Gal galit parašyt, kas žinot - ar žemkėj galima įrišt kietais viršeliais diplominį?
Kiek tai kainuoja ir per kiek laiko įriša?
Būčiau labai dėkinga už greitą atsakymą
QUOTE(picea @ 2010 06 04, 19:15)
Gal galit parašyt, kas žinot - ar žemkėj galima įrišt kietais viršeliais diplominį?
Kazkada man centriniuose tai padare, bet cia buvo senai ,nezinau ar dar daro. Centriniuose apacioje buvo kazkokia spaustuve.
QUOTE(natale @ 2010 06 04, 20:57)
Kazkada man centriniuose tai padare, bet cia buvo senai ,nezinau ar dar daro. Centriniuose apacioje buvo kazkokia spaustuve.
Tai va, gal kas žino, ar dabar daro?
QUOTE(Doffkute @ 2009 06 18, 10:39)
Sveikos, as baigiau 3 kursa zemetvarkos spec. Zemkei. Jei kam ko reikia rasykit atsiusiu daug medziagos savo darytu ir kursiokiu. Kursiniai, labaratoriniai teorija egzu klausimai, konspektai. Galiu suteikt info apie destytojus kaip su kuo sneket ka lankyt ka ne, koks dest kirvis koks ne ir dar daug visko rasykit visada padesiui kuo galesiu
Labas,gal turi Atkocevicienes 2 kurso zemes kadastra!o gal zinai kas padaryti gali,nes beda nesuprantu visai o jau reik butinai darbo!!!!
Laba diena.Ir as studijuoju zemkeje.Dabar esu akademinese atostogose,jos baigiasi rugsejo gale ir man dabar idomu ar pavyzdziuj galima atostogas pratesti dar metams?Pagal esama situacija dar niekaip negaliu grizti i mokslus,o dokumentu atsiimti nesinori
QUOTE(Melisa87 @ 2010 08 07, 13:17)
Laba diena.Ir as studijuoju zemkeje.Dabar esu akademinese atostogose,jos baigiasi rugsejo gale ir man dabar idomu ar pavyzdziuj galima atostogas pratesti dar metams?Pagal esama situacija dar niekaip negaliu grizti i mokslus,o dokumentu atsiimti nesinori
tai ziurint kokios bedos, vienas is variantu dar duotu akademines jei sunki materialine padetis, antras variantas eiti pas savo ydytja ir su ja susneketi, kad pvz del sveikato snegali (pvz depresija ar pan)
Labas merginos,
noriu pasiteirauti- kaip ten ekonomikos fak.? kaip destutojai ir t.t. planuoju studijas apskaitoj ir finansuos.
noriu pasiteirauti- kaip ten ekonomikos fak.? kaip destutojai ir t.t. planuoju studijas apskaitoj ir finansuos.