Nenoriu čia daug plėstis, o ir laiko neturiu, todėl trumpą frazę mestelėsiu:
SLYSTELĖJIMAS ŠONAN - TAI DAR NĖRA NEIŠTIKIMYBĖ
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 08 19, 23:36)
\bliadavoja daugelis vyrų ir tik kvailiausi iš jų pasiviešina apie tai.
daugelis dar ne visi
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 08 19, 22:36)
O sancti simplicitas
gal jisai išdavė ir netik su moterim, bet ir su kokia nors stora paršavede
Niekada nesakyk niekada bliadavoja daugelis vyrų ir tik kvailiausi iš jų pasiviešina apie tai.
gal jisai išdavė ir netik su moterim, bet ir su kokia nors stora paršavede
Niekada nesakyk niekada bliadavoja daugelis vyrų ir tik kvailiausi iš jų pasiviešina apie tai.
kaip jau ir rašiau nuotykio aš nelaikau išdavyste todėl lieka tai ką rašiau anksčiau
QUOTE(Elina @ 2005 08 19, 23:14)
kaip jau ir rašiau nuotykio aš nelaikau išdavyste todėl lieka tai ką rašiau anksčiau
įtariu, mąstai kaip ir aš
QUOTE(Smurka @ 2005 08 19, 22:36)
Nenoriu čia daug plėstis, o ir laiko neturiu, todėl trumpą frazę mestelėsiu:
taip ir visoj sitoje temoje bandziau taip mąstyti, kol nugesino
klausimo formuluotė labai faina. reikia, žinoma, bandyt,ką čia papasakosi. Gal skonis ir pojūtis priklauso nuo to, kaip dažnai -kartą per dieną ar penkis per savaitę išd..uodi (?), gal nuo to, ką vyriškos lyties išd..avimo proceso dalyvis valgė ( nu, spermos skonis kinta, be to, gal jam ar tau pačiai česnakais iš burnos vanialina), nuo to, prausiesi prieš tai, ar ne, nuo kojinių kvapo, nuo...Et, geras klausimas. Kažin, koks toliau? Ar šl-i-kštu žudyti , o gal man tai padės patirti didįjį o?
as kazkodel pagalvojau, kad stelei 16 metu...tik po to pamaciau, kad pateikti duomenys apie jau ganetinai didelius vaikus, tai likau issiziojusi...
[quote=remt,2005 08 19, 18:16]
[quote=Laura_k,2005 08 19, 13:14]
neturi tai neturi, bet zinai kaip sako:" buna pasitaiko....... " cia neesme
.....nelabai suprantu kaip taip galim but "dejus" ant visko pabuni su meiluze skiedi jai kaip gera su ja vsio takoe, poto gryzti namo pas zmona(drauge, sugyventine) ir vel skiedi kaip viskas grazu puiku kaip ja myli ir t.t.
NEitin pavizdingas elgesys, kai "skiedzhiama " meiluzhei o po to "skiedzhiama" zhmonai.
Idealu butu, kad meiluzhe zhinotu visa tiesa. KAd ji tik pramogai, laikinam prasiblashkymui, abipusiam, bet velgi laikinam , malonumui. Ir organizuot taip, kad ir zhmonai netektu meluot. Nors.... PAgrindinis principas chia - "Glaza ne vidiat - serdce ne bolit".
[/quote]
Labas rytas
Mes žmonės, taip surėdyti, kad pastoviai, ką nors skiedžiam. Skiedžiam žiūrėdmi į akis ir galvojam, kad nesupranta.
Man kartais sūnus žiūri į akis ir sako kokią nesamonę ir pilnai tiki, kad aš nesuprantu. Todėl man atrodo, kad aš suprasčiau kai man vyras meluoja. O gaal ir ne, net nežinau.
[quote=Laura_k,2005 08 19, 13:14]
neturi tai neturi, bet zinai kaip sako:" buna pasitaiko....... " cia neesme
.....nelabai suprantu kaip taip galim but "dejus" ant visko pabuni su meiluze skiedi jai kaip gera su ja vsio takoe, poto gryzti namo pas zmona(drauge, sugyventine) ir vel skiedi kaip viskas grazu puiku kaip ja myli ir t.t.
NEitin pavizdingas elgesys, kai "skiedzhiama " meiluzhei o po to "skiedzhiama" zhmonai.
Idealu butu, kad meiluzhe zhinotu visa tiesa. KAd ji tik pramogai, laikinam prasiblashkymui, abipusiam, bet velgi laikinam , malonumui. Ir organizuot taip, kad ir zhmonai netektu meluot. Nors.... PAgrindinis principas chia - "Glaza ne vidiat - serdce ne bolit".
[/quote]
Labas rytas
Mes žmonės, taip surėdyti, kad pastoviai, ką nors skiedžiam. Skiedžiam žiūrėdmi į akis ir galvojam, kad nesupranta.
Man kartais sūnus žiūri į akis ir sako kokią nesamonę ir pilnai tiki, kad aš nesuprantu. Todėl man atrodo, kad aš suprasčiau kai man vyras meluoja. O gaal ir ne, net nežinau.
QUOTE(Laura_k @ 2005 08 19, 18:27)
visikai teisingai, bet tada reik moket pasirinkti ta meiluze, nes zinai yra tokiu kurios viska gal ir zino bet tikisi kad tas vyras, su ja ne del prasiblaskymo ar pan. bet paliks seima ir ateis pas ja moterys tokios yra gal tik viena is 100 butu tokia kuri visa tai zinodama darytu tai del malonumo ar prasiblashkymo visos kitos tikisi daugiau negu tai imanoma arba zada duoti vyras su kuris ja "prablasko"
Nelabai sutinku, kad visos tikisi, kad mes žmoną ir pas jas ateis. Tiesiog kitoms to nereikia, nes turi savo vyrus, kurie jas labai gerai išlaiko, o meilužis dėl pramogos ir tiek.
QUOTE(remt @ 2005 08 19, 18:30)
Ash , paskaites shi foruma, greit , pamates kokioje MAXIMOJE shampana ir zhvakes , vemt (mil'pardon) pradesiu.... JEi jau blin neatradai dienos shviesoje per daugeli metu, kur gi atrasi inkaushes prietemoje?...
Nu biski fantaaaazijos!!! Mirginos!!!
Nu biski fantaaaazijos!!! Mirginos!!!
O ką "mirginos"? Galima be žvakių, nuo kurių vemt verčia. Tiesiog nežinau, bet aš pagal save sprendžiu ir neprimetu savo nuomonės kitiems, man patinka romantika.