Įkraunama...
Įkraunama...

LŽŪU

QUOTE(menasmyleti @ 2009 10 11, 19:31)

aciu bigsmile.gif jos tikrai sestadieni prireiks ax.gif
Atsakyti
Laba visiem smile.gif Gal kas turit zemes teisei apie tiksline zemes paskirti? turiu medziagos bet tingiu rinkti. reikia pristatyti skaidres pries auditorija.
Galiu pasidziaugti kad baigiamajam darbui pasirinkau Ivaviciute destytoja, tai ji man labai patinka, ir patarima dave koki darba geriau daryti, nes turejau 2 variantus, tai alytui tilta projektuosiu per nemuna ir aplinka visa sutvarkysiu su sprogramine iranga. Gal kas turit kokiu patarimu ar siaip pastebejimu apie darbus apie ginimus ar siaip kas susuja su studijomis. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Doffkute @ 2009 10 14, 13:21)
Laba visiem smile.gif Gal kas turit zemes teisei apie tiksline zemes paskirti? turiu medziagos bet tingiu rinkti. reikia pristatyti skaidres pries auditorija.
Galiu pasidziaugti kad baigiamajam darbui pasirinkau Ivaviciute destytoja, tai ji man labai patinka, ir patarima dave koki darba geriau daryti, nes turejau 2 variantus, tai alytui tilta projektuosiu per nemuna ir aplinka visa sutvarkysiu su sprogramine iranga. Gal kas turit kokiu patarimu ar siaip pastebejimu apie darbus apie ginimus ar siaip kas susuja su studijomis. 4u.gif  ax.gif

Ziuriu Alytus toks populiarus miestas darosi,visi diplominiai apie ji rolleyes.gif
Man seip Ivaviciute tokia faina,aisku vargau as su Hipoteka bet paskui per ginima taip faina su ja paplepejom,padiskutavoms.Faina ji tokia. thumbup.gif tik man seip krastotvarka nelimpa,tas medziu sodinimas ir aplinkos tvarkymas ne man schmoll.gif bet jei tau patinka tai dziugu. mirksiukas.gif Mum Pranas deste apie zemes paskirti,bet nedaug medizagos turiu. g.gif ka sasuvini uzsirasem ir tiek. ax.gif
Atsakyti
abu aleknaviciai yra is Alytaus tai ginantis iskratys kaip reikiant ..
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2009 10 14, 21:46)
abu aleknaviciai yra is Alytaus tai ginantis iskratys kaip reikiant ..

o gi jie ne is Prienu- Birstono rajono? Gi Alekniukas Birstono mokykla baige bigsmile.gif
http://lt.wikipedia....s_Aleknavičius
http://www.klase.lt/...us-Aleknavicius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 14 spalio 2009 - 20:21
QUOTE(natale @ 2009 10 09, 22:30)
neislaikiau ekzo  user posted image
pas kavaliauskiene  blink.gif  taip taip ir taip buna.turedami sperytes ir galemybe pasinaudot VISA grupe nesugebejo islaikyt. seip taip sake 2 zmonem istempe 6 ,o kiti tipo ne i tema parase. svarbiausiai kad mokejau ir buvau isitikinus kad gerai parasiau  user posted image
user posted image
kita sestadieni perlaikyt reikia .ir ta pacia diena pas Atkociaviene ekzas  user posted image

QUOTE(natale @ 2009 10 10, 13:01)
sako popieriukus rankoj turejot o nusirasyt tinkamai nesugebejot  doh.gif  ateme ji 2 speras pas viena grupioka,tas tai tundra visai nusirasinet nemoka (ir Aleknavicius Pranas pas ji ateme spera ).paskui Kavaliauskiene pas kita grupioke ateme speryte.zodziu tiap ir gavosi kad pasirodem ne is geriauses puses. Ji taip uzpyko kad neleido rasyt kito ekzo,pas ja turejom kita diena rasyt zemetvarkos vadyba.sako vakar neparset,tai ka siandien vel tas pats?eikit mokintis.bet paskui kai kas ikalbejo ja ir rase,tas kas rase gerai parase,tiksliau nusirase ir gavo 7-8. gerai kad man uzskaite ta dalyka,nes anksciau Mikniukas man ta pati deste.

Sorry už off topic, bet negaliu skaityt kai univere besimokantis žmogus tokias gramatines klaidas daro doh.gif Čia jūs rimtai galvojat, kad EKZAS?O gal EGZAS (nuo žodžio egzaminas cool.gif ).Nu nepykit ne į temą aš visai ir ne mano reikalas, bet keliose žinutėse tas pats blink.gif Gal čia iš susijaudinimo suklydot g.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2009 10 15, 13:44)
Sorry už off topic, bet negaliu skaityt kai univere besimokantis žmogus tokias gramatines klaidas daro doh.gif Čia jūs rimtai galvojat, kad EKZAS?O gal EGZAS (nuo žodžio egzaminas cool.gif ).Nu nepykit ne į temą aš visai ir ne mano reikalas, bet keliose žinutėse tas pats blink.gif Gal čia iš susijaudinimo suklydot g.gif
4u.gif

drinks_cheers.gif aš irgi pažiurėjau ir man labai užkliuvo blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 10 14, 21:13)
o gi jie ne is Prienu- Birstono rajono? Gi Alekniukas Birstono mokykla baige  bigsmile.gif
http://lt.wikipedia....s_Aleknavičius
http://www.klase.lt/...us-Aleknavicius

man taip Gurskiene sake..
Atsakyti
man patinka su medziais ir gelytem zaisti biggrin.gif man geriau kazka projektuot, nei sausa teorija rasyt....as hipotekos nepasirinkus, as kadastrinius matavimus bas baleviciu biggrin.gif
Atsakyti
projektavimas yra daug idomiau nei sausa teorija.
Atsakyti
Kiek dabar kainuoja chemijos nd? 10 uzdaviniu. Kiek reiks krapstyt duktereciai, nes nieko nemoka... sad.gif
Atsakyti
o kokie ten tie namu darbai? uzdaviniai? g.gif
Atsakyti