Įkraunama...
Įkraunama...

LŽŪU

Kokie 6 uzdaviniai, 3 uzduotys pusiau teorines - kazka atsakyt ir dar padaryt, viena teorine - apie vari.
Atsakyti
Skaitet? doh.gif
straipsnis,
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 10 19, 18:49)

kazkokia nesamone nedave 2 milijonu ir jau uzsidarys, otai 20 kaip suprantu vistiek gave...tegu pamazina kavutes gereju sekretoriu belenkiek...ir siaip man atrodo senai jau reiktu atnaujint studiju programas, bei mokomuosius dalykus, o ne kad vis dar gyvenam sovietiniais laikais...
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 10 19, 19:49)

O tai ką kiti universitetai? Negi tik žemkei sumažino asignavimus? g.gif Kažkaip sunku tuo patikėti, bet tikrai personalo bereikalingo ten yra ne vienas etatas ir ne du rolleyes.gif O gi dar ir iš parodų rengimo pasidaro litą kitą ax.gif Nemanau, kad žemkė prasčiausios padėties univeras g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 01 lapkričio 2009 - 11:53
QUOTE(Daina @ 2009 11 01, 12:51)
O tai ką kiti universitetai? Negi tik žemkei sumažino asignavimus?  g.gif Kažkaip sunku tuo patikėti, bet tikrai personalo bereikalingo ten yra ne vienas etatas ir ne du  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
kai gimines sukisti tai personalas visas reikalingas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2009 11 06, 22:26)
kai gimines sukisti tai personalas visas reikalingas doh.gif

tai jau tikrai user posted image
Atsakyti
Sveiki. As norėčiau pasikonsultuoti, kaip manot apie ką reikia rašyti tema taršos šaltinių monitoringas?.. Dalykas: AGroaplinkosauginis vertinimas. Ačiū
Atsakyti
Labas ,nebepamenu ar rasiau kad jau ir man sesija prasidejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 12 lapkričio 2009 - 07:47
Sveikos, buvau pirmadieni ir antradieni universitete, o jau kaip salta doh.gif neisivaizduoju kaip bakalaurai issedi visas dienas schmoll.gif g.gif
Atsakyti
labas,merginos gal turit kas nors kokios nors medziagos apie trasaziemius? lietuviskom raidem negaliu parasyt nes nera Lt raidziu pc doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 11 12, 14:43)
Sveikos, buvau pirmadieni ir antradieni universitete, o jau kaip salta doh.gif  neisivaizduoju kaip bakalaurai issedi visas dienas schmoll.gif  g.gif

jei jums salta buvo,tai reikejo apsilankyti pries pora savaiciu lotuliukas.gif va tada tai buvo SALTA doh.gif sedi,koju pirstu galu nebejauti,su pirstinem rasem...o dabar po atostogu tai neitiketinai silta,netgi striuke buvau atsisegus lotuliukas.gif
Atsakyti