Įkraunama...
Įkraunama...

LŽŪU

QUOTE(Daina @ 2009 09 21, 16:32)
Katedroje, pas sekretorę  4u.gif 
Turi ji temų sąrašą ir kai pasirenki darbus kuriuos nori pažiūrėti atneša. Leidžia gan ilgai pastudijuoti, gaila kad atsišviesti nusinešt negalima  unsure.gif Bet galima nusirašyti ką reikia  blush2.gif

o as galvojau kad duoda issinest doh.gif ar cia tik bakalaura duoda? nors palauk,viena pana ( is mastaiciu kolegijos) sake kad ji buvo magistro darba pasiemus (is zemkes) sau kad balaura rasyt(temos panasios buvo) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 09 21, 15:32)
Katedroje, pas sekretorę  4u.gif 
Turi ji temų sąrašą ir kai pasirenki darbus kuriuos nori pažiūrėti atneša. Leidžia gan ilgai pastudijuoti, gaila kad atsišviesti nusinešt negalima  unsure.gif Bet galima nusirašyti ką reikia  blush2.gif

O kazin kurie cia nestudijuoje, gali uos dabus pavartyti. Mat studijuoju kitam univere, ir LZUU yra vienas magistrinis su panasia i mano tema, tai reiktu perversti bent ji. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hifi @ 2009 09 21, 20:49)
O kazin kurie cia nestudijuoje, gali uos dabus pavartyti. Mat studijuoju kitam univere, ir LZUU yra vienas magistrinis su panasia i mano tema, tai reiktu perversti bent ji.  ax.gif

Tai turbut gali ir pati pasiimti,nes sakau pana ne is LZUU buvo pasiemus.ji tuometu studijavo Mastaiciuose o diplomini kaip pvz pasieme is LZUU.Bandyk pasiskambint i pasiteiraut.arba ieskotis tu kas dabar raso diplominius g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kam reikia pagalbos su brėžiniais, braižau
AutoCadu. Esu baigęs KTU, patirtis 5 metai, tel.: 8-620 273 81 (pagal pageidavimą galiu ir atspausdinti brėžinius)
Atsakyti
kas del magistriniu, tai galima pasiimti, as snd pas sekretore buvau ir pasiemiau du darbus. Dave dviem savaitem. Nzn kaip su kitais univerais, bet kas mokosi zemkej tai tikrai duoda ir be problemu. uzsiraso pavadinima magistrinio, kas ji parase, kas pasieme (varda ir pavarde) padedi parasa ir jis jau tavo. paprasta.. kas del tu magistriniu pasiemimo tai girdejau toki pletka kad tik zemetvarkos katedroj duoda magistrinius issinesti, kitose katedrose ne, tik prie ju akiu pasivartyti kad nebutu copy-paste. na viskas priklauso nuo katedros.

kas del mano destymo tai nebijokit viskas dar butu jeigu butu tai tolimoje ateityje. Noreciau destyti viska kas susije su gamtos apsauga, krastotvarka, teritoriju planavimu ir pan..

Hipoteka destydavo giedre ivaviciute, kai miknius isejo tai nesamones gaunas.. seniau budavo aisku kas ka desto ir ko laukti o db ateina kokia nors moteriske ir mokykis.. Kiek zinau jau kitais metais studiju programos keisis. Rektorate posedziai numatyti, kai kurie studiju moduliai bus sujungti i viena kai kurie visai panaikinti.. cia skaitosi studiju kokybes gerinimas..

is tu kas studijuoja zemetvarka.. as noreciau paklausti is paskaitu kokiu dalyku nereikia, kokie dubliavosi, gal turit kokiu pasiulymu.. turesiu pasisakyti uz visus studentus , tai noreciau isgirsti studentu nuomone kad nebutu tik mano t.y. subjektyvi.. jei galit tai parasykit..
Papildyta:
i katedrs itariu kad neprisiskambins, nes katedra issikele, nes ja remontuoja.. bet gal ir telefona perkele..
Atsakyti
As studijuoju zemetvarka, db magistraturos pirmam kurse esu, tai jei ka reikia, klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos gal kas buhalterija studijuoja?
galbut kas rase kursini/baigiamaji ir galetu parodyti dali. viso nereikia, tik pavadinimo, turinio ir ivado blush2.gif
ir gal kas turi reikalavimus rasto darbams?
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 09 22, 19:00)
As studijuoju zemetvarka, db magistraturos pirmam kurse esu, tai jei ka reikia, klausk mirksiukas.gif

as noreciau paklausti, studijuojant bakalaure kokie dalykai Jusu manymu buvo nereiklaingi, kokius galima butu apjungti, kokiu gal pasiulymu yra.. sakykit savo nuomone drasiai ir atvirai..

as turiu savo nuomone ir man butu idomu isgirsti kitu
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2009 09 22, 21:40)
as noreciau paklausti, studijuojant bakalaure kokie dalykai Jusu manymu buvo nereiklaingi, kokius galima butu apjungti, kokiu gal pasiulymu yra.. sakykit savo nuomone drasiai ir atvirai..

as turiu savo nuomone ir man butu idomu isgirsti kitu

Na dabar permeciau savo diploma kur irasyti visi dalykai kur studijavau.na ir taip delioju ir taip.kazkaip niekas man neuzkliuvo kad kazka reiktu sujungti(o kokie tavo pasiulymai?).na tarkim hipoteka.cia teisinis dalykas bet kadangi labai platus tai ir yra iskirtas ir studijojamas atskirai nuo zemes teises.tik labai mane pyktina geodezija.desto Baleviciukas ta pati per tapati.ka pats ismoke is Antanaviciaus ir Darbuto.savo konspektus isdesto.nu nieko naujo doh.gif parodo per praktika savo instrumentus kai koki stebukla.visi praktiniai darbai VISISKAI nereikalingi,dabar taip niekas nedirba.sito uztenka pirmam-antram kurse tik supazindinimui,bet ne psec. paruosimui.as jei buciau destytoja tai destyciau ka kitka ir uzdaviniai butu tokie su kuriais tikrai susiduri geodezijoj.nes ateina zali studenciokai,gaila i jos ziuret rolleyes.gif aisku kazkada pati tokia buvau,bet Balevicius.pats dirba geo ir negali kazka papasakot naudingo g.gif man tai kazkaip atmestinai viskas.nzn nzn.tikiuos niekas is dest cia neskaito ,labai jau kategoriskai cia parasiau.dar turiu komentaru naujaj destytojai teritorijos planavimo.Bykoviene.man atrodo as apie tos det.planus daugiau suprantu,nei musu gerb destytoja kaip ji pabriezia UNIVERSITETO destitoja o ne mazdaug kokios kolegijos doh.gif principai zodziu.
Atsakyti
kas del baleviciaus, na destytojavimas ne jo arkliukas, bet jis dirba del to nes nera destytoju kurie dirbtu. o tie uzdaviniai tai tikrai reikialingi. Dirbant su geodezinias prietaisais ne visada ne viska ismatuoja tiesiog kartais prie kokio nors vieno tasko priejimo nebuna ir tenka pasitelktii geodezinius uzdavinius kad issiskaiciuoti. Per praktikinius darbus ta ir moko. Sito reikia ne daznai bet visgi reikia.
specialybe musu ne geodezija, o zemetvarka ir gaunamas krastotvarkos bakalauras, todel nenorek kad ismokytu taip kad butu studentas paruostas iskarto dirbti. Norint supazindinti su naujausiais matavimo metodais reikia siuolaikiniu prietaisu deja LZUU negali sau leisti tokios prabangos nes jie ne viena desimti tukstanciu kainuoja, kainos sukasi apie 80-100 000 Lt. Is kur tokie pinigai?... Paziurekim i musu gaunamu juokingu stipendiju dydi ir bus aisku laukti tokiu prietaisu ar ne..

Apie tai kad kazka papasakotu naudingo kaip dabar dirbama..(nekalbu vien tik apie geodezija). Kai kurie destytojai papasakoja apie siuolaikinius metodus ir priemones , bet jie desto pagal programas, kurios jau simtas metu kaip sudarytos ir nekeistos, todel ir nesivargina kazko daugiau papasakoti...

mano keletas pasiulymu butu tokiu:
1. kad kuno kultura butu dvejus metus, nes studentai (dauguma) grizta namo ir tikraja to zodzio prasme apkerpeja.. namai, kompas kazkiek pasiruosimas paskaitoms ir viskas. jokio sporto, buvimo lauke. (cia mano asmenine nuomone)
2.matematika kad nebutu daugiau kaip du semestrus, nes girdejau kad nori padaryt kad butu ne du semestrus o keturis.
3.Fizikos uztektu ir viena pusmeti, hidro gali buti ilgaiu nes jiems fizika bus ateity reikalinga, tegul gilina savo zinias
4.kaimo pletros zemetvarka jungti su zemes konsolidacija, visvien ten panasu
5. Teises pagrindu nereikia visai, nes per tas pasaitas nieko neismoko naujo. ka zinojau ta iki siol zinau. arba galima tiesiog keleta paskaitu padaryti ir prijungti prie zemes teises.
6.noreciau paklausti jusu nuomones del zemes ukio ekonomikos.. reikia nereikia, kokie pastebejimai, ka galima keisti butu ir pan..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menasmyleti: 23 rugsėjo 2009 - 09:35
QUOTE(menasmyleti @ 2009 09 23, 11:16)
kas del baleviciaus, na destytojavimas ne jo arkliukas, bet jis dirba del to nes nera destytoju kurie dirbtu. o tie uzdaviniai tai tikrai reikialingi. Dirbant su geodezinias prietaisais ne visada ne viska ismatuoja tiesiog kartais prie kokio nors vieno tasko priejimo nebuna ir tenka pasitelktii geodezinius uzdavinius kad issiskaiciuoti. Per praktikinius darbus ta ir moko. Sito reikia ne daznai bet visgi reikia.
specialybe musu ne geodezija, o zemetvarka ir gaunamas krastotvarkos bakalauras, todel nenorek kad ismokytu taip kad butu studentas paruostas iskarto dirbti. Norint supazindinti su naujausiais matavimo metodais reikia siuolaikiniu prietaisu deja LZUU negali sau leisti tokios prabangos nes jie ne viena desimti tukstanciu kainuoja, kainos sukasi apie 80-100 000 Lt. Is kur tokie pinigai?... Paziurekim i musu gaunamu juokingu stipendiju dydi ir bus aisku laukti tokiu prietaisu ar ne..

Apie tai kad kazka papasakotu naudingo kaip dabar dirbama..(nekalbu vien tik apie geodezija). Kai kurie destytojai papasakoja apie siuolaikinius metodus ir priemones , bet jie desto pagal programas, kurios jau simtas metu kaip sudarytos ir nekeistos, todel ir nesivargina kazko daugiau papasakoti...
mano keletas pasiulymu butu tokiu:
1. kad kuno kultura butu dvejus metus, nes studentai (dauguma) grizta namo ir tikraja to zodzio prasme apkerpeja.. namai, kompas kazkiek pasiruosimas paskaitoms ir viskas. jokio sporto, buvimo lauke. (cia mano asmenine nuomone)
2.matematika kad nebutu daugiau kaip du semestrus, nes girdejau kad nori padaryt kad butu ne du semestrus o keturis.
3.Fizikos uztektu ir viena pusmeti, hidro gali buti ilgaiu nes jiems fizika bus ateity reikalinga, tegul gilina savo zinias
4.kaimo pletros zemetvarka jungti su zemes konsolidacija, visvien ten panasu
5. Teises pagrindu nereikia visai, nes per tas pasaitas nieko neismoko naujo. ka zinojau ta iki siol zinau. arba galima tiesiog keleta paskaitu padaryti ir prijungti prie zemes teises.
6.noreciau paklausti jusu nuomones del zemes ukio ekonomikos.. reikia nereikia, kokie pastebejimai, ka galima keisti butu ir pan..

Sutinku su 1,2,3 pilnai.del ekonomikos nesigailiu kad buvo,nu seip cia kaip bendram issilavinimui.del 4 ir 5 dar pagalvociau. istikruju zemes teise,registras kadastras tai cia kaip ir tas pats gaunasi.tai gal atskirai teises pagrindu ir nereikia? g.gif
o del skaiciavimu geodezijos.jei man per 6 metus darbo nekarto neprireike schmoll.gif tai kazkaip ir sakau kad uzdavinius galima buti ir pokoreguot.beja tuos skaiciavimus visus kompas atlieka,ranka tikrai niekas neskaicuoja.nei ejimu nei koordinaciu transformavima. nu bet cia mano nuomone,jei destytojas galvoja kad reikia rolleyes.gif tai tegul buna as tai ka kitka destyciau.ir instrumentai nuo 40 iki 60 tuks.kainuoja mirksiukas.gif bet vistiek pirkt studentams neapsimoka.100 000 kainuoja patys naujausi ir dar nelabai girdaju kad kas is matininku Lietuvoj buvo nusipirkes toki GPS imtuva g.gif
Atsakyti
gal ne viska zinot, juk per firmas neinat ir neklausiat nusipirko ar ne..zinau kas nusipirke del to tokia kaina ir pasakiau.. bet cia nesvarbu, ne tame esme.

gal dar kokiu pasiulymu yra ar pastebejimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menasmyleti: 23 rugsėjo 2009 - 21:57