Įkraunama...
Įkraunama...

LŽŪU

QUOTE(Kiskute @ 2009 10 01, 22:40)
kaip cia jum rudeni egzaminai g.gif ?
Jo jo, dekanas tai normaliai paasiskimna, bet jo vertinimas doh.gif  doh.gif  doh.gif  kai ismokdavom, gaudavom 6. kai nusirasydavom, - 8, 9  lotuliukas.gif

neakivaizdziai as mokaus ax.gif sesija 3 savaites.
o dekanas cia Gurklis?
nu man tai vislaik 6 pas ji.ir pati viska mokejau ir nusirasinejau.ir vistiek 6 doh.gif vidurki man gerai jis sugadino su geodezija ir gis.o dar reikes su jo draugaut magistranturoj doh.gif musu auros nesutampa matyt. rolleyes.gif
visi kas nepazista gurklio atvaro i paskaita sako geras diedas,tipo fainas,gerai bendrauja,o kai ateina ekzu laikas tai kazkaip tas diedas kitoks pasidaro schmoll.gif man tai jis blogis blush2.gif
Atsakyti
o man tai geras.. ismokai jo knygute ir pazymys geras garantuotas thumbup.gif pas ji reikia moketi o ne taip kad parasei esme ar plius minus.. pas ji man visada 9 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(buhalterėlė @ 2009 09 27, 22:01)
Sveikos studenteles,

Gal kas iš neakivaizdininkių  buhalterių ar ekonomistų galėtų pasidalinti  2 kurso medžiaga ( makroekonomika, teisė, psichologija,vadyba ir kt.)? Būčiau labai dėkinga smile.gif

Sveika, aš iš dieninio. Kokie tau dėstytojai dėsto? Gal kas iš manęs tiktų? g.gif
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2009 09 22, 19:10)
merginos gal kas buhalterija studijuoja?
galbut kas rase kursini/baigiamaji ir galetu parodyti dali. viso nereikia, tik pavadinimo, turinio ir ivado blush2.gif
ir gal kas turi reikalavimus rasto darbams?

Aš turiu pora kursinių. Pas kokią dėstytoją rašai? Kokia tema? Gal ir išeitų pagelbėt mirksiukas.gif
Atsakyti
neislaikiau ekzo user posted image
pas kavaliauskiene blink.gif taip taip ir taip buna.turedami sperytes ir galemybe pasinaudot VISA grupe nesugebejo islaikyt. seip taip sake 2 zmonem istempe 6 ,o kiti tipo ne i tema parase. svarbiausiai kad mokejau ir buvau isitikinus kad gerai parasiau user posted image
user posted image
kita sestadieni perlaikyt reikia .ir ta pacia diena pas Atkociaviene ekzas user posted image
Atsakyti
kaip gali taip buti?..
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2009 10 09, 22:08)
kaip gali taip buti?..

ir as dar to nesupratau.Cia mazdaug tas pats kaip pas Mikniu nenusirasyt doh.gif
sokas man,sedziu ir dar netikiu.patikesiu rytoj kai vel prie knygu sedesiu unsure.gif
Atsakyti
tai gal visi nuo vieno paruostuko (speros) nuraset, tai aisku kad neuzskaitys, cia ne poteriai kad visi vienodai parasytu.. bandyk savo zodziais kitaip ziuri ir vertina
Atsakyti
netikiu, kad tokiu dalyku buna pas Kavaliauskiene g.gif tikrai labai keista...
Atsakyti
Nu jo,spera tai viena buvo,ta kur as padariau.tai visi nuo jos ir nusirase.bet visai vienodai negalejo but,nes 2 klausymus ji dave kur speroj nebuvo.visi is galvos rase. na ir tie kiti 2 klausymai kur speroj buvo tai rasiau savo zodziais.tik matyt mes visi ne taip klausymus supratom.Klausymas buvo "projektavimo procesas" (konsolidacija)
kadangi yra parengiamieji darbai,rengimo procesas, pasekmiu vertinimas, baigiamasis procesas ,igyvendinimo bla bla bla.tai mes ta klausyma supratom kad reikia aprasyt rengimo procesa tai ir rasem apie tai ,o pasirode reikejo apie visa procesa trumapai parasyt. (prasymas,ter-rijos parinkimas,susirinkimas bla bla bla) tai zodziu taip ir gavosi.sako popieriukus rankoj turejot o nusirasyt tinkamai nesugebejot doh.gif ateme ji 2 speras pas viena grupioka,tas tai tundra visai nusirasinet nemoka (ir Aleknavicius Pranas pas ji ateme spera ).paskui Kavaliauskiene pas kita grupioke ateme speryte.zodziu tiap ir gavosi kad pasirodem ne is geriauses puses. Ji taip uzpyko kad neleido rasyt kito ekzo,pas ja turejom kita diena rasyt zemetvarkos vadyba.sako vakar neparset,tai ka siandien vel tas pats?eikit mokintis.bet paskui kai kas ikalbejo ja ir rase,tas kas rase gerai parase,tiksliau nusirase ir gavo 7-8. gerai kad man uzskaite ta dalyka,nes anksciau Mikniukas man ta pati deste.
Atsakyti
visuomet pasitikslinkite pas destytoja ko is vieno ar kito klausimo tikisi kad atsakytumet butent taip o ne kitaip..
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2009 10 10, 21:56)
visuomet pasitikslinkite pas destytoja ko is vieno ar kito klausimo tikisi kad atsakytumet butent taip o ne kitaip..

tai va, gyveni ir mokais ax.gif
Atsakyti
sekmes smile.gif
Atsakyti