Įkraunama...
Įkraunama...

LŽŪU

sveikos, gal yra studijuojanciu pokoleginese studsijose? siemet baigiu kolegija, ir buvo is zemkes atvaziave ekonomikos fakulteto katedros vedeja kviete studijuoti smile.gif tai butu idomu isgirsti gal besimokanciu po kolegijos smile.gif
Atsakyti
sveikutes!gal kas turite LZUU mokomosios praktikos ataskaita ,atlikta kokio nors rajono savivaldybeje? (studijuoju kaimo pletros katedroje).Siandien buvau konsultacijoje, tai net neisivaizduoju nuo ko pradeti rasyti ta ataskaita... g.gif ..susinervavau... doh.gif
busiu labai dekinga jei padesite. 4u.gif
Atsakyti
Gal galit parašyt, kas žinot - ar žemkėj galima įrišt kietais viršeliais diplominį?
Kiek tai kainuoja ir per kiek laiko įriša?

Būčiau labai dėkinga už greitą atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2010 06 04, 19:15)
Gal galit parašyt, kas žinot - ar žemkėj galima įrišt kietais viršeliais diplominį?
Kiek tai kainuoja ir per kiek laiko įriša?

Būčiau labai dėkinga už greitą  atsakymą  4u.gif

Kazkada man centriniuose tai padare, bet cia buvo senai ,nezinau ar dar daro. Centriniuose apacioje buvo kazkokia spaustuve.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 06 04, 20:57)
Kazkada man centriniuose tai padare, bet cia buvo senai ,nezinau ar dar daro. Centriniuose apacioje buvo kazkokia spaustuve.

Tai va, gal kas žino, ar dabar daro?
Atsakyti
Sveikos mokinukes 4u.gif Noriu kuo daugiau suzinoti apie zemetvarka degu dideliu noru siais metais stoti i LZUU zemetvarkos fakulteta ax.gif papasakokit ar labai sunkus mokslas ar yra perspektyvu siai profesijai smile.gif aciu laukiu jusu pasisakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doffkute @ 2009 06 18, 10:39)
Sveikos, as baigiau 3 kursa zemetvarkos spec. Zemkei. Jei kam ko reikia rasykit atsiusiu daug medziagos savo darytu ir kursiokiu. Kursiniai, labaratoriniai teorija egzu klausimai, konspektai. Galiu suteikt info apie destytojus kaip su kuo sneket ka lankyt ka ne, koks dest kirvis koks ne biggrin.gif ir dar daug visko biggrin.gif rasykit visada padesiui kuo galesiu smile.gif thumbup.gif

Labas,gal turi Atkocevicienes 2 kurso zemes kadastra!o gal zinai kas padaryti gali,nes beda nesuprantu visai o jau reik butinai darbo!!!!
Atsakyti
Laba diena.Ir as studijuoju zemkeje.Dabar esu akademinese atostogose,jos baigiasi rugsejo gale ir man dabar idomu ar pavyzdziuj galima atostogas pratesti dar metams?Pagal esama situacija dar niekaip negaliu grizti i mokslus,o dokumentu atsiimti nesinori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2010 08 07, 13:17)
Laba diena.Ir as studijuoju zemkeje.Dabar esu akademinese atostogose,jos baigiasi rugsejo gale ir man dabar idomu ar pavyzdziuj galima atostogas pratesti dar metams?Pagal esama situacija dar niekaip negaliu grizti i mokslus,o dokumentu atsiimti nesinori unsure.gif

tai ziurint kokios bedos, vienas is variantu dar duotu akademines jei sunki materialine padetis, antras variantas eiti pas savo ydytja ir su ja susneketi, kad pvz del sveikato snegali (pvz depresija ar pan)
Atsakyti
Labas merginos,
noriu pasiteirauti- kaip ten ekonomikos fak.? kaip destutojai ir t.t. planuoju studijas apskaitoj ir finansuos.
Atsakyti
Sveikos,
LZUU inzinerija ir vadyba IV kursas smile.gif
siaip lb daug medziagos turiu ir kitoms spec smile.gif
tai jei kam ko prireiktu kreipkites smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

As studijuoju ekonomikos fakultete 3 kurse. Gal kas galetu pagelbeti apskaitos ir finansu medziaga ar siaip suteikti medziagos reikalingos studijoms. Buciau dekinga.
Atsakyti