QUOTE(bituteba @ 2012 08 30, 16:07)
sveikos,
stacionaru, t.y. pritvirtinta ? jei pastaraji, ar bus galima persikrauscius (kas ivyks uz geru metu) vel montuoti ?
ir dar, sidabringo vandens funkcija yra tik tuose buitiniuose ? ar as ne taip supratau ?
kam naudojat sidabringa vandeni ?
mes siuo metu naudojamas ostmosiniu filtru. kaip cia perskaiciau, tai nera gerai, kad vanduo perdem isvalytas.
tai tektu ta musu filta ismesti ir naudoti vandentiekio vandeni. taciau kalkiu jame daug, matau pagal dusus ir maisytuvus.
tai man irgi reiktu orentuotis i ta filtra, kuris ir valymo funkcija atlieka ?
Automatiniai jonizatoriai pakankamai paprastai sumontuojami ir ismontuojami.
Sidabringas vanduo kalbama veikia ir virusus.
Automatiniuose jonizatoriuose gali buti kasetes su sidabru, bet tik tam kad vanduo jonizatoriuje negestų. Tai nesidabringas vanduo.
Neautomatinio jonizatoriaus yra modelis su sidabru padengtu antgaliu, toks gamina sidabringą vandenį. Su laiku nueina sidabras, gaima nauja antgalį įsigyti.
Osmoso nemesčiau, skalaučiau indus, plaučiau langus ir pan
, galima ir dantis valyti, turėtų akmenims padėti nesusidaryti. Membrana tik turi būti pati smulkiausia, kad distiliuotas vanduo gautus.
QUOTE(*Katytė* @ 2012 10 15, 19:23)
gal kam teko susidurti su tokia problema..man filtriukas t.y popieriukas daznai t.y po keliu dienu tarsi apipelija...seniau problema,kad greitai plyšdavo dabar pelija:)
Nedėkite įdėkliuko į jonizatorių. Aš ant veiršaus skersai padedu, kad ore kabėtų. Visas trys jonizatoriaus dalis laikykite nesurinktas, turėtų nebekilt problemų.
QUOTE(rudenssaule @ 2013 01 24, 09:57)
Sveikos,
Nesamoningas aparatas, išvalo visus naturalius mineralus, prisotina dirbtiniais o tada šarmina...
Nu čia ne i tą temą
. Jūs kalbate apie filtrus su mineralizacijos kasetėm, o ne apie jonizatorius