Įkraunama...
Įkraunama...

LŽŪU

QUOTE(roskek @ 2009 11 27, 20:20)
gal galetumete duoti patarima

O tai katedros vedėja nenukreipė? g.gif
Aš ekonomiką baigiau ax.gif pati pasirinkau darbo temą, nes žinojau kur gauti duomenis skaičiavimams. Darbo vadovą katedros vedėja paskyrė atsižvelgdama į temą ir buvo thumbup.gif thumbup.gif Visoms palinkėčiau tokio darbo vadovo, gaila kad žmogus jau a.a. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jola1234 @ 2009 11 25, 18:00)
labas is senuju destytoju kiek pamenu galeciau pasiulyti rasyti pas senaji Aleknaviciu, jaunaji Aleknaviciu, na dar pas Gurskiene.  smile.gif

as rasau pas gurskiene, bet dar nieko nepradejau daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(knoopkyte @ 2009 12 01, 23:57)
as rasau pas gurskiene,  bet dar nieko nepradejau daryt  doh.gif

Mano magistranturos studiju baigiamojo darbo recenzente buvo Gurskiene smile.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 11 24, 15:16)
Sveikos,
gal kam teko susidurt su dėstytoju E.Serva iš ekonomikos fakulteto? Kaip su egzaminais pas jį?
Ar verta pas jį bandyt bakalaurinį rašyt?

Atrodo, kad į šitą temą nelabai užsuka kas iš ekonomikos fakulteto ar buhalterių  g.gif

Sveikutes,
as siemet pavasari baigiau bakalaura ekonomikos, Serva ir mums deste, kelios grupiokes rase pas ji bakalaurini, tai sake jis pats jei turi pinigeliu gali parasyti arba daug padeti, vienai rekomendavo savo pazystama kas raso.Zodziu ziuri truputeli pro pirstus.

Atsakyti
Truputi pagyvinsiu temelę ax.gif
user posted image
Atsakyti
oho kaip grazu bigsmile.gif wub.gif
reiks i 1 psl ikelt sita foto kitoj temoj wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 12 07, 22:10)
oho kaip grazu bigsmile.gif  wub.gif
reiks i 1 psl ikelt sita foto kitoj temoj wub.gif

Turiu daugiau nuotraukų. Yra kur užrašas iš arčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2009 12 08, 13:12)
Turiu daugiau nuotraukų. Yra kur užrašas iš arčiau  ax.gif

labai grazi nuotrauka thumbup.gif kokia cia akcija buvo fotografavimo?
Atsakyti
QUOTE(jola1234 @ 2009 11 25, 18:00)
labas is senuju destytoju kiek pamenu galeciau pasiulyti rasyti pas senaji Aleknaviciu, jaunaji Aleknaviciu, na dar pas Gurskiene.  smile.gif

Dekuj uz patarimus, eisiu tikriausiai pas Gurskiene, jau ir anksciau sukau galva del jos, bet dbr apsisprendziau tvirtai, o Aleknaviciai man nelimpa kazkaip tai rolleyes.gif

Gal kuriai is jusu merginos teko rasyt kursini darba tema "Krastovaizdio kaitos analize 2002-2009 metais"? Gal pasidalintumete info? ax.gif

Dar klausimukas, kadangi mokausi visiskai individualiai (tik gaunu uzduoti ir dirbu pati) gal pasakytumet, kokios apimties mazdaug turetu buti kursiniai darbai magistranturoje? cool.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidutea: 15 gruodžio 2009 - 16:28
QUOTE(Aidutea @ 2009 12 15, 17:12)
Dekuj uz patarimus, eisiu tikriausiai pas Gurskiene, jau ir anksciau sukau galva del jos, bet dbr apsisprendziau tvirtai, o Aleknaviciai man nelimpa kazkaip tai rolleyes.gif

Gal kuriai is jusu merginos teko rasyt kursini darba tema "Krastovaizdio kaitos analize 2002-2009 metais"? Gal pasidalintumete info? ax.gif

Dar klausimukas, kadangi mokausi visiskai individualiai (tik gaunu uzduoti ir dirbu pati) gal pasakytumet, kokios apimties mazdaug turetu buti kursiniai darbai magistranturoje? cool.gif

Bent man, tai tokia tema kursinio neteko rasyti. Bet lyg tais skaiciau kazka tokio Buco knygoje ar straipsnyje, nes pati rasiau magistrini apie krastovaizdi.
Mano drauge magistrante neseniai rase kursini pas Gurskiene, tai apimtis max 25 pusl. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola1234: 15 gruodžio 2009 - 17:19
QUOTE(čikuraku @ 2009 12 08, 19:07)
labai grazi nuotrauka thumbup.gif  kokia cia akcija buvo fotografavimo?

Ten buvo 85 metų universitetui proga. Dar lyg ir rektoriaus gimtadienis g.gif
Atsakyti
SVEIKUTES MOKSLIUKES 4u.gif
Noriu ir as prisijungti i jusu bureli, studijuojanciu LZUU... ax.gif
Ir klausimuka rimta turiu ax.gif gal yra kas neakivaizdziai studijuoja buh. apskaita ir finansus LZUU? smartass.gif
Atsakyti