Įkraunama...
Įkraunama...

LŽŪU

QUOTE(menasmyleti @ 2009 09 23, 21:56)
gal dar kokiu pasiulymu yra ar pastebejimu?

Nedalyvauju pokalbiuose, bet sąžiningai paskaitau blush2.gif

Tik neradau, kokia prasmė šitos apklausos?
Atsakyti
tuoj rasiu juk rasiau 2009 09 22
Papildyta:

is tu kas studijuoja zemetvarka.. as noreciau paklausti is paskaitu kokiu dalyku nereikia, kokie dubliavosi, gal turit kokiu pasiulymu.. turesiu pasisakyti uz visus studentus , tai noreciau isgirsti studentu nuomone kad nebutu tik mano t.y. subjektyvi.. jei galit tai parasykit..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menasmyleti: 24 rugsėjo 2009 - 20:35
DAbar viskas aišku. Sėkmės mirksiukas.gif

Pasisakyt nelabai yr ką, su žemėtvarka neteko reikalų turėt.
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2009 09 24, 22:35)
tuoj rasiu juk rasiau 2009 09 22
Papildyta:
is tu kas studijuoja zemetvarka.. as noreciau paklausti is paskaitu kokiu dalyku nereikia, kokie dubliavosi, gal turit kokiu pasiulymu.. turesiu pasisakyti uz visus studentus , tai noreciau isgirsti studentu nuomone kad nebutu tik mano t.y. subjektyvi.. jei galit tai parasykit..

o kada cia tau reikes pasisakyt? tu as taip supratau Studentu sajungai kokiai priklausai? ar cia seip zemetvarkininku atstove busi? bigsmile.gif
Papildyta:
Ivaviciute zudo mega_shok.gif dave savo knyga per savaitgali perskaityt (hipoteka) ir sako atsiskaitymas bus savaites pradzioj doh.gif reikia kazkaip perskaityt (apie kursini jau tyliu kad reika paruost iki atsiskaitymo) ir dar taip perskaityt kad galvoj kazkas liktu umn.gif o darbai spaudzia,kiti destytojai irgi nesnaudzia tai kaip sakant stogas vaziuoja.ir dar pasake perrasyt nebus kada nes jai kazkokie tyrimai klaipedoj tai jinai zemkej retai buna,mazdaug manes nepagausyt tai iskarto gerai rasykit frusty.gif
Atsakyti
Paskambins katedros vedejas pasakys data kada ir kur ir turesiu pasisakyt.. Aciu visiems uz pasisakymus. 4u.gif as niekam nepriklausau tiesiog uz zemetvbarkininkus pasisakysiu ax.gif

P.S. o tai koki ten kursini darot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menasmyleti: 25 rugsėjo 2009 - 21:26
QUOTE(menasmyleti @ 2009 09 25, 23:23)
Paskambins katedros vedejas pasakys data kada ir kur ir turesiu pasisakyt.. Aciu visiems uz pasisakymus. 4u.gif as niekam nepriklausau tiesiog uz zemetvbarkininkus pasisakysiu ax.gif

P.S. o tai koki ten kursini darot?

aj nesamone kazkokia,lakstus pildom,prasymus.tiksliau dave nuoroda is kur issitraukt ta visa popierizma ir uzsipildyt reikia doh.gif nieko rimto bet laiko uzima. ax.gif gerai kad nors pas kavaliauskiene man nereikes plano daryt,tik teorija (zemetvarkos projektavimas) thumbup.gif prasisukau,uzskaitys sena darba man thumbup.gif gal dar su Aleknaviciuku eis susitart kad uzskaitytu,nors abejoju ax.gif
Atsakyti
susitarsi pamatysi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 25, 20:06)

Ivaviciute zudo  mega_shok.gif dave savo knyga per savaitgali perskaityt  (hipoteka) ir sako atsiskaitymas bus savaites pradzioj  doh.gif  reikia kazkaip perskaityt (apie kursini jau tyliu kad reika paruost iki atsiskaitymo) ir dar taip perskaityt kad galvoj kazkas liktu  umn.gif o darbai spaudzia,kiti destytojai irgi nesnaudzia tai kaip sakant stogas vaziuoja.ir dar pasake perrasyt nebus kada nes jai kazkokie tyrimai klaipedoj tai jinai zemkej retai buna,mazdaug manes nepagausyt tai iskarto gerai rasykit  frusty.gif

kiek atsimenu ji duoda nusirasyt, ne taip naglai, bet leidZia...svarbiausia darba but padarius ir kad ji turetu ka veikt darbus skaityt ar laikrascius...
Atsakyti
viskas bus gerai, jei nenores su jumis vargti ta leis pasinaudoti pagalbine medziaga, juk anksciau jus negalite rasyti nei egzamino diena ar per koliu savaite. ji ta zino studentai irgi thumbup.gif tad viskas bus gerai.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 09 26, 23:10)
kiek atsimenu ji duoda nusirasyt, ne taip naglai, bet leidZia...svarbiausia darba but padarius ir kad ji turetu ka veikt darbus skaityt ar laikrascius...

nu nzn ,praeitoj sesijoj deste krastotvarka.niekas nenusirase.vaiksto ir dar tie testai doh.gif , laiko ziauriai mazai duoda,tai nera kada ir sperint arba rasai arba spelioji g.gif butu paprasti klausymai,tai kitas reikalas.laiko daugiau buna ax.gif gali ir pasinaudot "pagalbine medziaga" lotuliukas.gif
kazin kuom jinai domesi,gal koki mezgimo zurnala jai palikt ant stalo,arba apie soliariumu zala lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 26 rugsėjo 2009 - 21:25
QUOTE(natale @ 2009 09 26, 20:23)
nu nzn ,praeitoj sesijoj deste krastotvarka.niekas nenusirase.vaiksto ir dar tie testai  doh.gif , laiko ziauriai mazai duoda,tai nera kada ir sperint arba rasai arba spelioji  g.gif  butu paprasti klausymai,tai kitas reikalas.laiko daugiau buna  ax.gif gali ir pasinaudot "pagalbine medziaga"  lotuliukas.gif
kazin kuom jinai domesi,gal koki  mezgimo zurnala jai palikt ant stalo,arba apie soliariumu zala  lotuliukas.gif

jo man atrodo jai daug nuo zmoniu priklauso, nes mano viena drauge irgi ilgai vaiksciojo, o musu grupe greit visus praleido, bet man atrodo jei gerai atsimenu, Sarmos popieris padejo...apie soliariumu zala tai, jei tikrai nepamaisytu apsisviest...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 09 26, 23:35)
jo man atrodo jai daug nuo zmoniu priklauso, nes mano viena drauge irgi ilgai vaiksciojo, o musu grupe greit visus praleido, bet man atrodo jei gerai atsimenu, Sarmos popieris padejo...apie soliariumu zala tai, jei tikrai nepamaisytu apsisviest...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Kas nors ka nors girdejo apie destytoju atostogus? g.gif Atkoceviciene sake kad visi destytojai eina atostogaut (na ne visi iskarto aisku),tai galvoju, mes tai mes neakivaizdininkai,o kaip stacionaras? ir taip pas mus durnas tvarkarastis.viena savaite vienas dalykas dominuoja,kita kitas.keistai kazkaip. g.gif galejo ir pametyt mum paskaitos ,idomiau biski rolleyes.gif
Atsakyti