Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(Elina @ 2005 08 19, 15:14)

Argi neįdomu išbandyti savo jausmus su savo vyru?
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2005 08 19, 13:30)
Argi neįdomu išbandyti savo jausmus su savo vyru?

Su savu? g.gif O jei viskas jau išbandyta? "viskas turi pradžią ir pabaigą" biggrin.gif
Ats. į postą prieš tai: nieko aš nesupykau schmoll.gif . Citavai mane, tai ir atsakiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 19, 15:36)
Su savu? g.gif  O jei viskas jau išbandyta? "viskas turi pradžią ir pabaigą" biggrin.gif
Ats. į postą prieš tai: nieko aš nesupykau schmoll.gif . Citavai mane, tai ir atsakiau g.gif

Gerai, kad nesupykai. Tiesiog man taip pasirodė.
Negali būti gyvenime jau viskas išbandyta. Tiesa, o kiek Jūs metu kartu, jei ne paslaptis? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2005 08 19, 13:40)
Negali būti gyvenime jau viskas išbandyta. Tiesa, o kiek Jūs metu kartu, jei ne paslaptis? doh.gif

Gal koks 100 m. tai tikrai g.gif
Kodėl klausi? Jei manai, kad jau gali daryti kokias išvadas apie mudviejų santykius- neskubėk. Vikriai pasakoju: vyro nesu IŠDAVUSI schmoll.gif , jis manęs taip pat. Vis dar džiaugiamės vienas kitu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 19 rugpjūčio 2005 - 13:46
QUOTE(Elina @ 2005 08 19, 15:45)
Gal koks 100 m. tai tikrai g.gif
Kodėl klausi? Jei manai, kad jau gali daryti kokias išvadas apie mudviejų santykius- neskubėk. Vikriai pasakoju: vyro nesu IŠDAVUSI schmoll.gif , jis manęs taip pat. Vis dar džiaugiamės vienas kitu tongue.gif

Kodėl pastave žodžiuose visur pypčio gaidelė? Tai šaunu, kad vyro nesi išdavusi, ir neišduok. 4u.gif Gyvenkit judu dar 100 metų gerai ir laimingai. 4u.gif Tiesiog paklausiau ir tiek. Nepatinka tokie klausimai, tai ir neatsakinėk. Man susidaro toks įspūdis, kad tu kažkuo nepatenkinta g.gif g.gif Na tiek to, jei tau taip gerai.
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2005 08 19, 13:57)
Kodėl pastave žodžiuose visur pypčio gaidelė? Tiesiog paklausiau ir tiek. Nepatinka tokie klausimai, tai ir neatsakinėk. Man susidaro toks įspūdis, kad tu kažkuo nepatenkinta g.gif  g.gif Na tiek to, jei tau taip gerai.

blink.gif tau- paranoja tongue.gif bye1.gif
Atsakyti
tema išsikerojo tarpais net i lankas žiuriu, kaip ir daugelis kitu doh.gif

IŠVADA: Nepabandes - nesužinosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 19, 16:00)
blink.gif  tau- paranoja tongue.gif  bye1.gif

Gerai, tebunie taip, bet ... drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2005 08 19, 16:00)
tema išsikerojo tarpais net i lankas žiuriu, kaip ir daugelis kitu doh.gif

IŠVADA: Nepabandes - nesužinosi  tongue.gif

Lankos plačios, galima po jas pavaikščiot.
Nebuvau tikra, kad visgi moterys taip greitai ima viską į dūšia doh.gif Gaila, bet tai karti realybė. Mes labai greitai užpystam, tiesiog nebandom suprasti, kas aplink mus darosi. Norim pakeisti kitus, tačiau nebandom pasikeisti pačios. O reikėtu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2005 08 19, 15:14)
Lankos plačios, galima po jas pavaikščiot.
Nebuvau tikra, kad visgi moterys taip greitai ima viską į dūšia doh.gif Gaila, bet  tai karti  realybė. Mes labai greitai užpystam, tiesiog nebandom suprasti, kas aplink mus darosi. Norim pakeisti kitus, tačiau nebandom pasikeisti pačios. O reikėtu.  4u.gif

nu as nieko nebandau pakeisti g.gif zinau kokia as esu zinau kaip yra, viska suprantu ir nieko nebandau keisti nes dalyku apie kurios snekama temoje turbut nelabai bepakeisi.... cool.gif padarei reiskia padarei tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2005 08 19, 16:18)
nu as nieko nebandau pakeisti g.gif  zinau kokia as esu zinau kaip yra, viska suprantu ir nieko nebandau keisti nes dalyku apie kurios snekama temoje turbut nelabai bepakeisi.... cool.gif  padarei reiskia padarei  tongue.gif

Taip, temoje kalbama apie imtimius dalykus, kurių mes vengiame, ar nenorime apie juos kalbėti.
Žinoma, kad ir nereikia ir nebūtina kitų keisti. Būk tokia kokia esi ir viskas.
Aš nieko nenoriu išprovokuoti ar supykinti. Jei supyko, Jų valia. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Laura_k,2005 08 19, 13:14]
neturi tai neturi, bet zinai kaip sako:" buna pasitaiko....... " biggrin.gif cia neesme tongue.gif

.....nelabai suprantu kaip taip galim but "dejus" ant visko g.gif pabuni su meiluze skiedi jai kaip gera su ja vsio takoe, poto gryzti namo pas zmona(drauge, sugyventine) ir vel skiedi kaip viskas grazu puiku kaip ja myli ir t.t.

NEitin pavizdingas elgesys, kai "skiedzhiama " meiluzhei o po to "skiedzhiama" zhmonai.
Idealu butu, kad meiluzhe zhinotu visa tiesa. KAd ji tik pramogai, laikinam prasiblashkymui, abipusiam, bet velgi laikinam , malonumui. Ir organizuot taip, kad ir zhmonai netektu meluot. Nors.... PAgrindinis principas chia - "Glaza ne vidiat - serdce ne bolit".

Atsakyti