QUOTE(*Liepa18* @ 2011 01 24, 21:01)
Man taip pat paberia daugiau šiuo metu...
Aš šiaip visada buvau linkusi. Vandenį geriu nuo spalio mėn., bet kokį gerą mėn. kas liečia spuogelius niekas nevyko. Bet va nuo gruodžio, tai jau akivaizdziai matosi Tai net ir nežinau ar čia valosi taip tikrai, ar tiesiog sutapimas...
Aš šiaip visada buvau linkusi. Vandenį geriu nuo spalio mėn., bet kokį gerą mėn. kas liečia spuogelius niekas nevyko. Bet va nuo gruodžio, tai jau akivaizdziai matosi Tai net ir nežinau ar čia valosi taip tikrai, ar tiesiog sutapimas...
Mano pažįstamiems, taip pat, pradžioje bėrė. Po kokių 5 dienų praėjo. Knygoje irgi rašo, kad organizmui stipriai atsikratant šlakų, gali berti, nes nespėja pašalinti per inkstus. Bet jei ilgai tęsiasi, tai tikriausiai reiktų pabandyti prietaisą jungti trumpiau, kad vanduo gautųsi silpnesnis, paskui vėl grįžti prie 5-6 min Bet jeigu berti pradėjo praėjus mėnesiui, gali būti ir kita priežastis
Papildyta:
QUOTE(1-oji mama @ 2011 01 25, 11:12)
Siuo metu ypatingai gera priemone apsaugai nuo gripo- grizus i namus is viesu vietu rugstiniu vandeniu nusiplauti rankas,prasiskalauti burna,nosi.
Pritariu visu 100% . Išbandyta nebe pirmi metai