Įkraunama...
Įkraunama...

LŽŪU

[quote=natale,2009 09 09, 18:42]
kas ten per tokia blondine gun_bandana.gif

ta blondine taparauskiene lyg tais. o mane apsiima geroji Gurskiene.. kai pasake kad kad pasiima mane tai is laimes vos neapsiverkaiu... thumbup.gif pagaliau viskas issisprende drinks_cheers.gif seniai laikas..

o del studento pazymeji,o tai reikia eiti tiesiai i SA ir neduoti ramybes, tada jie kruta bent apie tave..
Man tikrai darosi geda pasakyti kad zemkej studijuoju kai tokie nevykeliai ten.. atrodo kad visi tokie.. Po to ir laiko zemke zemo lygio..

kas del kuro tai tikrai ten niekas nieko negrazins.. I visus tokius klausimus amzinas atsakymas: NETURIM PINIGU doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menasmyleti: 09 rugsėjo 2009 - 20:56
Idomu,kada paskelbs musu tvarkarasti? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 10, 15:39)
Idomu,kada paskelbs musu tvarkarasti?  g.gif  ax.gif

O mjusu tvarkarastis jau pries rugseji buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 09 10, 18:08)
O mjusu tvarkarastis jau pries rugseji buvo ax.gif

Gal tau mokslai anksciu prasidejo? g.gif as vis savo laukiu,idomu kokie destytojai bus ax.gif tada galima bus sprest ar lengva ar sunki sesija bus rolleyes.gif
Atsakyti
Pagaliau atsisiunciau tvarkarasti doh.gif gal kas is zemetvarkiniu gali pasakyt kas desto zemetvarkos projektavima? (kavaliauskiene?) ir zemetvarkos vadyba?
aciu 4u.gif
Atsakyti
dazniausiai kavaliauskiene thumbup.gif zemetvarkos vadybos man nebuve tai net nzn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menasmyleti: 18 rugsėjo 2009 - 20:08
QUOTE(menasmyleti @ 2009 09 18, 22:07)
dazniausiai kavaliauskiene  thumbup.gif zemetvarkos vadybos man nebuve tai net nzn

yess.gif
Atsakyti
baigsiu magistra, stosiu i doktorantura, apsiginsiu darba ir destytojausiu univere smile.gif) o atejus cia pasiskaitysiu ka mano apie mane studentai, atsiliepimus:) kazin cia destytojai lankosi pasiskaityti apie save g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menasmyleti: 19 rugsėjo 2009 - 22:39
QUOTE(menasmyleti @ 2009 09 20, 00:37)
baigsiu magistra, stosiu i doktorantura, apsiginsiu darba ir destytojausiu univere smile.gif) o atejus cia pasiskaitysiu ka mano apie mane studentai, atsiliepimus:) kazin cia destytojai lankosi pasiskaityti apie save  g.gif

oj,cia tai variantas bigsmile.gif nu nzn manau kad gal pradzioj ka nors ir pasidomi ,bet paskui tai jau visvien pasidaro. apsikrauna studentu kursiniais,referatais,knygu rasymais ir t.t. tai gal ir nelabai rupi ka ten studenciokai rasineja.vistiek visiems geras nebusi,tai ir nomomiu visokiu buna. doh.gif daugiau maciau pletku apie destytojus parasyta klase.lt forume.nu aisku pagrinde ant Vanseviciaus varo. rolleyes.gif as tai nieko blogo nerasineju,nes jei rimtai uzklius ant mano komentaro,o man dar zemkej mokintis tai gal nelabai bus jei atpazins kas rase. doh.gif beje ka galvoji destyti ateity? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2009 09 18, 22:07)
dazniausiai kavaliauskiene  thumbup.gif zemetvarkos vadybos man nebuve tai net nzn

pasiziurejau,anksciau Mikniukas deste zem-kos vadyba,o dabar tai ir nezinau kas ji pavodovaus g.gif jis gi pensijoj jau ax.gif dar hipoteka man bus.man anksciau deste Jukneliene,o tau kas? Ziurejau kad Atkoceviciene isleido nesenai knyga Hipotekos tai gal dabar ji desto,nes kiek zinau Jukneliene tik KMAIKe desto dabar rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos studentes noreciau jusu paklausi, kur butu galime univere paziureti jau apgintus magistrinius darbus? Gal bibliotekoje ar kur katedroje? Dekui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hifi @ 2009 09 21, 09:52)
Gal bibliotekoje ar kur katedroje?

Katedroje, pas sekretorę 4u.gif
Turi ji temų sąrašą ir kai pasirenki darbus kuriuos nori pažiūrėti atneša. Leidžia gan ilgai pastudijuoti, gaila kad atsišviesti nusinešt negalima unsure.gif Bet galima nusirašyti ką reikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 21 rugsėjo 2009 - 14:35