Įkraunama...
Įkraunama...

LŽŪU

senasis Aleknavičius, Pranas tai tikrai superinis, mano grupiokei daug padėjo su baigiamuoju darbu. Tikrai stengiasi dėl studentų ir nepalieka kaip kokia Atkocevičienė "ant ledo" ir daryk ką nori.
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2010 03 22, 21:10)
senasis Aleknavičius, Pranas tai tikrai superinis, mano grupiokei daug padėjo su baigiamuoju darbu. Tikrai stengiasi dėl studentų ir nepalieka kaip kokia Atkocevičienė "ant ledo" ir daryk ką nori.

Suneliai galetu is Pranuko pasimokint ax.gif
Atsakyti
Mariui ypač reiktų, jau net dėstytojai jam sako kad nesąmones daro ir tėvas sakė bet jis sako, ot kur trenktas, toks jaunas o jau doh.gif
Atsakyti
sveikos panos smile.gif
noreciau paprasyti mazytes pagalbos.
man pas dest Makuteniene yra zemes ukio ekonomika ir politika.
NA ji mus laaaabai visus gazdina kad vaje egzo neislaikysim, kolio taip pat, o referatus atmetines... sad.gif ji dave temas ir reik parasyt referata remiandtis 5 uzsienio autoriais. gal kas pas ja raset ir turit minciu is kur tuos autorius istraukti? nes kiek info radau tiek lietuviu autoriai. Ar reikes nesti knyga i vertimu biura verstis rinkt info ir taip rasyt darba? doh.gif g.gif
ieskojau lzuu skaitykloj, bibliotekoj, kauno viesojoj bibliotekoj neradau nieko. Na is interneto radau viena bet tas rasytojas mano temos neapzvelgia. Mano tema "zemes ukio investicijos, ju esme ir reiksme, naudojimo kryptys ir finansavimo saltiniai"
Atsakyti
QUOTE(mergiote... @ 2010 02 02, 18:17)
nesekiau temos kuri laika, todel tik dabar atsiliepiu i zinute Jusu  4u.gif  kelintam kurse?  smile.gif

Antrame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doffkute @ 2010 04 01, 13:19)
sveikos panos smile.gif
noreciau paprasyti mazytes pagalbos.
man pas dest Makuteniene yra zemes ukio ekonomika ir politika.
NA ji mus laaaabai visus gazdina kad vaje egzo neislaikysim, kolio taip pat, o referatus atmetines... sad.gif ji dave temas ir reik parasyt referata remiandtis 5 uzsienio autoriais. gal kas pas ja raset ir turit minciu is kur tuos autorius istraukti? nes kiek info radau tiek lietuviu autoriai. Ar reikes nesti knyga i vertimu biura verstis rinkt info ir taip rasyt darba?  doh.gif  g.gif
ieskojau lzuu skaitykloj, bibliotekoj, kauno viesojoj bibliotekoj neradau nieko. Na is interneto radau viena bet tas rasytojas mano temos neapzvelgia. Mano tema "zemes ukio investicijos, ju esme ir reiksme, naudojimo kryptys ir finansavimo saltiniai"

deja, bet padet niekuo negaliu,as ramiai praslydau be referatu, o kas del gazdinimo tai ji tiesa sako, per ja keletas is musu grupes studentu nebaige.
Atsakyti
geras biggrin.gif , šiemet sueis dešimt metų, kaip baigiau žemkę, užsukau tik iš smalsumo pastebėjus paskutinę žinutę LŽŪU, ogi žiūriu linksniuojamos tos pačios pavardės laugh.gif . apie P. Aleknavičių tik geri atsiliepimai, pas jį rašiau ir bakalaurinį ir diplominį super.
Atsakyti
sweikos, norejau paklaust gal kas pas Adamonyte rasete investicini projekta? Man reiktu su zemetvarka, krastotvarka susijusio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 09 22, 19:00)
As studijuoju zemetvarka, db magistraturos pirmam kurse esu, tai jei ka reikia, klausk mirksiukas.gif

labas, gal moketumet padet padaryt darba zemetvarkos pagrindu pas Tarvydiene aisku uz atlygi, mano tel. 860159749 arba emeil edvinasss@draugas.lt labai reikia, gal kas kiti supranta ir gali padet, pavadinimas: SPECIALIUJU ZEMES NAUDOJIMO SALYGU NUSTATYMO PLANO RENGIMAS, ten spalvint reikia ir t.t. beje as zemetvarkoj mokinuosi neakivaizdiniam
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Isgirdau siandien idomia naujiena, norejau paklaust, gal kuri zinot, ar tikrai taip yra ax.gif Viena pazystama baige LZUU, gynesi magistrini darba ir gavo 7. Labai pergyvena, nes sako, kad tie, kurie gauna maziau 8, privales susimoket uz diploma, apie 500lt. Nustebau blink.gif Cia visur taip dabar? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytess @ 2010 05 24, 17:08)
Sveikos mergaites  4u.gif  Isgirdau siandien idomia naujiena, norejau paklaust, gal kuri zinot, ar tikrai taip yra  ax.gif  Viena pazystama baige LZUU, gynesi magistrini darba ir gavo 7. Labai pergyvena, nes sako, kad tie, kurie gauna maziau 8, privales susimoket uz diploma, apie 500lt. Nustebau  blink.gif Cia visur taip dabar?  blink.gif

bent jau zemkej tai tikrai taip...
Atsakyti
QUOTE(lialytess @ 2010 05 24, 16:08)
Sveikos mergaites  4u.gif  Isgirdau siandien idomia naujiena, norejau paklaust, gal kuri zinot, ar tikrai taip yra  ax.gif  Viena pazystama baige LZUU, gynesi magistrini darba ir gavo 7. Labai pergyvena, nes sako, kad tie, kurie gauna maziau 8, privales susimoket uz diploma, apie 500lt. Nustebau  blink.gif Cia visur taip dabar?  blink.gif

Na čia tas mokestis ne už diplomą,o už "gero studento" vidurkio nepasiekimą, t.y jei negauni 8 vadinas neatitinka kriterijaus "geras studentas" ir privalai susimokėti už praeitą semestrą, tad jei dieninė draugė tavo, tai turės susimokėti 520 lt, taip yra visuose universitetuose smile.gif
Atsakyti