Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

help.gif padėkite, gal kas nors žino kur gauti tą paskirstytoją kur rožančiuje būna? turiu užsakymą, ačiū dievui, bent ne skubų, tik vat kur gauti tą dalį su Marijos atvaizdu supratimo neturiu doh.gif
Atsakyti
g.gif biggrin.gif sveiki
na neisivaizduoju niekur nesu maciusi
o cia mano tas pats verinis tik ant manes kaip atrodo

user posted image thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2009 08 01, 22:52)
help.gif  padėkite, gal kas nors žino kur gauti tą paskirstytoją kur rožančiuje būna? turiu užsakymą, ačiū dievui, bent ne skubų, tik vat kur gauti tą dalį su Marijos atvaizdu supratimo neturiu  doh.gif

Pabandyk paieškoti, kur parduoda religinius dirbinius. Pvz. Vilniuje prie Aušros vartų pardotvė yra. Tik nežinau iš kurios vietos esi
Atsakyti
štai dar vienas darbelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laimike @ 2009 08 02, 16:19)
štai dar vienas darbelis

labai solidziai papuosalas atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 08 02, 10:42)
Pabandyk paieškoti, kur parduoda religinius dirbinius. Pvz. Vilniuje prie Aušros vartų pardotvė yra. Tik nežinau iš kurios vietos esi

klausiau, ten sakė kokius gauna tokius ir parduoda, ir tų paskirstytojų neturi doh.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as
user posted image
Atsakyti
laba nakti
parodysiu ka padarius esu....
ivertinkit g.gif
lauksiu nuomoniu
ryt

user posted image user posted image

user posted image user posted image

blush2.gif
Atsakyti
mamyciuke21, dailūs darbeliai, tokie švelniai romantiški, tik foną reikėtų parinkti vienspalvį, nes dabar margumynas ir nesuprasi ką norėjai nufotografuoti - papuošalus ar foną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiesiogmamyte @ 2009 08 02, 22:55)
Pasirodau ir as
user posted image

Turėtų puošniai atrodyti prie atitinkamos aprangos 4u.gif flirt.gif
Atsakyti
Tiesiogmamyte, kaip gražu! wub.gif tik vienas auskariukas biški kreivokas apačioje, arba tik taip nuotraukoje atrodo g.gif blush2.gif

mamyciuke21, mieli tavo darbeliai, bet fonas tai - schmoll.gif Labai atitraukia dėmesį.
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 07 26, 21:38)

Matau, labai netingit su nuotraukom visaip pasideliot. As kai sau ir saviem darau, tai tingiu su nuotraukom pazaisti.  Nors gal ir nelabai gerai darau  blush2.gif
O cia mano paskutinysis suvertukas. Labai reikejo paveikslo ant kaklo  [

Šaunuolė thumbup.gif Superinis suvertukas! Negaliu atsižiūrėt...
Atsakyti