QUOTE (Koste @ 2004 09 27, 16:17) |
p.s. man patys geriausi ginekologai is KMUK Stankevicius, Abraitis ir Augustis ![]() ![]() |
Aha, man irgi Augustis

QUOTE (LINCE @ 2004 10 03, 20:20) |
O kodėl,Diotima,tau atrodo ,kad įdomiai pavadinta ![]() ![]() |
Tai as ir sakau kad man - idomiai, nes su tuo nesusidurusi. Man is mokyklos laiku reproduktoriai - apvaisintojai gyvunai. Kazkodel galvojau kad zmones kitap pavadinti bus.
Tikrai nesijuokiu ir nesistebiu, nes kiekviena kito zmogaus problema yra PROBLEMA ir man juoko tikrai nekelia. Tiesiog sakau - keistai skamba (del to kad nesusidurus).
Vienzodziu daug kartu atsiprasau jeigu kazka izeidziau

QUOTE (Diotima @ 2004 10 03, 11:16) | ||
O katroj srity tas Stankevicius specializuojasi? Pvz. Abraitis - tai nesivystanciu nestumu, ta tikrai zinau. O Stankevicius, Augustis? |
gimdyti galima pas juos visus, tiesiog mano ginekologas yra Stankevicius, pas Abraiti jis mane nusiunte, nes del mano diagnozes specializavosi butent Abraitis. Kai Abraitis atliko reikalingus tyrimus, toliau vaiksciojau pas Stankeviciu. Gimdziau pas Augusti, nes gimdymas prasidejo anksciau, tuo metu Stankevicius buvo JAV, bet isvaziuodamas del visa ko buvo palikes Auguscio tel.Nr. Tai va taip, bet visi jie yra

Koste,o aš buvau įsitikinus ,kad gimdei pas Stankevičių ir žadėjau pasikonsultuot ,kaip sekėsi ,bet ,matyt,teks su Salsa bendraut

QUOTE (Letaa @ 2004 10 03, 21:10) |
p.s. man patys geriausi ginekologai is KMUK Stankevicius, Abraitis ir Augustis ![]() ![]() As irgi turejau 2 nesivystancius nestumus ![]() Tikrai priziuri ir gimdyti pas ji galima. |
O tu pati pas Abraiti gimdei? Ar tik girdejai atsiliepimu?
QUOTE (smalsianosė @ 2004 10 03, 21:33) | ||
Aha, vadinasi Dovydaitienę iš ten ištrenkė. Esu pas ją buvusi vieną kartą, daug nekomentuosiu, bet kelias dienas drebėjau po apsilankymo. Psichavota man pasirodė. |
keip keista tai skaityti

oi ne,aš jo neatradau,tiesiog prieš gimdymą man ją rekomendavo viena pažįstama,sakė ,kad ji super...na aš pasitikėdama pas ją ir nuėjau susitarti,kad galėčiau likusį nėštumą pas ja pravaikščioti,ir iš anksto susitarti dėl gimdymo. va ir visas atradimas.bet tiesą pasakius,jei kada nors būčiau perskaičius tuos žodžius apie ją,nemanau,kad norėčiau pas ją eiti,nes kitų žmonių atsiliepimai yra labai svarbu.
bet tiesiog niekaip nieko blogo neįžvelgiau šioje gydytojoje,man tiesiog keista buvo skaityti apie ją tokius žodžius.
bet tiesiog niekaip nieko blogo neįžvelgiau šioje gydytojoje,man tiesiog keista buvo skaityti apie ją tokius žodžius.
Visos kalba apie gydytojas, o gal truputi apie kainas pakalbekim...
Kiek pvz. mokate klinikose lankydamosis visa nestuma privaciai pas ka nors, be jokio siuntimo? O gal zinote tas Stankevicius, Abraitis ar Augustis kur privaciai dirba? Nes siuntimo maniske kiekvienakart tikrai neduos... Gydys iki paskutinio pagal save, o kau jau saukstai gali but po pietu - tada jau ji siuncia i klinikas

QUOTE ($kristina$ @ 2004 10 06, 14:01) |
oi ne,aš jo neatradau,tiesiog prieš gimdymą man ją rekomendavo viena pažįstama,sakė ,kad ji super...na aš pasitikėdama pas ją ir nuėjau susitarti,kad galėčiau likusį nėštumą pas ja pravaikščioti,ir iš anksto susitarti dėl gimdymo. va ir visas atradimas.bet tiesą pasakius,jei kada nors būčiau perskaičius tuos žodžius apie ją,nemanau,kad norėčiau pas ją eiti,nes kitų žmonių atsiliepimai yra labai svarbu. bet tiesiog niekaip nieko blogo neįžvelgiau šioje gydytojoje,man tiesiog keista buvo skaityti apie ją tokius žodžius. |
Kristina, jei renki Dovydaitienes pliusus ir minusus, gali uzdeti dar viena pliusa. Mano viena nescia bendradarbe lankosi pas ja. Jos nestumas ziauriai komplikuotas, viskas ten labai blogai. Bet gydytoja ji labai patenkinta: visur siuncia (visokie ten baseiniukai, relaksai ir pan. Mazylyje), visus tyrimus tik daro pastoviai, viska seka. Nu vienzodziu

Isties malonu girdeti, kad daug kas lankosi pas gyd. Rimaitiene
Ir atsiliepimai apie ja neblogi
TAigi, man drauge va irgi neseniai ja rekomendavo, ir tikrai artimiausiu laiku butinai pas ja apsilankysiu

Ir atsiliepimai apie ja neblogi