Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 24, 17:20)
zinok jau apsipratau su jais, nakciai pora uzsidedu, o pokycius matau tokius, kad smakriukas gal biski labiau i prieki "pavaziavo", tai dziaugiuos, nes dabar net is sono sau graziau atrodau biggrin.gif o burnos viduje pokyciu  nebematau tokiu kaip pirmaisiais menesiais , toks jausmas kad nebesislenka dantukai taip greit kaip anksciau, bet turbut taip ir turi buti, dabar sakandis tvarkosi turbut.beje, jauciu, kad dantukai nebe taip susikanda kaip anksciau, na dabar kazkaip zymiai patogiau, net nelabai moku paaiskint..o kaip Tau?apsipratai? pokyciai kokie?

Nesupratau kaip nakti tu pora uzsidedi?

Man irgi lig profilis mano tiesesnis, bet kadangi pas mane labai didelis skirtumas tarp zandikauliu, tai nuimant gumas, vis siek tiek atgal apatinis zandikaulis pavaziuoja, Tai vis labai pergyvenu, tikiuos, kad pasakys gydytoja, kad gerai susitvarke.

Burnos viduje ir as pokyciu nematau blink.gif Ir man ne taip susikanda mirksiukas.gif O man nepatogu dabar kai susikanda blush2.gif

O siaip apsipratau tai normaliai prie gumu, tik po nakties, labai burnoj sausa ir gumos prie zandu prilimpa, tai vidinej zandu pusej, antspaudai gumu like hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 03 24, 17:29)
Nesupratau kaip nakti tu pora uzsidedi?
Man irgi lig profilis mano tiesesnis, bet kadangi pas mane labai didelis skirtumas tarp zandikauliu, tai nuimant gumas, vis siek tiek atgal apatinis zandikaulis pavaziuoja, Tai vis labai pergyvenu, tikiuos, kad pasakys gydytoja, kad gerai susitvarke.

Burnos viduje ir as pokyciu nematau  blink.gif Ir man ne taip susikanda  mirksiukas.gif O man nepatogu dabar kai susikanda  blush2.gif

O siaip apsipratau tai normaliai prie gumu, tik po nakties, labai burnoj sausa ir gumos prie zandu prilimpa, tai vidinej zandu pusej, antspaudai gumu like  hihihi.gif

Na man gydytoja sake, mazdaug po poros savaiciu pradeti naktimis deti po 2 elastikus kiekvienoje puseje, tai pries einant miegoti uzkabinu ant tu paciu kabliuku dar po viena elastika ir einu miegoti, bet nelabai patogu, nes taip stipriai tempia, kad atrodo isvaziuos visas zandikaulis i prieki:)smile.gif Ir pojuciai ryte toli grazu ne patys maloniausi..fe biggrin.gif Tu turbut virsuje irgi prie treciuko kabini, o apacioje prie paskutinio ? o del to kad nuemus elastikus grizta atgal zandikaulis siek tiek, tai zinok ir man tas pats, toks nelabai stabilus dar, vazineja i visas puses biggrin.gif gal daugiau laiko reikia jam su tom gumom padraugaut kad stabiliai atsistotu..beje, kada Tau sekantis vizitas?
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 24, 17:33)
Tau sekantis vizitas?

O kokie pas tave elastikai? Pas mane tai berods Masel extra heavy, o man apie nakti nieko nesake. O uzkabinti, taip kaip ir sakei nuo apatinio 6 tuko iki virsutinio iltinio mirksiukas.gif

Balandzio 16d
Atsakyti
4u.gif  4u.gif  4u.gif  sveikinu! ar neskauda? primink kokius dejaisi? jauciu vis leki prie veidrodzio paziuret? smile.gif
Papildyta:

aciu bigsmile.gif kolkas skausmo nejauciu, bet valgyt kazka tai keista doh.gif dejo man beligaturinius kaip damon tik kitos firmos ir atrodo truputi kitaip nera keramikines dalies, kol kas tik ant virsutinio zandikaulio, bet liezuvi ir lupas jau nubraiziau ypac valgydama tai dabar reikia mokintis is naujo ir valgyt ir sypsotis biggrin.gif

jus snekuciuojates apie tuos elastikus o man klausimas iskilo kada juos reikia pradet naudot, ipusejus ar i gydimo pabaiga? valotes dantukus po kiekvieno valgymo? kazkur skaiciau kad vasko nerekomenduojama naudot tik neuzfiksavau kodel, gal kas prisimenat?
Atsakyti
:Turejau ir as ta kose, tik pas mane balta buvo..na kramtyti maista su ja tikrai nepatogu ziauriai, o as kadangi laaaabai megstu daznai uzkandziaut ir vis ka nors kramsnot tai labai greit ta kose pas mane nudilo ir nusislifavo.. smile.gif

man tai dabar kai tas tarpas yra tarp virsutinio ir apatinio zandikaulio, nesukandu dantu, tai ir kalbu sveplai.. ir pastebi visi biggrin.gif juokas net paciai ima.. kaip mazas vaikas svepla busiu kuri laika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2009 03 24, 18:13)
1.dejo man beligaturinius kaip damon tik kitos firmos  ir atrodo truputi kitaip nera keramikines dalies

2.jus snekuciuojates apie tuos elastikus o man klausimas iskilo kada juos reikia pradet naudot, ipusejus ar i gydimo pabaiga? valotes dantukus po kiekvieno valgymo? kazkur skaiciau kad vasko nerekomenduojama naudot tik neuzfiksavau kodel, gal kas prisimenat?

1. Nelabai suprantu apie kokius tu beligaturinius kalbi, kitos firmos, tai kad jie ir yra Damon. Damon system 2 yra visi metaliniai, Damon system 3 - pagrindas yra keramika, ar kazkas kitas tiksliai nezinau.
O kokia kita firma? Nelabai suprantu apie ka kalbi g.gif Gal kazkokie kitie dar yra g.gif

2.Apie elastikus, tai cia jau tavo ortodonte pasakys, kada tau juos nesiot, nes kiekvienas gydytojas taiko savo metodika mirksiukas.gif As pradejau nesioti po 3 men. kai tik dantis issilygino mirksiukas.gif Dantis valaus po kiekvieno valgio, man taip ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Yra ir kitokie beligaturiniai, ne tik damon...
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2009 03 24, 19:06)
Yra ir kitokie beligaturiniai, ne tik damon...

O kokie? Nes as nezinau, ir niekur negirdejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 03 24, 17:53)
O kokie pas tave elastikai? Pas mane tai berods Masel extra heavy, o man apie nakti nieko nesake. O uzkabinti, taip kaip ir sakei nuo apatinio 6 tuko iki virsutinio iltinio  mirksiukas.gif

Balandzio 16d

Pas mane Unitek medium-light tai ne tokie stiprus pas mane, turbut del to nakciai ir pasake 2 susidet:)
Papildyta:
QUOTE(nepatinka_ziema @ 2009 03 24, 18:35)
man tai dabar kai tas tarpas yra tarp virsutinio ir apatinio zandikaulio, nesukandu dantu, tai ir kalbu sveplai.. ir pastebi visi  biggrin.gif  juokas net paciai ima.. kaip mazas vaikas svepla busiu kuri laika biggrin.gif

Kaip idomiai blink.gif smile.gif man tai visai netrukdo kalbet, nebent burna labai isdziusta, sunku prasiziot buna biggrin.gif ai nors gal meluoju, va elastikai trukdytu rekti jei noreciau, nes sunku issiziot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 24, 19:37)
Kaip idomiai blink.gif  smile.gif  man tai visai netrukdo kalbet, nebent burna labai isdziusta, sunku prasiziot buna biggrin.gif  ai nors gal meluoju, va elastikai trukdytu rekti jei noreciau, nes sunku issiziot biggrin.gif

Aha drinks_cheers.gif
Man tai is viso sake, labai nesizioti, nes apacioj 6 danties karunele, kad neislektu, tai net kai ziovaut norisi nesigauna doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. Na ka, vakar buvau pirmam paverzime thumbup.gif . Neskauda nei dabar nei vakar. Bet va apatinius skauda, dejo gumytes i tarpdancius. Ir nesuprantu kodel man skauda visalaik priekinius keturis apatinius dantukus, nors jiems nieko nedeta ir nedaryta, gelia tiesiog. Rytoj vaziuoju apacioj det breketu tai paklausiu ortodonto. Seip nesioju breketus virsui 2menesiai (kaip greitai laikas prabego) tai matosi pokyciai ir aplinkianiai pastebi, labai dziugu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmena @ 2009 03 24, 20:10)
Sveikutes. Na ka, vakar buvau pirmam paverzime thumbup.gif . Neskauda nei dabar nei vakar. Bet va apatinius skauda, dejo gumytes i tarpdancius. Ir nesuprantu kodel man skauda visalaik priekinius keturis apatinius dantukus, nors jiems nieko nedeta ir nedaryta, gelia tiesiog. Rytoj vaziuoju apacioj det breketu tai paklausiu ortodonto. Seip nesioju breketus virsui 2menesiai (kaip greitai laikas prabego) tai matosi pokyciai ir aplinkianiai pastebi, labai dziugu  rolleyes.gif

Man apatinius irgi skaudėjo, nors niekas jiems nieko nedarė.. doh.gif lotuliukas.gif Dabar kažkaip jau praėjo lygtai.. smile.gif
Atsakyti