Įkraunama...
Įkraunama...

LŽŪU

QUOTE(menasmyleti @ 2010 03 16, 01:35)
Dėmesio žemėtvarkininkai, jei kas planuojat baigiamąjį darbą rašyti pas Marių Aleknavičių, to nedarykite, jei norite turėti sveikus nervus. Sėkmės visiems smile.gif

drinks_cheers.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Brituke123 @ 2010 02 27, 21:26)
Sveikutes.  4u.gif
Noreciau paklaust zemetvarkininkiu kokias temas rinkosi rasyti bakalauriniam ir kokius destytojus geriausiai rinktis vadovais. ?  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

Na vadova paprastai reikia rinktis toki, kuris nusimanytu tema, apie kuria nori rasyti.Siaip manau tikrai neblogu destytoju yra: man asmeniskai kaip destytojai patinka P.Aleknavicius, V. Atkoceviciene, V. Gurskiene, siaip dvi pastarosios gana reiklios, taciau jei nuosirdziai dirbi, rasai, laiku viska pateiki, manau nera tikrai baisu pas jas rasyt. Ivaviciute kiek esu girdejusi labai padeda studentams rasantiems baigiamaji darba. Rinkites toki, kuris padetu nagrinejama tema, ir toki, kuris jums patinka, su kuriuo sutariate mirksiukas.gif Tikrai neblogu destytoju yra rasant bakalauro darba, o va magistrini jau mazesnis zymiai pasirinkimas
Atsakyti
o pas Kavaliauskiene galima rasyt magistra? g.gif jei ne, teks pas Gurskiene uzsirasyti
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 16, 22:08)
o pas Kavaliauskiene galima rasyt magistra?  g.gif  jei ne, teks pas Gurskiene uzsirasyti

Man atrodo kad jinai tik lektorė, todėl magistrais ji neužsiima g.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2010 03 16, 20:02)
Man atrodo kad jinai tik lektorė, todėl magistrais ji neužsiima g.gif

aisku , taip ir maniau doh.gif pasirinkimas lb mazas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 16, 23:04)
aisku , taip ir maniau  doh.gif pasirinkimas lb mazas  ax.gif

Iš tikrųjų pasirinkimas tikrai nedidelis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2010 03 16, 20:09)
Iš tikrųjų pasirinkimas tikrai nedidelis  schmoll.gif

teise man netinka, tai P.Aleknavicius atpuola. tai is patikimu destytoju lieka Gurskiene, del A. Alekniuko abejoju blush2.gif nepatikimas jis man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 16, 23:39)
teise man netinka, tai P.Aleknavicius atpuola. tai is patikimu destytoju lieka Gurskiene, del A. Alekniuko  abejoju  blush2.gif  nepatikimas jis man  blush2.gif

O kokią temą planuoji?Šiaip Gurskienė tikrai manau nebloga dėstytoja, reikli, bet man ji patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2010 03 16, 21:05)
O kokią temą planuoji?Šiaip Gurskienė tikrai manau nebloga dėstytoja, reikli, bet man ji patinka  biggrin.gif

na tiksliai dar nezinau, mastau dar tik ax.gif zinau kad man neidomu butu teise ir krastotvarka.tinka teritoriju planavimas, konsolidacija, geodeizja na kazkas tokio
o ka tu rasai/ rasei? bigsmile.gif ir pas ka?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 17, 00:08)
na tiksliai dar nezinau, mastau dar tik  ax.gif  zinau kad man neidomu butu teise ir krastotvarka.tinka  teritoriju planavimas, konsolidacija, geodeizja na kazkas tokio
o ka tu rasai/ rasei?  bigsmile.gif  ir pas ka?

Na magistrinį kaip tik šį pavasarį ginsiuosi, mano tema apie rekreaciją, rašau pas Darbutą, nes Gurskienė jau buvo užimta, o joks kitas dėstytojas nelabai konsultuoja ta tema.
Šiaip jei su geodezija arba su kokiais gis, tai gal tau Balevičius arba Gurklys dar tiktų, jei patinka tau jie kaip dėstytojai biggrin.gif
Tai tamsta pirmakursė esi, jei dar tik galvoji, ką rašyt, o gal neakivaizdininkė? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devintas dangus: 16 kovo 2010 - 21:18
QUOTE(devintas dangus @ 2010 03 16, 21:17)
Na magistrinį kaip tik šį pavasarį ginsiuosi, mano tema apie rekreaciją, rašau pas Darbutą, nes Gurskienė jau buvo užimta, o joks kitas dėstytojas nelabai konsultuoja ta tema.
Šiaip jei su geodezija arba su kokiais gis, tai gal tau Balevičius arba Gurklys dar tiktų, jei patinka tau jie kaip dėstytojai biggrin.gif
Tai tamsta pirmakursė esi, jei dar tik galvoji, ką rašyt, o gal neakivaizdininkė? rolleyes.gif

stojau i magistra, tai pirmas kursas bus ax.gif noriu apsisprest del destytojo, kad iskarto kai galima bus uzsirasyt paimti gera vadova hihihi.gif
Balevicius gi lektorius-netinka ir seip jis problematiskas ax.gif nors sutariu gerai
ir Gurklys netinka blush2.gif mes nesutariam nuo senu laiku blush2.gif
o ta rekreacija cia kaip rekreacine krastotvarka ar ne i ta tema? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 16 kovo 2010 - 21:31
QUOTE(natale @ 2010 03 17, 00:28)
stojau i magistra, tai pirmas kursas bus  ax.gif  noriu apsisprest del destytojo, kad iskarto kai galima bus uzsirasyt paimti gera vadova  hihihi.gif
Balevicius gi lektorius-netinka ir seip jis problematiskas  ax.gif  nors sutariu gerai
ir Gurklys netinka  blush2.gif  mes nesutariam nuo senu laiku  blush2.gif
o ta rekreacija cia kaip rekreacine krastotvarka ar ne i ta tema?  g.gif

Rekreacija - plati sąvoka, as rasau apie saugomas teritorijas, kaimo turizmo sodybas, lankytinas vietas, gamtos ir kultūros paveldo objektus, žodžiu apie tas teritorijas ir tuos objektus, kurie yra pritaikyti žmonių fiziniam ir dvasiniam poilsiui mirksiukas.gif
Na Balevičius savotiškas žmogus, bet žinok viena mano grupiokė pas jį rašo magistrinį...
O Gurklys man irgi visai nieko destytojas, kazkaip nesipykom mes su juo visai... biggrin.gif
Pirmiausia pagalvok kokia tema mazdaug norėtum rasyti, tada ir vadovą išsirinksi lengviau mirksiukas.gif Gerai, kad is anksto galvoji, nes paskui patys geriausi destytojai jau buna uzimti ir nebeturi laisvu vietu studentus priimt...
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2010 03 16, 21:46)
Rekreacija - plati sąvoka, as rasau apie saugomas teritorijas, kaimo turizmo sodybas, lankytinas vietas, gamtos ir kultūros paveldo objektus, žodžiu apie tas teritorijas ir tuos objektus, kurie yra pritaikyti žmonių fiziniam ir dvasiniam poilsiui mirksiukas.gif
Na Balevičius savotiškas žmogus, bet žinok viena mano grupiokė pas jį rašo magistrinį...
O Gurklys man irgi visai nieko destytojas, kazkaip nesipykom mes su juo visai... biggrin.gif
Pirmiausia pagalvok kokia tema mazdaug norėtum rasyti, tada ir vadovą išsirinksi lengviau mirksiukas.gif Gerai, kad is anksto galvoji, nes paskui patys geriausi destytojai jau buna uzimti ir nebeturi laisvu vietu studentus priimt...

tai va, man geras zmogus patare apgalvot viska, tai mastau dabar mastau.gif
kad tema sugalvot tai sunku doh.gif bent krypti issirinkti, o paskui su vadovu pasiderinciau tema ax.gif
sekmes tau magistra ginti 4u.gif
Atsakyti