Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(maliootka @ 2008 11 15, 17:11)
Kokios mustynes cia vyksta  smile.gif  Zmogus savo gyvenimo vingius pasakoja, o jus puolate smile.gif Kokie mes lietuviai netolerantiski smile.gif

cia ne mustines, cia moteriskas smalsumas.........

bet vistiek aciu
Atsakyti
QUOTE(Homer @ 2008 11 15, 18:51)
cia ne mustines, cia moteriskas smalsumas.........

bet vistiek aciu

doh.gif cia bendravimas,diskusija...cia forumas..snekames,maigome knopkes ir bendraujam bigsmile.gif
jei kazkas netenkina netempkit savu baltiniu i viesuma mirksiukas.gif
ok? bigsmile.gif drinks_cheers.gif
nes labai juokinga kai parasomi asmeniskumai,o po to verkiama kad visi "puola" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditte: 15 lapkričio 2008 - 19:03
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 15, 18:03)
doh.gif cia bendravimas,diskusija...cia forumas..snekames,maigome knopkes ir bendraujam  bigsmile.gif
jei kazkas netenkina netempkit savu baltiniu i viesuma  mirksiukas.gif
ok?  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif
nes labai juokinga kai parasomi asmeniskumai,o po to verkiama kad visi "puola"  lotuliukas.gif

jeigu jus mano adresu, tai as neverkiu
man atrodo as patenkinau jusu smalsuma....... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 15, 20:03)
doh.gif cia bendravimas,diskusija...cia forumas..snekames,maigome knopkes ir bendraujam  bigsmile.gif
jei kazkas netenkina netempkit savu baltiniu i viesuma  mirksiukas.gif
ok?  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif
nes labai juokinga kai parasomi asmeniskumai,o po to verkiama kad visi "puola"  lotuliukas.gif

Manau jei kas ir istempe savo baltinius i viesuma, nereiketu bent jau smerkti ir kandziotis:) Ne tam cia juos istempe:) ..beje ne vienas nesam be nuodemes..smile.gif O kandziotis labiausiai megsta tie, kurie patys turi kazkokiu problemu smile.gif Pries diskutuojant, maigant knopkes gal reiketu pagalvoti ka rasyti ,kad neiskaudinti nepazeminti zmogaus? smile.gif Isijausti i jo kaili.. smile.gif
Atsakyti
Klausimas: ar mylinti zmogu ar mylima zmogu? Mylinti zmogu isduodant turetu daugiu daugiausiai grauzti sazine, na o mylimo zmogaus isdavystes neisivaizduoju, bent jau sexualines...
Atsakyti
QUOTE(Jolocka505 @ 2008 11 18, 17:07)
o mylimo zmogaus isdavystes neisivaizduoju, bent jau sexualines...

o geras..pati neesmingiausia isdavyste-pasirodo laikoma pati svarbiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 19, 10:29)
o geras..pati neesmingiausia isdavyste-pasirodo laikoma pati svarbiausia  biggrin.gif

ax.gif taigi mes žmonės ne nuo konvejerio paleisti: kas vienam svarbu, kitam gali būti visai nereikšminga mirksiukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 19, 12:08)
ax.gif taigi mes žmonės ne nuo konvejerio paleisti: kas vienam svarbu, kitam gali būti visai nereikšminga mirksiukas.gif ...

jus teisi 4u.gif
kavos? bigsmile.gif litra? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 19, 12:45)
jus teisi  4u.gif
kavos?  bigsmile.gif litra?  bigsmile.gif

blush2.gif saldžios arbatos-tris litrus blush2.gif vakar boulingą žaidėm biggrin.gif ...prisižaidėm, aš niekaip nesupratau kodėl kuo toliau į vakarą, tuo klišiau pataikau lotuliukas.gif doh.gif ....
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 19, 12:48)
prisižaidėm, aš niekaip nesupratau kodėl kuo toliau į vakarą, tuo klišiau pataikau  lotuliukas.gif  doh.gif ....

hihihi.gif batarkes kuom pildet?? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 19, 12:57)
hihihi.gif batarkes kuom pildet??  bigsmile.gif  biggrin.gif

Ja, arbata visai ne tas batarkių pildymas. Aš kuo daugiau šalto balto tuo geriau boulingą žaidžiu tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 11 19, 14:02)
Aš kuo daugiau šalto balto tuo geriau boulingą žaidžiu  tongue.gif  tongue.gif

aksioma....
Atsakyti