Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(krystee @ 2005 08 19, 14:39)
nezinau kaip ir pradeti... nesu ištekėjusi, bet su vaikinu gyvenu jau antri metai, ir visai neseniai pastebėjau, kad jis žinutėmis pradėjo bendrauti su mergina... viena vakarą neišlaikiau viską tiesiai šviesiai jam pasakiau : kad žinau, kad yra kita mergina... Jis atvirai man pasakė: "Myliu tik tave, man reikia laisvės ir laiko, kad galėčiau normaliai kaip šeima su tavimi pradėti gyventi"... Susipykom.
Žinau kad kitą dieną jie buvo susitikę, žinau kad jis liko ištikimas man, tačiau žinutės nesiliauja... Nerandu sau vietos... Aš jį irgi be galo MYLIU, tik nežinau kaip teisingai pasielgti.. nenoriu kaltinti nei jo nei savęs, nesame kol kas šeima.. Būtų malonu sulaukti nors kieno nors minčių..

Tas fainas žodis myliu. wub.gif Ar tu tikrai jauti ir iš jo tokius jausmus ar tik jis žaidžia ir bando tave. Šiaip, neužpyk, bet tos žinutės ir man neduotų ramybės, nes aš labai pavydi. Žinoma dabar nebetiek kai jau už nugaros be kelių dienų 16 metų kartu, tačiau patarčiau išbandyti abipusius jausmus. Ir būtų gerai, kad tos žinutės baigtusi rolleyes.gif
Atsakyti

[qoute=stėlė,2005 08 19, 12:04]
Kaip imanoma, kad niekas nesužinotu ir kaip jautiesi po visko. Juk skauda širdelėj. Ar persekioja tas kaltės jausmas, kad išdavei tik vieną kartą.
[QUOTE]

nereik niekam pasakot tada ir nesuzinos,

kaip ten sako : geriau padaryt ir gailetis, negu nepadaryt ir gailetis , kad nepadarei tongue.gif

o jei skauda tai, kam tada daryt? skauda ta sirdi, nu paskaudes ir praeis, kam tada daryt jei zinai kad poto skaudes ir bus blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 19, 14:41)
visuomenėj būtent tokia nuomonė vyrauja, bet ne visada tai tiesa, moterys, kai kurios - netgi labai, irgi ieško malonumų.

kaip tik neseniai buvo apie tai O.Lapino straipsnis delfyje.

Taip, yra tokių kurios ieško nuotykių, kitos be šito ir gyventi negali. Ne vieną toki pavyzdi žinau. Tiesiog jos yra tokios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 19, 14:44)
ne visada moteris tampa neištikima dėl psichologinių priežasčių ax.gif . Yra toks reiškinys, kaip sexualinis smalsumas blush2.gif  beee.gif Neištikimybė ne visada yra išdavystė tongue.gif
Vdrug imsi ir įsitikinsi, kad tavo vyras, vis dėlto, geriausias mirksiukas.gif .  Fainai, juk tai žinoti? ax.gif

Keista, niekada nebuvo kilusi tokia mintis. doh.gif Seksualinis smalsumas kartais pačioje šeimoje turėtu atsirasti. Juk faina, kai kažką naujo išbandai, o ypač prie žvakių šviesos ir su šampano taure. smile.gif
Atsakyti
[quote=Laura_k,2005 08 19, 14:05]
[qoute=stėlė,2005 08 19, 12:04]
Kaip imanoma, kad niekas nesužinotu ir kaip jautiesi po visko. Juk skauda širdelėj. Ar persekioja tas kaltės jausmas, kad išdavei tik vieną kartą.
[QUOTE]
nereik niekam pasakot tada ir nesuzinos,

kaip ten sako : geriau padaryt ir gailetis, negu nepadaryt ir gailetis , kad nepadarei tongue.gif

o jei skauda tai, kam tada daryt? skauda ta sirdi, nu paskaudes ir praeis, kam tada daryt jei zinai kad poto skaudes ir bus blogai? g.gif
[/quote]
o gal tikisi, kad neskaudes g.gif g.gif arba negalvoja, kas bus paskui, nemasto kokia bus savijauta, o jau po laiko ka nors buna keisti ir kankinasi su skaudama sirdim. as irgi manau, jei jau nuejai i kaire tai niekam nepasakok, net ir artimiausiai draugei, tada tikrai niekas nesuzinos.
Atsakyti
[quote=Agnelev,2005 08 19, 13:00]
zinau viena atveji, kai vyras buvo toks pavydus, kad jei gatvej jo zmona su kokiu kitu vyru pasisveikindavo, ar siaip netycia zvigteledavo, tai jau namie jis atsigriebdavo kumsciais.

g.gif Šiaip jau: "vyrai pavydi buvusių prieš juos, o moterys - būsiančių ateityje" biggrin.gif
Iš esmės, pavydas- labai fainas jausmas. Tik labai svarbu- saikas. Ai, na supratot, viskas super kas- su saiku tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 19 rugpjūčio 2005 - 13:12
QUOTE(Agnelev @ 2005 08 19, 14:46)
skaitant tavo postus susidaro toks ispudis, kad tu arba ruosiesi isduoti savo mylima zmogu ir bandai cia atrasti pateisinima sau, arba darai kazkoki tyrima.
O kodel isduoda moteris: kiekvienoj situacijoj skirtingos priezastys. tam, kad irodytum, kad esi verta demesio uztenka ir flirto, o nebutinai pasiausti lovoj su kitu. Cia mano nuomone ir jokiu asmeniskumu.

Ką aš čia darau, tegu palieka man žinoti, taip gyventi įdomiau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2005 08 19, 13:10)
doh.gif Seksualinis smalsumas kartais pačioje šeimoje turėtu atsirasti.

Kaip tai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 19, 14:53)
Apskritai, mane stebina kokios mes, moterys sau esame kritiškos, griežtos, o vat vyrams- laaabai atlaidžios. Juk kas antra tema forume- " vyras nuėjo į kairę", guodžiam viena kitą, bet išvada viena- reikia atleisti, susitaikyti, priimti vyro neištikimybę kaip normą g.gif . O moteris sugriešijusi- iš karto pačių mūsų pasmerkta, kaip k... wink.gif

Su tavim sutinku, nes kažkodėl viskas vyrams atleidžiama. Jie ir vairuotojai geresni ir vadovai, nekalbant apie politikus doh.gif Moterys mėgėjos kitas pasmerkti, ypač kai ir pačios tą pati daro.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 19, 14:54)
blink.gif  blink.gif  sorry, AŠ NEIŠDAVIAU SAVO VYRO blink.gif . O ką taip pasirodė? blush2.gif  ax.gif
Bliamba, niekas man neskauda schmoll.gif  g.gif

Toks jausmas, kad labai užpikai"bliamba". O aš net to mintyje neturėjau. O tuo labiau, apie širdelę. Aš visai ne tave turėjau omenyje. Tik uždaviau toki klausimą.
Jei supykai, tai be reikalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2005 08 19, 14:12)
Ką aš čia darau, tegu palieka man žinoti, taip gyventi įdomiau. thumbup.gif

tai zinoma tavo reikalas. As tik pasakiau savo nuomone.
Atsakyti
QUOTE(krystee @ 2005 08 19, 14:57)
kartais labai sunku suprasti vyrus. Mano vaikinas man Sako: viskas gerai mūsų santykiuose, aš tave myliu, gera su tavimi mylėtis, noriu būti su tavimi... tačiau... kaip nekeista, atsirado dar vienas žmogus.. t.y. mergina, nežinau ar ji jam laikina, ar tai tik bandymas įsileisti įvairovę į savo gyvenimą.. nežinau... Kažkaip sunku su tuom susitaikyti, kad aš jam esu ir liksiu vienintelė Mylima moteris...

Šiaip, neleisk žaisti su tavim, kaip su vienintele, o jei žais tai pasitrauk kol nevėlu. Kad paskui nereikėtu ir tau nueiti į šoną. doh.gif
Atsakyti