Kokie 6 uzdaviniai, 3 uzduotys pusiau teorines - kazka atsakyt ir dar padaryt, viena teorine - apie vari.
Skaitet?
straipsnis,
straipsnis,
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 10 19, 18:49)
kazkokia nesamone nedave 2 milijonu ir jau uzsidarys, otai 20 kaip suprantu vistiek gave...tegu pamazina kavutes gereju sekretoriu belenkiek...ir siaip man atrodo senai jau reiktu atnaujint studiju programas, bei mokomuosius dalykus, o ne kad vis dar gyvenam sovietiniais laikais...
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 10 19, 19:49)
Skaitet?
O tai ką kiti universitetai? Negi tik žemkei sumažino asignavimus? Kažkaip sunku tuo patikėti, bet tikrai personalo bereikalingo ten yra ne vienas etatas ir ne du O gi dar ir iš parodų rengimo pasidaro litą kitą Nemanau, kad žemkė prasčiausios padėties univeras
QUOTE(Daina @ 2009 11 01, 12:51)
O tai ką kiti universitetai? Negi tik žemkei sumažino asignavimus? Kažkaip sunku tuo patikėti, bet tikrai personalo bereikalingo ten yra ne vienas etatas ir ne du
kai gimines sukisti tai personalas visas reikalingas
Sveiki. As norėčiau pasikonsultuoti, kaip manot apie ką reikia rašyti tema taršos šaltinių monitoringas?.. Dalykas: AGroaplinkosauginis vertinimas. Ačiū
Labas ,nebepamenu ar rasiau kad jau ir man sesija prasidejo
Sveikos, buvau pirmadieni ir antradieni universitete, o jau kaip salta neisivaizduoju kaip bakalaurai issedi visas dienas
labas,merginos gal turit kas nors kokios nors medziagos apie trasaziemius? lietuviskom raidem negaliu parasyt nes nera Lt raidziu pc
QUOTE(Kiskute @ 2009 11 12, 14:43)
Sveikos, buvau pirmadieni ir antradieni universitete, o jau kaip salta neisivaizduoju kaip bakalaurai issedi visas dienas
jei jums salta buvo,tai reikejo apsilankyti pries pora savaiciu va tada tai buvo SALTA sedi,koju pirstu galu nebejauti,su pirstinem rasem...o dabar po atostogu tai neitiketinai silta,netgi striuke buvau atsisegus