Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

juupeer, jau pagyriau apyrankę, koljė irgi labai-labai thumbup.gif thumbup.gif

diuni, man tie šviesesni akmenukai labai tinka prie žalios skaldos, o jau tie tamsesni lyg ir irgi tinka, bet jau ne taip unsure.gif Bet visumoj tai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 08 21, 08:14)
juupeer, jau pagyriau apyrankę, koljė irgi labai-labai  thumbup.gif  thumbup.gif

diuni, man tie šviesesni akmenukai labai tinka prie žalios skaldos, o jau tie tamsesni lyg ir irgi tinka, bet jau ne taip  unsure.gif  Bet visumoj tai patiko  smile.gif

ax.gif ir man kaip ir gražu , bet kartu-keita...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 08 20, 18:23)
Nežinau mergaitės... g.gif Patiko man toks spalvinis sprendimas...nežinau kaip jums pasirodys... ax.gif
user posted image

Man tai superinis sitas verinukas ir savo spalvomis, ir formomis thumbup.gif Pati mielai toki nesiociau thumbup.gif
Atsakyti
Diuni, tikrai neardyk verinuko! Labai grazus ir orginalus! smile.gif as gal tik iterpciau kokiu mini metaliniu detaliu prie tu tamsiu karoliuku.

jupeeer - super verinys!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suniuko mama: 21 rugpjūčio 2009 - 09:46
4u.gif Dėkoju , mergaitės , už nuomones...Atidėjau į šalį... biggrin.gif
Atsakyti
O man labai mielas diuni vėrinys. Ant juodo rūbo labai gražiai turėtų žiūrėtis. rolleyes.gif Šaunuolė.
Atsakyti
Mano verinukas is saules akmens:

user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
QUOTE(suniuko mama @ 2009 08 21, 11:43)
Mano verinukas is saules akmens:

user posted imageHosted on Fotki

Gražus... 4u.gif bet kodėl saulės akmuo...čia gal Kairo naktis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 21 rugpjūčio 2009 - 11:55
QUOTE(diuni @ 2009 08 21, 10:52)
Gražus... 4u.gif bet kodėl saulės akmuo...čia gal Kairo naktis biggrin.gif

Nu zinok, tikrai cia Kairo naktis bus. Paziurejau internete. Nezinau dabar tik ar as cia sumaisiau ar ant etiketes buvo blogai uzrasyta 4u.gif
Aciu labai uz pastebejimus ir pataisymus!!! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suniuko mama: 21 rugpjūčio 2009 - 12:16
Man irgi panašu į Kairo naktį g.gif Bet tikrai ne saulės akmuo - nei natūralus, nei dirbtinis schmoll.gif

Papildyta
Oj, suniuko mama, tu jau ir pati apsižiūrėjai, sorry mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 21 rugpjūčio 2009 - 12:18
QUOTE(Hennessy @ 2009 08 21, 11:16)
Man irgi panašu į Kairo naktį  g.gif Bet tikrai ne saulės akmuo - nei natūralus, nei dirbtinis  schmoll.gif

Papildyta
Oj, suniuko mama, tu jau ir pati apsižiūrėjai, sorry  mirksiukas.gif

Vistiek labai aciu jums merginos uz pastebejimus. Ka be jusu daryciau biggrin.gif
Atsakyti
Senai besilankiau kaklo papuosaluose ir vienareiksmiskai komplimentai Rugiaveidei - grazu, prabangu, kokybiskas ir kruostus darbas thumbup.gif
Atsakyti