Įkraunama...
Įkraunama...

LŽŪU

Labas,
QUOTE(buhalterėlė @ 2010 11 14, 11:21)
Gal kas galetu pagelbeti apskaitos ir finansu medziaga ar siaip suteikti medziagos reikalingos studijoms.
Manau kažką rasčiau archyvuose, bet jau bus pasenę blush2.gif baigiau 2008. rašyk į až 4u.gif

Gal kas rašėte kursinius/diplominius apie Žemės ūkio politiką?
Atsakyti
Sveikos, gal kas nors turejo toki dalyka kaip Žemės ūkio ekonomika pas V.Vitunskiene ir asistenta A.Karbauska? Gal turite konspektus sio dalyko? Ar darete paskaiciavimus pagal duotus rodiklius ir ar pildete lenteles? Labai buciau dekinga, jei kas galetu pagelbeti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2010 10 30, 17:57)
Labas merginos,
noriu pasiteirauti- kaip ten ekonomikos fak.? kaip destutojai ir t.t. planuoju studijas apskaitoj ir finansuos.

Labai šaunus tas Ekonomikos fakultetas, aišku, kaip ir visuose fakultetuose yra dėstytojų su savo čiūdais biggrin.gif Jei kas konkrečiai domins, klausk mirksiukas.gif aš jau šešti metai ten studijuoju smile.gif
Papildyta:
Tiesa, gal kas galėtų straipsnius išversti iš anglų kalbos už padorią kainytę? blush2.gif
Atsakyti
gal kuri žinote, kokie žemėtvarkos 1 kurso egzamino klausimai būna pas M. E. Tarvydienę? artėja egzas ir tikrai nesinori visos knygos kalti unsure.gif
Atsakyti
Gal kas turite issisaugoje pradziomoksli ar kaip ten jis vadinasi, kaip dirbti ArcGis programa? menasmyleti@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menasmyleti: 05 gruodžio 2010 - 21:22
QUOTE(mimi31 @ 2010 06 04, 15:46)
sveikutes!gal kas turite LZUU mokomosios praktikos ataskaita ,atlikta kokio nors rajono savivaldybeje? (studijuoju  kaimo pletros katedroje).Siandien buvau konsultacijoje, tai net neisivaizduoju nuo ko pradeti rasyti ta ataskaita... g.gif ..susinervavau... doh.gif
busiu labai dekinga jei padesite. 4u.gif

labux,tai mes koleges as taip pat KPA , o kur praktika atlikinejot?nes man taip pat reikes pavasary. jei gausit ataskaitos pavyzdį tai ir man parodykit,as irgi nieko nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras žemkinukes 4u.gif
Norejau pasiteirauti, gal yra merginu kurios jau baiguiso LZUU neakivaizdziai buhalterine apskaita ir finansus, ar tokiu kurios bent III kursa jau yra praejusios? Labai reiketu jusu pagalbos 4u.gif buciau labaaaaaaai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergiote...: 17 sausio 2011 - 22:19
kas zino gera vadova diplominiam darbui vyras vandens apsaugos inzinerija mokos ir reik pasirinkt kazka biggrin.gif biggrin.gif gal kas gera zinot?
Atsakyti
QUOTE(mergiote... @ 2011 01 17, 22:08)
Labas vakaras žemkinukes 4u.gif
Norejau pasiteirauti, gal yra merginu kurios jau baiguiso LZUU neakivaizdziai buhalterine apskaita ir finansus, ar tokiu kurios bent III kursa jau yra praejusios? Labai reiketu jusu pagalbos  4u.gif buciau labaaaaaaai dekinga 4u.gif

Aš dieniniam baigusi, bet gal kas tiktų mirksiukas.gif Jei reikia kokios medžiagos, tai klausk mirksiukas.gif gal dar rasiu savo kompe
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2011 01 24, 23:22)
Aš dieniniam baigusi, bet gal kas tiktų  mirksiukas.gif Jei reikia kokios medžiagos, tai klausk mirksiukas.gif gal dar rasiu savo kompe

Labas, gal ką turi iš įmonės finansų, apie pelno mokesčio analizę
Atsakyti
[

Papildyta:
sveikos merginos,labai reikia pagalbos. smile.gif gal kuri esat dariusi kaimo socialines infrastrukturos objektų būkles socialinį vertinimą pas Atkočiūnienę,labai reikėtų pavyzdžio,nežinau nuo ko pradėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KFM: 27 vasario 2011 - 00:47
QUOTE(Vilmacp @ 2011 02 12, 15:27)
Labas, gal ką turi iš įmonės finansų, apie pelno mokesčio analizę

Laba
oi, kad nieko panašaus mes nedarėm g.gif
Atsakyti