As tai is ryto ir diena paprastai valau. O vakare: tarpdanciu sepetelis, siulas, normalus sepetelis su dantu pasta (kazkas klause kokia pasta - Colgate Sensitive arba Sensodyne), tada mazas vieno danties sepetelis su dantu pasta, liezuvio valiklis, tada (jei turiu) skalavimo skystis ir galiausiai dantu kremas (dantu stiprinimui, kuri man skyre odontologe)
Sveikuciai dar karteli 
Jus cia kazkada snekejotes apie dantu tarpus.. Elastikus ir tt...
Cia gali taip buti kad man tarpas atsidaro nuo breketu nesiojimo?Nes ziuriu tarp 1 ir 2 dantuko jis gerokai padidejo.... Kazin man ten ji vel sutrauks

Jus cia kazkada snekejotes apie dantu tarpus.. Elastikus ir tt...
Cia gali taip buti kad man tarpas atsidaro nuo breketu nesiojimo?Nes ziuriu tarp 1 ir 2 dantuko jis gerokai padidejo.... Kazin man ten ji vel sutrauks

juratevln,
man taip pat darosi tarpas tarp 1 ir 2, o pas gyd tik balandzio pab...
Papildyta:
beje kas zinot aplamai kokiu principu datukai suvaiksto i savo vietas, zinau kad ta vielute viska koreaguoja, bet konkreciai kaip ji ten viska veikia??
Papildyta:
beje kas zinot aplamai kokiu principu datukai suvaiksto i savo vietas, zinau kad ta vielute viska koreaguoja, bet konkreciai kaip ji ten viska veikia??
sveikos, šiandien labai nuotaika susigadinau, tikiuosi, kad jūs padėsite šiek tiek ją pataisyt. visai netyčia šakute nuskėliau šiek tiek breketo, keramikinio. tai antrasis iltinis dantis. tas breketas su tokiu kaip ir kabliuku, o ta kabliuką ir nulaužiau. gal kas esat susidūrus su tokia padėtim ir žinot ar reikės keisti tą breketą?

[quote=Ingredd,2009 04 01, 15:59]
juratevln,
Mano tiesus dantukai , del to ir stebiuosi kad vienas eme ir pabego taip tolokai nuo kito. Na gal cia taip zandikauli plecia..Man jau kita savaitele pas odontologa tai reikes issiaiskint
juratevln,
Mano tiesus dantukai , del to ir stebiuosi kad vienas eme ir pabego taip tolokai nuo kito. Na gal cia taip zandikauli plecia..Man jau kita savaitele pas odontologa tai reikes issiaiskint

Sveikutes, greitai ir as isitrauksiu i jusu buri, balandzio pabaigoj ir man uzklijuos breketus
kaip pojuciai pirma diena po uzklijavimo, prisimenat? galit pasidalinti patirtim?

ir dar klausimas - kaip pati breketu uzdejimo procedura? nemaloni?

QUOTE(murzuliukas @ 2009 04 01, 20:07)
Nemaloniausia dalis buvo to apinasrio uždėjimas..

QUOTE(evaldas5211 @ 2009 04 01, 20:20)
Atspaudų nuėmimo labiausiai ir aš bijojau.. (vaikystės traumos nuo plokštelių matyt..

BEJEEEE.. šiandien gi buvau pas ortodontę..

Beje, vietoj permatomulų gumyčių ant kiekvieno breketo uždėjo metalines vielutes..