Įkraunama...
Įkraunama...

Jonizuotas vanduo

super, jonizuotas vanduo.
vartoju jau metus ir jaučiu didelį pokytį, veidas prasivalė, svoris susinormalizavo ir energijos šaltinis geras.... turiu tokį nusipirkus aparatą, kur gamina, "Burbuliukas", jis net ir sidabrinį vandenį per ilgesnį laiką pagaminą, o jį geriant mėnesį man išgydė rūkštingumą.
Atsakyti
kad sumažinti organizmo rūgštingumą tikrai neužtenka vien tokį jonizuotą vandenuką gerti, mirksiukas.gif reikia ir atitinkamai mitybą pakoreguoti : riboti organizmą rūgštinančių maisto produktų vartojimą... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Respect @ 2013 02 22, 23:24)
Prastai mokykloje chemija sekesi? Akivaizdu. biggrin.gif

QUOTE(Respect @ 2013 02 20, 22:13)
Istirpinkit kiek sodos vandeny, gausite sarmini vandeni; ilasinkit citrinos sulciu - gausit rugstini, kam pinigus leisti? bigsmile.gif
*Galu gale, bent jau patikrinkite chemine sudeti to stebuklingo vandens, kuri geriat ir vaikus girdot...


akivaizdu biggrin.gif
Citrina būdama rūgšti- yra šarminis produktas , ir įpylus į citrinos sulčių į vandenį jis šarmėja mirksiukas.gif .Rūgštinis vanduo vadinasi ne dėl to, kad rūgštesnis tampa.
*Vanduo jokiu būdu nestebuklingas, o jo pH galima pamatuoti be jokių burtų. Ir sudėtis visiškai aiški, nėra ką tikrinti
Atsakyti
Pats sveikiausias vanduo yra šaltinio vanduo, jei tik turite tokį kur nors geriau ne mieste.
as seniau maniau, kad sarminis vanduo yra koks tai stebuklas, jau vos ne norejau isigyt brangu jonizatoriu, bet kjuo daugiau skaiciau literaturos, tuo labiau emiau abejoti situ burbulu.
Imetu nuoroda, ten yra interviu su vienu mokslininku, kuris tiria vandeni. Jis sako, jog pradejus vartoti sarmini vandeni, kuri laika gali buti pagerejimas, ypac jei zmogus visada gere mazai vandens ir anot jo geriant ilga laika toki vandeni gali sukelti sveikatos problemu.

http://oneradionetwo...tember-23-2013/

O filtrai išvalo vandenį taip, kad nelieja jame jokių jonų, kas yra kenksminga.

Atsakyti
Laba diena.
Pasiskaiciau nemazai apie vandens jonizatorius. Esme ta kad musu seimos niekaip neapleidzia ligos, tokios kaip slogos, sinusitines slogos, angina ir t.t.
daug ziurejau filmuotos medziagos kaip japonai naudoja jonizuota vandeni.
tai noriu paklausti jusu nuomones apie si vandeni. Papasakokit ar verta pirkti vandens jonizatoriu is "burbuliukas"? Toki kuris gamina ir sidabringa vandeni.
Dekui uz atsakyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2mamyte: 01 sausio 2014 - 18:01
QUOTE(marytezal @ 2011 08 15, 05:37)
Nemanyciau, kad tai sutapimas, 36metus neturejau virsvorio. Valgiau viska kada norejau ir kiek norejau, buvau kuda kaip manekene. Drauges sakydavo pagimdysi pamatysi, problemu turesi, antsvoris bus, organizmas issireguliuos. Pasigimdziau sunu, niekas nepakito, jokiu problemu nebuvo. Sunui 16 dabar, vaiksciojam kartu, tai jo draugai galvoja, kad su panele savo eina lotuliukas.gif  thumbup.gif, o kad su mama eina  4u.gif

Reikejo man pradeti gydytis tuo vandeniu. Dabar vienintelis dziaugsmas, jeigu kilogramo per menesi nepriaugu. Nieko valgyti nebegaliu badmiriauju. Gydytojai sake taip buna, kaip neklausai specialistu, prasidedi su sveikos gyvensenos ekspertais neturinciais jokio issilavinimo.

pirmiausia susitvarkykit dienos rėžimą, nekaupkite nuoskaudų ir pykčio viduje (tam labai tiktų meditacijos), ir taisykit mitybą (vegetarizmas, žaliavalgystė).
Tikrų gydytojų šiais laikais yra vienetai. Daugumai rūpi išlaikyti pacientą, tad ir gydo tik ligos pasekmes, o ne ieško pačios ligos priežasties. Aš už žmones, kurie stengiasi kitiems suteikti žinias iš visos širdies. O diplomas, jei jis naudojamas naudai išpešti ar žmonių mulkinimui - nevertas net "š" raidės.
Atsakyti
QUOTE(2mamyte @ 2014 01 01, 19:00)
Laba diena.
Pasiskaiciau nemazai apie vandens jonizatorius. Esme ta kad musu seimos niekaip neapleidzia ligos, tokios kaip slogos, sinusitines slogos, angina ir t.t.
daug ziurejau filmuotos medziagos kaip japonai naudoja jonizuota vandeni.
tai noriu paklausti jusu nuomones apie si vandeni. Papasakokit ar verta pirkti vandens jonizatoriu is "burbuliukas"? Toki kuris gamina ir sidabringa vandeni.
Dekui uz atsakyma.

manau, perkrauta organizmo atliekų šalinimo sistema. Keiskit mitybą.
Dar- manau gali būti naudinga informacija.
Tad jei yra kažkas- tai tas jonizatorius buvęs nebuvęs...
O sidabringas vanduo- jei jis veikia antibakteriškai, tada klausimas- o kaip jausis žarnyno gyventojai? Juk mums be jų gyvent neišeina. Tačiau reikia kad žarnyne gyventų simbiontai, o ne patologinė mikroflora, kaip mieliagrybiai.
O slogos, sinusitai ir anginos bijo arbatmedžio aliejaus inhaliacijų. Jei prasidedant slogai darysit inhaliacijas, sloga nebepereis į sinusitą.
Tačiau tai tik laikinas pasekmių, bet ne priežasčių šalinimas.
Atsakyti
Tai jonizuotas vanduo nepadeda aplamai organizmui?
Atsakyti
padeda jonizuotas vanduo, žinoma. Žmogus yra sudėtingas mechanizmas, jeigu kažką viena gera darome jam, nereiškia, kad tai pajusime labai ryškiai. Tarkim, paimkite automobilį: įpilame brangiausių tepalų, ir nors važinėjame su užtrauktu rankiniu stabdžiu stebimės, ko ta mašina nevažiuoja taip gerai. Taip ir su žmogumi, turime suderinti sielą, kūną ir protą, susitvarkyti su savo emocijomis, mityba, dienotvarke ir viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti

O pati naudoji toki vandeni? Kur naudoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2mamyte: 14 sausio 2014 - 16:07
QUOTE(2mamyte @ 2014 01 14, 07:07)
O pati naudoji toki vandeni? Kur naudoji?

Nenaudoju, bet vyrui visas ausis išūžiau kaip noriu šito aparato... doh.gif sekantis pirkinys kaip tik šitas aparatas. Draugų šeima yra įsigijusi, ir būtent Burbuliuko. Peržiūrėjau kitų firmų gaminius, nes negyvenu LT, ir nusprendžiau, kad tik šitos firmos įsigysiu.
Mano mityba yra šarminė, aš - žaliavalgė, tad man asmeniškai šitas aparatas stipraus poveikio ir neturėtų turėti. Man svarbiausia, kad ir kiti šeimos nariai bent kažką šarminio įpiltų į savo vidų.
Dėl sidabringo vandens, jis naudingas, kai puola kokie virusai ir pan. Jeigu tik dėl sidabringo vandens gaminimo, tai galima tikro sidabro šaukščiuką įdėti į indą ir palaikius, gausis tas pats variantas. Arba galima vandenį laikyti sidabriniame inde.
Atsakyti
QUOTE(Tautosaka @ 2014 01 14, 19:07)
Jeigu tik dėl sidabringo vandens gaminimo, tai galima tikro sidabro šaukščiuką įdėti į indą ir palaikius, gausis tas pats variantas. Arba galima vandenį laikyti sidabriniame inde.

Ar tikrai? g.gif Tai gal nebūtų tuomet koloidinis sidabras toks brangus?
Ar mes čia ne apie tokį patį?
Atsakyti