Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

suntea7, rudens-vaikas, NeiVile, labai labai jums ačiū, merginos! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano naujausias, tik prie jo dar auskariukus reikes pasigaminti

user posted image

O cia seniau ideta truputi grazesniam fone pasistengiau, bet turbut ir cia nieko gero neisejo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
O tas burbulas -tai čia swarovski? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 07 29, 23:01)
Mano naujausias, tik prie jo dar auskariukus reikes pasigaminti

O cia seniau ideta truputi grazesniam fone pasistengiau, bet turbut ir cia nieko gero neisejo  biggrin.gif

thumbup.gif pirmasis super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 07 30, 08:18)
O tas burbulas -tai čia swarovski? ax.gif

Jis darytas iš senų sutrūkusių krištolo karolių
Atsakyti
Iš porėto koralo, dar nesugalvotas jam vardas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 30 liepos 2009 - 17:54
O jis ir be vardo simpatiskas user posted image
Atsakyti
Man irgi simpatiskas koralas ir apskritai Diuni verinys simpatiskas smile.gif
Merginos, o kiek jus vidutiniskai per menesi siam hobiui isleidziat pinigeliu?
Atsakyti
4u.gif ačiū mergaitės...
o kiek pinigų... g.gif mėnesis mėnesiui nelygus...nu gal kokius 200, o būna ir daugiau ir mažiau... g.gif žiūrint kiek idėjų yra... biggrin.gif
Ir dar...aš tai baisi visokių medžiagų gadintoja biggrin.gif aš susegu , paskui išsegu , vėl susegu , perveriu , sukarpau...paskui naują vielą perku...vielos esu gadintoja baisinė...merginos rašė , kad ir besimokydamos nieko nesugadina - nu aš tai ne... rolleyes.gif va dabar bandau įvaldyti vielos sukimo meną...jau 10 metrų papyliau sidabruotos vielos , o dar ne galas...darau dabar tokiu metodu apyrankę -irgi mokslo tikslais...jaučiu pabaigus ardysiu...ir vėl darysiu... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 31 liepos 2009 - 18:11
diuni, Aruna, nuostabus darbukai Jūsų wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 07 31, 17:07)
4u.gif ačiū mergaitės...
o kiek pinigų... g.gif mėnesis mėnesiui nelygus...nu gal kokius 200, o būna ir daugiau ir mažiau... g.gif žiūrint kiek idėjų yra... biggrin.gif
Ir dar...aš tai baisi visokių medžiagų gadintoja biggrin.gif aš susegu , paskui išsegu , vėl susegu , perveriu , sukarpau...paskui naują vielą perku...vielos esu gadintoja baisinė...merginos rašė , kad ir besimokydamos nieko nesugadina - nu aš tai ne... rolleyes.gif va dabar bandau įvaldyti vielos sukimo meną...jau 10 metrų papyliau sidabruotos vielos , o dar ne galas...darau dabar tokiu metodu apyrankę -irgi mokslo tikslais...jaučiu pabaigus ardysiu...ir vėl darysiu... biggrin.gif

O as vakar vien swarovskiam 6o euru isleidau plius siandien internetu visokiu priedu uz 40 eur uzsisakiau blink.gif
O medziagas tai ir as gadinu, ypac vinutes..troselius, visokius uzspaustukus, mazgu paslepejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suniuko mama @ 2009 08 01, 14:32)
O as vakar vien swarovskiam 6o euru isleidau plius siandien internetu visokiu priedu uz 40 eur uzsisakiau  blink.gif
O medziagas tai ir as gadinu, ypac vinutes..troselius, visokius uzspaustukus, mazgu paslepejus smile.gif

Aišku... biggrin.gif Tai gal išeis ne vienas gaminys... ax.gif
Atsakyti