QUOTE(Colomba @ 2011 09 22, 16:48)
Aš ne specė, bet galbūt katinui stresas dėl naujo vaikelio, dėl naujų kvapų. Dar reiktų atmesti sveikatos problemas.
Man pasirodė, kad jis tiesiog bando parodyti, kad yra aukščiau dukrelės (puldinėjimai, darymai į lovą).
Aš turbūt parodyčiau veterinarui, tiesiog, kad atmestų sveikatos bėdas. Jei viskas gerai, tuomet gal Nereali temoje Kaip užsiauginti gerą katę rastumėte tinkamų patarimų? Man padėjo su mano kate.
Tai aš suprantu jo stresus gi. Bet negi man vaikelį į pilvą susikišt atgal?
O didžiają dukrytę iš namų dėl jo išvyt, kad nestresuotų? Nugi mylim rupūžioką, lepinam ir pan. Skaičiau jau nemažai, taip pat ir Nerealios temą, labai naudinga ir nauja buvo. Pasirodo, kad kursų reikia prieš pradedant augintinį kokį laikyt
. Nelabai man aišku iš tiesų, kaip tuos hierarchinius laiptus teisingai sustatyt, jeigu anksčiau padarėm klaidų. Ar aš (vadas
) turiu ant jo špynpšti ir pan, ar pati dukružė (4,5 m)? Ji gaili jo, nemoka, nenori... O paskui verkia, kad nenori, jog į jos lovą sisiotų...
Nemanau, kad jam kokios sveikatos problemos būtų, šeriamas super premium maistu ir žaloios mėsos gauna kartas nuo karto. Padaro ir į dėžutę, bet va, ant lovos - tai didžių dižiausią balą
.