As ilga laika lankiausi Klanieciu pol. pas gyd.
Ambrozaitiene. buvo visai nieko, taciau kai pastojau ir prasodejo visokios bedos (gresiantis persileidimas, skausmai ir t. t.) tai kazkaip nusivyliau ja. Galiausiai nusiunte i Mazyli, ten dau kartu gulejau. Gaila, nepamenu pavardes vienos siaubingos gydytojos, dirbancios Mazylyje. apziurejo ji mane ir sako, jog tokia gimda mate tik vadovely. daugiau nieko neaiskina, nesako, nesupratau tai bloga ar ne ta mano gimda. pasake kazkoki lotyniska medicinini pavadinima ir viskas. tai buvo taip, kad skambinausi tetai, prasiau jos medicinos enciklopedijoje surasti kazkoki panasu zodi kuri isgirdau is tos gydytojos ir paskaityt kas ten per tokia gimda. Susidaro toks vaizdas, kad pirma turi pats isinagrineti visokius medicininius dalykus, pats buti pakankamai ispruses, kad zinotum kaip gydytis. buvo taip, kad as ten guledama jau ir verkiau, nes nieks nieko nesako kas ir kaip, ka ir kodel daro. Tai kazkaip buvo, kad pamate mane
Kopustiene, pasikviete i kabineta, pasieme mano kortele, pakalbejo, paaiskino normaliai viska. Tai jai galiu dekoti uz nuraminima. (ir ne isvaizda jo svarbiausia, o vidus). Tačiau per nestuma daug gulejau ir eilini karta jau nebenorejau gul vel i Mazyli, tai galiausiai drauge rekomendavo gyd.
Lesciova (II ligoninej). vat tokia gydytoja rekomenduoju visoms. ir per mano komplikuota gimdyma ne tik as, bet ir ji prisikentejo, pervargo, bet jai esu dekinga uz galimybe tureti antra vaikeli. Ir priima jinai apziuron jei reik net ne per savo darbo valandas, atvaziuoja kai reikia, o jei tikrai negali, tai paparso savo kolegiu, o jos, tai aisku labai jau atidziai ir maloniai priima kai gyd. Lesciova papraso.Tik apsilankymas pas ja kainuoja 20lt., o ir uz gimdyma pasake kiek kam duot, daugoka gavosi, bet labai sunkus ir nestumas ir gimdymas buvo, tai dabar dziaugiuosi, kad buvau su ja sutarusi. tai vat - labai rekomenduoju gyd. J. Lesciova.