Įkraunama...
Įkraunama...

LŽŪU

Jau žemkės puslapį yra ir ekonomistų diplomų gynimo sąrašas bigsmile.gif Pasmalsavau, tai šiais metais turėtų baigti dvi mano buvusios grupiokės thumbup.gif Aš irgi pernai ne su savo grupe baigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 04 02, 10:29)
Jau žemkės puslapį yra ir ekonomistų diplomų gynimo sąrašas  bigsmile.gif  Pasmalsavau, tai šiais metais turėtų baigti dvi mano buvusios grupiokės  thumbup.gif  Aš irgi pernai ne su savo grupe baigiau  ax.gif

einu ir as pasnipinesiu, gal rasiu kokiu draugu cool.gif
Atsakyti
Liabas,mergaites... Pas Vaznoni tai referata manauis galvos galima parasyt ir jam tiks. Tik aki jampirktelkit mirksiukas.gif biggrin.gif
O vat man tai reik referato Zemes ukio saku derinimo principai, kriterijai, efektyvumas blink.gif Nieko nerandu siai temai. Gal kazkas kazkapanasaus turite? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2009 04 03, 09:57)
reik referato Zemes ukio saku derinimo principai, kriterijai, efektyvumas 

Siaubas tema doh.gif užjaučiu unsure.gif Ir dar tikriausiai pas Čiulevičių g.gif
Aš tai tikrai nieko tokiai temai neturiu schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas Makuteniene....
doh.gif
Atsakyti
Makuteniene tikrai jau doh.gif pas ja is referatu daug kam buvo sunku gaut gera pazymi..
Atsakyti
man gero pazymio nereik,svarbu bent kazkas,kad tik leistu diplomini gintis... Nes su ja gali but bedu verysad.gif
Niu ryt bandysiu ieskot viesojoj bibliotekoj medziagos.. o jei ir ten nieko nerasiu tai blink.gif
Atsakyti
Sveikos.
Gal kas žinot kaip LŽUŪ su nenuosekliom / tęstinėm / papildomom studijom į žemėtvarką? Esu baigus bakalaurą LKKA. norėčiau pakeisti kryptį, bet jų psl nieko neradau apie tai. g.gif
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(swinga @ 2009 04 05, 22:14)
Sveikos.
Gal kas žinot kaip LŽUŪ su nenuosekliom / tęstinėm / papildomom studijom į žemėtvarką? Esu baigus bakalaurą LKKA. norėčiau pakeisti kryptį, bet jų psl nieko neradau apie tai. g.gif
Ačiū.

ko gero, kiek per vėlai pradejai dometis.
bet pasiziūrėk čia, čia priėmimo taisyklės
as išlyginamąsias (tik kitos krypties) lankiau nuo sausio men. Kokius dalykus reikėjo išsilaikyti, parinko prodekanė.
Atsakyti
Kiek skaitau LŽUŪ tinklapį, tuo labiau nieko nebesuprantu. doh.gif
Pasivartau tvarkaraščius, tai pagal mano išsilavinimą turėčiau eiti į nenuosekliasias studijas, bet paskui galvoju ar ten magistro tos tęstinės (taip neaiškiai parašyta) doh.gif gal turėčiau eiti į tęstinęs magistro? oj, kaip sunku susigaudyti...
Iš tikrųjų, pagal tvarkaraščius fizikos ir chemijos, tai visiškai nesuprantu, nežinau, kaip būtų... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
sveikos merginos, mane domina islyginamosios studijos baigus kolegija, domina konkreciai ekonomikos fakultetas, pagal sia nuoroda http://www.lzuu.lt/n...i_lzuu/lt/14992 jei gerai supratau mokytis gaunasi 3 metai, nors anksciau buvau radus, kad 2 metai ir dvi pasirinktinos specialybes (ekonomikos fakultete) blink.gif Gal yra studijuojanciu tuose nenuoseklosiose? Nu sudetinga su informacijos ieskojimu, ir atviru duru diena padare per ta paroda doh.gif
Atsakyti
Sveikutes miargaites, smagius namucius cia turite wub.gif Norejau paklausti, gal pazystate ka nors is inzinerijos fakulteto mano vyrui labai reikia referatu energetiniu sistemu, verslo vertinimo, energijos rinkos ir silumines energetikos. Labai laikas spaudzia dalykai is 4 kurso energetikos inzinerijos specialybes. Jei zinot kas turi suveskit ka???? atsilyginsim wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti