QUOTE(krystee @ 2005 08 19, 14:39)
nezinau kaip ir pradeti... nesu ištekėjusi, bet su vaikinu gyvenu jau antri metai, ir visai neseniai pastebėjau, kad jis žinutėmis pradėjo bendrauti su mergina... viena vakarą neišlaikiau viską tiesiai šviesiai jam pasakiau : kad žinau, kad yra kita mergina... Jis atvirai man pasakė: "Myliu tik tave, man reikia laisvės ir laiko, kad galėčiau normaliai kaip šeima su tavimi pradėti gyventi"... Susipykom.
Žinau kad kitą dieną jie buvo susitikę, žinau kad jis liko ištikimas man, tačiau žinutės nesiliauja... Nerandu sau vietos... Aš jį irgi be galo MYLIU, tik nežinau kaip teisingai pasielgti.. nenoriu kaltinti nei jo nei savęs, nesame kol kas šeima.. Būtų malonu sulaukti nors kieno nors minčių..
Žinau kad kitą dieną jie buvo susitikę, žinau kad jis liko ištikimas man, tačiau žinutės nesiliauja... Nerandu sau vietos... Aš jį irgi be galo MYLIU, tik nežinau kaip teisingai pasielgti.. nenoriu kaltinti nei jo nei savęs, nesame kol kas šeima.. Būtų malonu sulaukti nors kieno nors minčių..
Tas fainas žodis myliu. Ar tu tikrai jauti ir iš jo tokius jausmus ar tik jis žaidžia ir bando tave. Šiaip, neužpyk, bet tos žinutės ir man neduotų ramybės, nes aš labai pavydi. Žinoma dabar nebetiek kai jau už nugaros be kelių dienų 16 metų kartu, tačiau patarčiau išbandyti abipusius jausmus. Ir būtų gerai, kad tos žinutės baigtusi