Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

Labai grazus darbeliai
Atsakyti
QUOTE(PinaColada85 @ 2009 04 27, 21:10)
labai grazus  wub.gif

Aciu uz pagirima ax.gif
Atsakyti
Sveikos visos.Karoliukus seniai veriu,bet tik visokius medelius ,gelytes,o vat dabar prireike padaryti ir kaklo papuosala................gal galetumet man padeti...........gal kuri turit schemute sio papuosalo busiu labai dekinga............(nezinau ar galiu rodyti si darba,atsiprasau tos ,kurios darbeli cia idedu...........):

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauralauralaura @ 2009 04 28, 10:03)
Sveikos visos.Karoliukus seniai veriu,bet tik visokius medelius ,gelytes,o vat dabar prireike padaryti ir kaklo papuosala................gal galetumet man padeti...........gal kuri turit schemute sio papuosalo busiu labai dekinga............(nezinau ar galiu rodyti si darba,atsiprasau tos ,kurios darbeli cia idedu...........):

Nelabai cia kokia ir schemute bus, tiesiog susiveri biseriuka ant valo ir veri paskui perliuka ir atskaiciuoji, kurioje vietoje perverti biserio karoliuka suvertoje juosteleje, kad butu vienodo ilgio bangeles 4u.gif nezinau ar cia ka nors suprasti galima is tokio mano parasymo tongue.gif man gavosi va taip:
user posted image
Atsakyti
[quote=*Sausainiukas*,2009 04 28, 10:13]
Nelabai cia kokia ir schemute bus, tiesiog susiveri biseriuka ant valo ir veri paskui perliuka ir atskaiciuoji, kurioje vietoje perverti biserio karoliuka suvertoje juosteleje, kad butu vienodo ilgio bangeles 4u.gif nezinau ar cia ka nors suprasti galima is tokio mano parasymo tongue.gif man gavosi va taip:
aciu aciu,dabar jau aiskiau.....
notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(lauralauralaura @ 2009 04 28, 10:16)

aciu aciu,dabar jau aiskiau.....
notworthy.gif

nera uz ka mirksiukas.gif dar pas mane ant tamsaus troselio suverta, tai matosi aiskiau doh.gif siaip reiketu rinktis koki balta arba vala....jeigu verinukas sviesus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2009 04 28, 10:24)
nera uz ka  mirksiukas.gif  dar pas mane ant tamsaus troselio suverta, tai matosi aiskiau  doh.gif  siaip reiketu rinktis koki balta arba vala....jeigu verinukas sviesus  4u.gif

emiau troseli,bet nezinau,kazkodel tas verinukas man nera standus,na kitaip tariant nestovi kaip turi buti,susisukes kazkoks......................... g.gif
Atsakyti
rodau užsakymą rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(superEglius @ 2009 04 28, 16:23)
rodau užsakymą  rolleyes.gif
user posted image

zavus 4u.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš:
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

kažkaip žiūriu paskutiniai visi raudoni doh.gif biggrin.gif čia užsakymai buvo, bet kol čia nesudėjau, tai neatkreipiau dėmesio bigsmile.gif
Atsakyti
OHO, na auksarankes nuostabus darbeliai ! 4u.gif kazkaip kol nedariau nieko ant kakliuko tai net neuzsukau ir nemaciau tokiu groziu, GIRIU VISAS!!!!

Imesiu ir as savo kelis kaklo papuosaliukus blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
EditaR, pirmasis žavus wub.gif
Atsakyti