikos, mergytes, as ca vis nerimstu, bet nuo tu mokslu jau ciuozia stogas, gal yra alinciu padeti del rekreacines krastotvarkos? reikia referata parasyt, apie kokios tai salies suagomas teritorija, ju kategorijas, planavima, formavimo darbus, veikla juose, zemes naudojima, problemos, ju sprendimai, apsaugos reglamentavima. Na al kas turit kokios informacijos? Salis nesvarbu kokia, nors siokia tokia nuorodele gal zinot kur ieskot? nu man taip nesiseka nieko rasti
labas vakaras,
nelabai aktyvus subforumas
gal yra zemetvarkininkiu treciakursiu-4kursiu? Idomu butu pabendrauti | Info apsikeisti
gal yra zemetvarkininkiu treciakursiu-4kursiu? Idomu butu pabendrauti | Info apsikeisti
QUOTE(Mangale @ 2009 05 19, 17:38)
labas vakaras,
labas labas yra zemetvarkininkiu ketvirtakursiu
Sveikutes Gal cia yra 4 kurso buhalteriu ? Na gi greitai reikes gintis praktikos ataskaita... tai butu idomu ko gali klausti.... kazko tai neabai ramu... ginsimes zodziu ir nelabai isivaizduoju ko gali paklausti
laba diena. gal kas darete investicini projekta?.. (zemetvarka magistras) kaip ten viskas vyksta paaiskinimo bent jau noreciau, nes akyse juoda kaip nakty..
Papildyta:
zemetvarkininke ketvirtakurse buvau pernai jei kyla kokiu klausimu tai prasau klausti tikrai padesiu
Papildyta:
zemetvarkininke ketvirtakurse buvau pernai jei kyla kokiu klausimu tai prasau klausti tikrai padesiu
labu
as taip pat jungiuosi i sia tema
as taip pat jungiuosi i sia tema
nejaugi studentai zemkej mire?.. tylu ramu net baisu daros
Papildyta:
beje, pasigedau senuju namuciu nuorodos kur zemkiniai plepejo
Papildyta:
beje, pasigedau senuju namuciu nuorodos kur zemkiniai plepejo