Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

Padariau dar ružavą Samanėlę
user posted image
Papildyta:
QUOTE(satari @ 2009 06 29, 20:57)

Matosi įdomūs jūsų darbai... 4u.gif gal galėtumėt dėti čia didesnes foto , nes tas jūsų puslapis problematiškai atsidarinėja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 06 30, 09:51)
user posted image
Papildyta:
Matosi įdomūs jūsų darbai... 4u.gif gal galėtumėt dėti čia didesnes foto , nes tas jūsų puslapis problematiškai atsidarinėja... ax.gif

net nzn kaip tas nuotraukas padidinti...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 06 30, 08:51)

wub.gif koks grozis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 30 birželio 2009 - 12:29
Laimikes verinys nerealus!
Atsakyti
QUOTE(EditaR @ 2009 06 30, 14:18)
Laimikes verinys nerealus!

ax.gif aciu puseserė patenkinta juo
Atsakyti
Aš va krikšto mamai dariau dovanėlę, iš matinio akmens (pavadinimo neatsimenu biggrin.gif ) ir swaorvskių wub.gif labai liko patenkinta wub.gif sokiai.gif wub.gif noriu parodyti ir Jums 4u.gif mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
padariau ir as truput man atrodo vaikiskas

user posted image user posted image

gal dar kazko truksta nezinau blush2.gif

cia tik pabandymai
Atsakyti
Satari, troseliniai, tokie lengvuciai user posted image. O nuotraukytes kaip idet tai pasiziurek temeleje apie nuotrauku idejima -yra daug puslapiu per kuriuos deti galima biggrin.gif .
joanellea - taigi prabanga, kur cia nepatenkinta busi user posted image
juupeer - labai dailus zgutas user posted image
mamyciuke21- visai mielas - vasarai pats tas prei lengvo rubelio user posted image
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2009 06 30, 21:41)
Aš va krikšto mamai dariau dovanėlę, iš matinio akmens (pavadinimo neatsimenu biggrin.gif ) ir swaorvskių wub.gif labai liko patenkinta wub.gif  sokiai.gif  wub.gif noriu parodyti ir Jums  4u.gif  mirksiukas.gif

user posted image

Labai gražu 4u.gif Manau , kad tai baltas nefritas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2009 06 30, 21:41)
Aš va krikšto mamai dariau dovanėlę, iš matinio akmens (pavadinimo neatsimenu biggrin.gif ) ir swaorvskių wub.gif labai liko patenkinta wub.gif  sokiai.gif  wub.gif noriu parodyti ir Jums  4u.gif  mirksiukas.gif

Turetu nuostabiai atrodyti ant kaklo 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal galit kokią nuorodą į schemas įmesti-kaip žgutas pinamas...mane pati technologija domina ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Ačiū panelės už pagyras aciuks.gif wub.gif norėjau ir apyrankę padaryt, bet pritrūko swarovskių biggrin.gif
Atsakyti