[quote=natale,2009 09 09, 18:42]
kas ten per tokia blondine
ta blondine taparauskiene lyg tais. o mane apsiima geroji Gurskiene.. kai pasake kad kad pasiima mane tai is laimes vos neapsiverkaiu... pagaliau viskas issisprende seniai laikas..
o del studento pazymeji,o tai reikia eiti tiesiai i SA ir neduoti ramybes, tada jie kruta bent apie tave..
Man tikrai darosi geda pasakyti kad zemkej studijuoju kai tokie nevykeliai ten.. atrodo kad visi tokie.. Po to ir laiko zemke zemo lygio..
kas del kuro tai tikrai ten niekas nieko negrazins.. I visus tokius klausimus amzinas atsakymas: NETURIM PINIGU
QUOTE(natale @ 2009 09 10, 15:39)
Idomu,kada paskelbs musu tvarkarasti?
O mjusu tvarkarastis jau pries rugseji buvo
QUOTE(Kiskute @ 2009 09 10, 18:08)
O mjusu tvarkarastis jau pries rugseji buvo
Gal tau mokslai anksciu prasidejo? as vis savo laukiu,idomu kokie destytojai bus tada galima bus sprest ar lengva ar sunki sesija bus
dazniausiai kavaliauskiene zemetvarkos vadybos man nebuve tai net nzn
QUOTE(menasmyleti @ 2009 09 18, 22:07)
dazniausiai kavaliauskiene zemetvarkos vadybos man nebuve tai net nzn
baigsiu magistra, stosiu i doktorantura, apsiginsiu darba ir destytojausiu univere ) o atejus cia pasiskaitysiu ka mano apie mane studentai, atsiliepimus:) kazin cia destytojai lankosi pasiskaityti apie save
QUOTE(menasmyleti @ 2009 09 20, 00:37)
baigsiu magistra, stosiu i doktorantura, apsiginsiu darba ir destytojausiu univere ) o atejus cia pasiskaitysiu ka mano apie mane studentai, atsiliepimus:) kazin cia destytojai lankosi pasiskaityti apie save
oj,cia tai variantas nu nzn manau kad gal pradzioj ka nors ir pasidomi ,bet paskui tai jau visvien pasidaro. apsikrauna studentu kursiniais,referatais,knygu rasymais ir t.t. tai gal ir nelabai rupi ka ten studenciokai rasineja.vistiek visiems geras nebusi,tai ir nomomiu visokiu buna. daugiau maciau pletku apie destytojus parasyta klase.lt forume.nu aisku pagrinde ant Vanseviciaus varo. as tai nieko blogo nerasineju,nes jei rimtai uzklius ant mano komentaro,o man dar zemkej mokintis tai gal nelabai bus jei atpazins kas rase. beje ka galvoji destyti ateity?
QUOTE(menasmyleti @ 2009 09 18, 22:07)
pasiziurejau,anksciau Mikniukas deste zem-kos vadyba,o dabar tai ir nezinau kas ji pavodovaus jis gi pensijoj jau dar hipoteka man bus.man anksciau deste Jukneliene,o tau kas? Ziurejau kad Atkoceviciene isleido nesenai knyga Hipotekos tai gal dabar ji desto,nes kiek zinau Jukneliene tik KMAIKe desto dabar
Sveikos studentes noreciau jusu paklausi, kur butu galime univere paziureti jau apgintus magistrinius darbus? Gal bibliotekoje ar kur katedroje? Dekui
QUOTE(hifi @ 2009 09 21, 09:52)
Gal bibliotekoje ar kur katedroje?
Katedroje, pas sekretorę
Turi ji temų sąrašą ir kai pasirenki darbus kuriuos nori pažiūrėti atneša. Leidžia gan ilgai pastudijuoti, gaila kad atsišviesti nusinešt negalima Bet galima nusirašyti ką reikia