Įkraunama...
Įkraunama...

Kaklo papuošalai

QUOTE(uogyteG @ 2009 06 08, 12:36)
sveikos, turiu klausimuka:) o kur jus dedat savo darbelius? turbut nelabai kas puola pirkti, siais laikais:)  nes kaip supratau jie gaminami is malonummo, del proceso,aiksu ir rezultatao. nes as pvz kazkada veliau, tai prisiveldavau pilna, kruvas daiktu:) dovanodavau:) na bet  verimas, tai amnau ne pigus uzsemimas

Kaupiam, laukdamos geresnių laikų lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visom ir aš norėčiau prisijungti prie jūsų su savo darbeliais.

http://public.fotki....picture007.html
Papildyta:
QUOTE(cindy @ 2009 06 08, 17:37)
Kaupiam, laukdamos geresnių laikų lotuliukas.gif

Labas cindy, gal galėtum man padėti? Kaip tu pasidarei tą savo nuorodėlę " Mano papuošalų pasaulis" ?
Atsakyti
QUOTE(Kimine @ 2009 06 08, 21:09)
Labas visom ir aš norėčiau prisijungti prie jūsų su savo darbeliais.
http://public.fotki....picture007.html
Papildyta:
Labas cindy, gal galėtum man padėti? Kaip tu pasidarei tą savo nuorodėlę " Mano papuošalų pasaulis" ?

Ačiū 4u.gif jau pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyteG @ 2009 06 08, 12:36)
sveikos, turiu klausimuka:) o kur jus dedat savo darbelius? turbut nelabai kas puola pirkti, siais laikais:)  nes kaip supratau jie gaminami is malonummo, del proceso,aiksu ir rezultatao. nes as pvz kazkada veliau, tai prisiveldavau pilna, kruvas daiktu:) dovanodavau:) na bet  verimas, tai amnau ne pigus uzsemimas

smile.gif Kai ka pasiliekam, kai ka dovanojam, kai ka pagal uzsakymus padarom, kai ka ir parduodam wink.gif
Atsakyti
Mano mylimas turkis...
user posted image
Atsakyti
oho, labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 06 10, 19:12)
Mano mylimas turkis...
user posted image

labai grazu wub.gif
Atsakyti
4u.gif Ačiū...
Atsakyti
Kadangi žaidžiu tik su biseriu beveik, tai toks truputį kitoks mano vėrinukas, šiek tiek vaikiškas. Bet ant kaklo nešiojamas, tai įtinka ax.gif

user posted image
Atsakyti
Labai grazu Diuni ir spalvos neiprastos tokios turkio 4u.gif
Eiven nu labai prikolnas verinukas, taip isivazduoju originalaii turetu atrodyti prie vasarisko spalvingos sukneles wink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EditaR: 11 birželio 2009 - 10:05
Imetu mamos prasyta suverti verinuka
Paprastutis, bet jai atrodo begalo dailiai

user posted image
Atsakyti
Gražu.. 4u.gif 4u.gif .man aplamai dalmantininis jaspis patinka...aš irgi turiu vieną vėrinuką iš jo...
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 11 birželio 2009 - 12:58