Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(Afroditte @ 2008 11 14, 17:45)
aniaaa??  bigsmile.gif a kur pareigos jausmai dingo po 14 metu??  bigsmile.gif
siaip as jus ant zodziu gaudau  biggrin.gif nes priestaraujat sau kas antra posta  mirksiukas.gif

o is tiesu as jums kazkiek pritariu..tik toj vietoj kur aukotis neverta..tik nereiktu 14 metu tempt ivardinant tai pareiga  biggrin.gif

as sau nepriestarauju ............ viskam yra laikas ir kantrybe, net ir labai pareigingi buna neiskencia
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 14, 19:47)
...labai senas terminas... mirksiukas.gif

Matot, man zodis "tapmpymasis" asocijuojasi su 16-meciais, kur pora savaiciu trinasi susikibe uz rankuciu, palei mokyklos sienas...
Atsakyti
QUOTE(Homer @ 2008 11 14, 18:49)
net ir labai pareigingi buna neiskencia

***** tai as ir sakau kam kentet??? kam?? bigsmile.gif pareiga galima vykdyt ir kitais budais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 14, 17:52)
***** tai as ir sakau kam kentet??? kam?? bigsmile.gif pareiga galima vykdyt ir kitais budais  smile.gif

man atrodo as ir sakiau, kad daugiau nekentesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Homer @ 2008 11 14, 19:02)
man atrodo as ir sakiau, kad daugiau nekentesiu doh.gif

tai gerai,sakykim ryt atsibundat ir vsio..nebera JOS..meiles blink.gif ..tai pagal jus susikraunat daiktelius ir zmonelei ate pasakes sukat ieskoti JOS vel wub.gif
ar pagyvenat is pareigos dar kazkiek..nu koki 10-15 metu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 11 14, 19:52)
Matot, man zodis "tapmpymasis" asocijuojasi su 16-meciais, kur pora savaiciu trinasi susikibe uz rankuciu, palei mokyklos sienas...

Tiek jau to biggrin.gif ...tai nesvarbu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 14, 18:05)
tai gerai,sakykim ryt atsibundat ir vsio..nebera JOS..meiles  blink.gif ..tai pagal jus susikraunat daiktelius ir zmonelei ate pasakes sukat ieskoti JOS vel  wub.gif
ar pagyvenat is pareigos dar kazkiek..nu koki 10-15 metu  bigsmile.gif

jeigu sektumete tema tai pastebetumete, kad as rasiau, kad labai myliu savo zmona ir nematau jokio tikslo jos mesti...........o pirmos zmonos as nemylejau.....
Atsakyti
QUOTE(Homer @ 2008 11 14, 19:16)
jeigu sektumete tema tai pastebetumete, kad as rasiau, kad labai myliu savo zmona ir nematau jokio tikslo jos mesti...........o pirmos zmonos as nemylejau.....

jasninka biggrin.gif
uzteks siam vakarui manau drinks_cheers.gif
gero savaitgalio alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Homer @ 2008 11 14, 12:41)
taisingai pastebejot, gyvenimas nesibaige ir dar visko gali buti............
jeigu as apsirikau su antraja zmona tai gal bus ir trecia ir ketvirta........bet niekada nebus tai kad as gyvensiu su moterim kurios nemyliu.. schmoll.gif

..."jeigu aš apsirikau su antrąja žmona , tai gal bus ir trečia,ir ketvirta..." smile.gif...pasekiau temą... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrealex: 14 lapkričio 2008 - 19:20
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 14, 18:17)
jasninka  biggrin.gif
uzteks siam vakarui manau  drinks_cheers.gif
gero savaitgalio  alc.gif

jums tai pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kokios mustynes cia vyksta smile.gif Zmogus savo gyvenimo vingius pasakoja, o jus puolate smile.gif Kokie mes lietuviai netolerantiski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2008 11 15, 18:11)
Kokios mustynes cia vyksta  smile.gif
o jus puolate smile.gif
Kokie mes lietuviai netolerantiski smile.gif

o jums ponia miela,paranoja nail.gif
Atsakyti