Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(juratevln @ 2009 03 31, 09:09)
Viena diena nuejau pas stomotologa taisyti vieno dantuko.. ir kai buvau prasiziojus tas mano zandiklaulis prasisuko ir uzstrigo.. Siaubas kaip baisu buvo sad.gif

O siaube.. čia mano viso gyvenimo košmaras.. kad pvz. kadanors žiovausiu ir užstrigs.. doh.gif Tikiuosi niekada taip nenutiks... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 03 31, 18:50)
O siaube.. čia mano viso gyvenimo košmaras.. kad pvz. kadanors žiovausiu ir užstrigs..  doh.gif Tikiuosi niekada taip nenutiks...  unsure.gif

O tau gal irgi traska, kad bijai? smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
na va as jau po sunkios dieneles ax.gif pagaliau lanka atstate, gerai priverze ir galiu
ramiai gyventi thumbup.gif aisku nors dar zandus skauda, visgi taip juos pribade sad.gif
Jo, del zandikaulio pritariu, nekoks jausmas, nors jei netraska tai neturetu ir uzstrigt. Mano va kadangi traskejo jau, sanarys buvo isslinkes.. tai lengvai jis ten ir persisuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 31, 18:38)
O tau gal irgi traska, kad bijai? smile.gif

Mano seseriai vaikystėje buvo užstrigę.. tai aš prisiklausius nuo mažens irgi bijau tokio kosmoso.. doh.gif blush2.gif O traškėti tai lygtai netraška.. unsure.gif Nors gal...???? blink.gif Ką žinau dabar.. kai žiodausi gal kas ir traška??? blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juratevln @ 2009 03 31, 19:50)
Mano va kadangi traskejo jau, sanarys buvo isslinkes.. tai lengvai jis ten ir persisuko  g.gif

Kai perskaiciau doh.gif man tai cia kaip siaubakas koks blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 29, 16:58)
As jau 4 menesiai:) beje, ta pati pagalvojau kad breketai mano man visai patinka, susigyvenau su jais, rimtai truks kazko kai nuims:D
Papildyta:

na privaciuose kabinetuose tai nemanau kad klientus skirsto i vaikus ar nevaikus.. blink.gif  o Jus savo vyresniajam norite? kaip matau is liniuotes tai jam tik 7 metukai, o tai yra breketams geeerokai per anksti..vaikams deda ploksteles, jos nebrangios..

jo as noreciau vyresniam istiesinti dantukus, bet as tik semiuosi info kadangi esu uzsieni noreciau paliginti kainas kur putu pigiau g.gif ir aplamai dar laukiam kol visi dantukai pieniniai iskris tada ziuresim ka mums cia sakys gal LT.O sakyk kiek ploksteles kainuoja
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 03 31, 21:20)
jo as noreciau vyresniam istiesinti dantukus, bet as  tik semiuosi info kadangi esu uzsieni noreciau paliginti kainas kur putu pigiau g.gif ir aplamai dar laukiam kol visi dantukai pieniniai iskris tada ziuresim ka mums cia sakys gal LT.O sakyk kiek ploksteles kainuoja

na kiek esu domejusis tai breketus anksciausiai nuo 12 metu deda, daznai ir 14 praso sulaukt, kad vaikas pats suvoktu kad jam tikrai svarbu tie breketai ir kad reikalingi..nes bus blogai jei nevalys, nepriziures, tai suges dantukai.
O del kainu tai zinok neturiu dar vaiku ir nesidomejau labai, paieskok interenet, suvesk i google "dantu ploksteles vaikams", pereik per kliniku puslapiu, kainas ir susidarysi nuomone daugmaz. kaip visada Vilniuj brangiau viskas, kitur-pigiau. Va pvz radau klinikoje Denticija tokia info "Vieno žandikaulio ortodontinė plokštelė nuo 450 Lt iki 650 Lt", bet manau imanoma rasti ir gerokai pigiau, ypac pas gydytojus kurie poliklinikose dirba. na tiesiog ieskok ir rasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 03 31, 21:20)
jo as noreciau vyresniam istiesinti dantukus, bet as  tik semiuosi info kadangi esu uzsieni noreciau paliginti kainas kur putu pigiau g.gif ir aplamai dar laukiam kol visi dantukai pieniniai iskris tada ziuresim ka mums cia sakys gal LT.O sakyk kiek ploksteles kainuoja

Boruzele78 o kokioj saly tu esi, nes zinau kad UK iki 18 metu breketai nemokamai mirksiukas.gif
Atsakyti
labi
šiandien ištraukė protinį dantuką man verysad.gif

o dėl dantų higienos mano dantistas nedaro schmoll.gif
rekomendavo dantų pastą ROCK

dėl valymo

patarkit, kaip kas valot pagal eiliškumą
spec šepetukas -> siūlas -> dantų pasta -> skalavimo skystis?

O kokią pastą naudojat?
Atsakyti
pas mane breketai tik virsuj..
valau: po kiekv valgio parastu sepeteliu o vakare:
paprasta+spec+vieno danties sepet+dantu siulas+skalavimo skystis lacalut, beje man nuo jo kai kurie dantukai pasidaze truputi(patamsejo), nesupratau...
kazkada nuo cardosylio(nepamenu kaip tiksliai rasosi) buvo taip..
o dantu pasta paprasta is PC..blendamed ar kita..
o kuom ta Rock ypatinga?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 04 01, 11:47)

Aš tai dantų pasta + normalus šepetukas --> dantų pasta + mažiukas tarpdančių šepetukas --> tarpdančių siūlas tas riebus valyti tarpdančiams ir aplink breketus --> plonas oral-B siūlas valyti apnašas po dantenomis --> skalavimo skystis.. smile.gif

Na ką, rytoj einu pas ortodontę.. sakysiu kad galvotų kąnors dėl didelių tarpų tarp 2 ir 3 dantų abejose pusėse.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(Gitusia @ 2009 04 01, 11:47)

O kokią pastą naudojat?

Aš tai valau taip :

Paprastas šepetukas --> vieno danties šepetukas spec.breketams --> tarpdančio šepetėlis --> siūlas --> skalavimo skystis smile.gif
Atsakyti