Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(Ria @ 2005 08 19, 21:01)
klausimas sakyciau labai keistas..... Koks jausmas kai isduodi mylima zmogu? Jei isdaviste turima omenyje neistikimybe...... tai koks tada tas zmogus mylimas???? Kay mylime zmogu tai norime buti kartu, norime myletis su juo..... jei jai pradejai myletis su kitu, tai reiskai nera meiles.... ir cia nepasiteisinimas kad norisi kito isbandyti. Jei jau kilo noras isbandyti kita, reiskia meiles nera, yra pripratimas gyventi kartu..... o tai jau yra kas kita..... reiskia nera isdavistes, nes likai su juo gyventi.... O kad pasimylejai kitur, tai manau kad tai yra malonu....

Aš pilnai sutinku su šiais teiginiais. "Tai nkoks tada tas žmogus mylimas????"O čia tai geras klausimas. Ko gero tai gera tema. Ką mes ištikrųjų mylime? Ar per ilga laiką tik lieka pripratimas ar ir meilė lieka. Aš dar labai myliu savo vyra ir tikrai norėčiau kad tai liktu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila!!!! @ 2005 08 19, 21:04)
vyrams turbut geras jausmas, kitaip kodel jie taip daznai isduoda?  wink.gif megaujasi tuo  ph34r.gif

Mano manymu, vyru tokia prigimtis. aplinkui tiek pagundų. Trumpi sijonukai vėjo plazdenami, gilios iškirptys .......
Kogero neįmanoma būti aklam ir visoto nematyti, omes moterys mėgaujamės kai į mus kas žiūri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaliuoke @ 2005 08 19, 21:44)
labai taikliai  drinks_cheers.gif
kiek pažįstu tokių "meilužių", visos iki vienos tikisi, kad yra geresnės už žmoną, kad joms tereikia išlaukti savo laiko, bla bla bla, nors joms aiškiai pačioje pradžioje buvo pasakyta, kad "esu laimingai vedęs, ir tikrai skirtis nežadu, jei tokios sąlygos tinka, bendraukime".

ai, dar prisiminiau vieną variantą, kai meilužė, pamačiusi savo "draugo" foto spaudoje su žmona, buvo apakusi, nes tipo "aš galvojau jis meluoja kad vedęs..."

Čia geras thumbup.gif "Aš galvojau jis meluoja, kad vedęs..." Vyrai visko moka, ir moterys moka būti, super naivios. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2005 08 19, 23:07)
tai yra šlikštu

Kas būtent yra šlikštu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 08 20, 00:36)
Nenoriu čia daug plėstis, o ir laiko neturiu, todėl trumpą frazę mestelėsiu:

SLYSTELĖJIMAS ŠONAN - TAI DAR NĖRA NEIŠTIKIMYBĖ

SLYSTELĖJANT AR REIKIA SLIDES SUSITEPTI? g.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 08 20, 00:36)
O sancti simplicitas laugh.gif
gal jisai išdavė ir netik su moterim, bet ir su kokia nors stora paršavede laugh.gif
Niekada nesakyk niekada wink.gif bliadavoja daugelis vyrų ir tik kvailiausi iš jų pasiviešina apie tai.

O kaip suprasti kai bliadavoja. Čia mano moteriškas smalsumas?????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2005 08 20, 23:58)
as kazkodel pagalvojau, kad stelei 16 metu...tik po to pamaciau, kad pateikti duomenys apie jau ganetinai didelius vaikus, tai likau issiziojusi... blink.gif

Būtu visai faina grįšti į 16uosius. Kažin kaip tada atrodytu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2005 08 22, 09:49)
Kas būtent yra šlikštu? mirksiukas.gif

Stėle, kažkas jau rašė, kad žodis šlikštu tesingai rašosi ŠLYKŠTU.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 22, 12:04)
Stėle, kažkas jau rašė, kad žodis šlikštu tesingai rašosi ŠLYKŠTU.

Teisingas pastebėjimas. Šaunu thumbup.gif Matyt po savaigalio, gerai praleisto esu nepastabi. Atleisk verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 19, 13:44)
Yra toks reiškinys, kaip sexualinis smalsumas blush2.gif  beee.gif Neištikimybė ne visada yra išdavystė tongue.gif
Vdrug imsi ir įsitikinsi, kad tavo vyras, vis dėlto, geriausias mirksiukas.gif .  Fainai, juk tai žinoti? ax.gif

Pritariu thumbup.gif
Pakalbėkit su ta moterimi, kuriai jos vyras buvo ir yra vienintelis. Ta, kuri bus visiškai nuoširdi pasakys "gaila, nes neturiu su kuo sulyginti" g.gif Anksčiau ar vėliau apie tai kiekviena pagalvoja mirksiukas.gif
Iš tiesų, įdomus dalykas sexualinis smalsumas thumbup.gif
Ar galėčiau išduoti ir po to kaip niekur nieko gultis pas savo vyrą į lovą?
Negalėčiau doh.gif Žinau tai, netgi jei pasaulis margas. Tiesiog, turiu ką palyginti,kad žinočiau, kad mano vyras geriausias už visus prieš jį buvusius biggrin.gif
Atsakyti
[quote=aivaD,2005 08 23, 16:05]
Gal nuklysta į šalį tie, kurie myli tik save ir leidžiasi būti mylimi. Sunkiai įsivaizduoju žmogų visa savo esybe mylintį, laukiantį susitikimo, puošiantį stalą žvakėmis, beriantį į vonią rožių žiedlapius, o kitą dieną ramiai smileysex.gif ...Vėliau šnabždantį mylimam " kaip galėčiau žinoti, jei nepalyginčiau su..."
Atsakyti

Kažkurioje temoje voverius rašė,kad viskas ,kas geriausia yra skiriama voveraitei.Tai va kaip matai,meilė,rūpestis ir gražūs(tokie gražūs,kad aš net į mokyklos laikų sąsiuvinuką pasirašau)žodžiai yra skiriami tik vienai.O visa kita -tik pigios originalo kopijos.Nereikia labai imti vyriškų šnekų giliai į širdį nei meilužėms,nei žmonoms. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzevasaris: 23 rugpjūčio 2005 - 17:22