Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(Agnelev @ 2005 08 19, 12:46)
tam, kad irodytum, kad esi verta demesio uztenka ir flirto....

tai taip pat galima traktuoti kaip neištikimybę ( moralinę) blush2.gif , o kai kurios čia pasisakiusių, gal net išdavyste pavadintų tongue.gif
Atsakyti
Apskritai, mane stebina kokios mes, moterys sau esame kritiškos, griežtos, o vat vyrams- laaabai atlaidžios. Juk kas antra tema forume- " vyras nuėjo į kairę", guodžiam viena kitą, bet išvada viena- reikia atleisti, susitaikyti, priimti vyro neištikimybę kaip normą g.gif . O moteris sugriešijusi- iš karto pačių mūsų pasmerkta, kaip k... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 19, 13:49)
tai taip pat galima traktuoti kaip neištikimybę ( moralinę) blush2.gif , o kai kurios čia pasisakiusių, gal net išdavyste pavadintų tongue.gif

kitos ir zvigtelejima i svetima vyra isdavyste pavadintu tongue.gif cia viskas priklauso nuo kiekvieno zmogaus moraliniu elgesio normu.
Atsakyti
QUOTE(Agnelev @ 2005 08 19, 13:49)
o tai kada neistikimybe yra isdavyste, o kada ne? nesuprantu skirtumo g.gif nes as visada maniau, kad jei jau neistikimas, tai ir isdavei. Nes jei negali to papasakoti savo antrai pusei tai ir yra isdavyste, arba kitaip pasakius melas.

nu man atrodo, kaip bebuvę, neištikimybė visada išdavystė, tik gal ne visada dėl to gailimasi. O melas tai nebūtinai išdavystė, bet jau čia kita tema, nebūtinai apie neištikimybę.
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2005 08 19, 12:04)
Kaip imanoma, kad niekas nesužinotu ir kaip jautiesi po visko. Juk skauda širdelėj. Ar persekioja tas kaltės jausmas, kad išdavei tik vieną kartą.

blink.gif blink.gif sorry, AŠ NEIŠDAVIAU SAVO VYRO blink.gif . O ką taip pasirodė? blush2.gif ax.gif
Bliamba, niekas man neskauda schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 19 rugpjūčio 2005 - 12:55
QUOTE(Agnelev @ 2005 08 19, 13:53)
kitos ir zvigtelejima i svetima vyra isdavyste pavadintu tongue.gif cia viskas priklauso nuo kiekvieno zmogaus moraliniu elgesio normu.

nu taip biggrin.gif O jei jau pietauji su ne savo vyru, tai vaje vaje, nors ir bendradarbis jis tavo, bet gi turbūt negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 19, 13:53)
Apskritai, mane stebina kokios mes, moterys sau esame kritiškos, griežtos, o vat vyrams- laaabai atlaidžios. Juk kas antra tema forume- " vyras nuėjo į kairę", guodžiam viena kitą, bet išvada viena- reikia atleisti, susitaikyti, priimti vyro neištikimybę kaip normą g.gif . O moteris sugriešijusi- iš karto pačių mūsų pasmerkta, kaip k... wink.gif

cia gal delto, kad mes moterys, tikimes, kad visada vadovausimes protu, o ne jausmais, o kartais viskas kitaip suveikia. o ir vyrai i kaire eina ne su kuo kitu, o su moterim. As, asmeniskai, nesmerkiu moteru nuejusiu i kaire, jei jos is pradziu stengesi ir seimoj atrasti tai ko troksta, ne visoms tai pavyksta, tai va tenka ir i kitus pasidairyti.
Atsakyti
QUOTE(Faina @ 2005 08 19, 14:33)
Ppati to jausmo nepatyriau, negaliu pasakyt. O va matau, kokia laiminga draugė atskrenda pasipasakot savo nuotykius. Akytės žiba, nuotaika gera. Aš jos klausiu, ar negaila vyro, o ji,  taip jam ir reikia, svarbiausia, kad nieko nežinotų. Kartais pavydžiu tongue.gif .

O ta draugė kartais ne pati buvo pirmoji išduota, ar tiesiog ji tokia thumbup.gif
Atsakyti
kartais labai sunku suprasti vyrus. Mano vaikinas man Sako: viskas gerai mūsų santykiuose, aš tave myliu, gera su tavimi mylėtis, noriu būti su tavimi... tačiau... kaip nekeista, atsirado dar vienas žmogus.. t.y. mergina, nežinau ar ji jam laikina, ar tai tik bandymas įsileisti įvairovę į savo gyvenimą.. nežinau... Kažkaip sunku su tuom susitaikyti, kad aš jam esu ir liksiu vienintelė Mylima moteris...
Atsakyti
QUOTE(Agnelev @ 2005 08 19, 14:38)
nebandziau ir tikiuosi niekada neteks isbandyti, nes jei turi mylima zmogu tokiu klausimu nekyla, o jei jausmai isbleso tai kodel nebandyti ju is naujo iziebti o ne pulti i kito glebi. Neteisiu tu, kurios bande. Asmeniskai as tai slyksciai jausciausi, o jokio pasitenkinimo nebutu.

Ir aš tikiuosi, kad neteks išbandyti, ar ba bet to norėčiau nepatirti, tai yra to jausmo kai tave išduoda. Kitų taip pat niekada nesmerkiu, nes tikrai nežinau kas su manimi gali atsitikti. Gali kartais ir pora varštelių atsisukti... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 19, 13:55)
nu taip  biggrin.gif O jei jau pietauji su ne savo vyru, tai vaje vaje, nors ir bendradarbis jis tavo, bet gi turbūt negalima  g.gif

zinau viena atveji, kai vyras buvo toks pavydus, kad jei gatvej jo zmona su kokiu kitu vyru pasisveikindavo, ar siaip netycia zvigteledavo, tai jau namie jis atsigriebdavo kumsciais. Aisku jie jau seniausiai issiskyre, bet juk ir kitoms taip pasitiko, nesakau, kad visoms, bet gyvenime juk visko buna. O as ne tik su svetimais vyrais pietauju, kavos atsigeriu, bet kartais ir namie apsilanko. Tai tada as isdavike is didziosios raides tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krystee @ 2005 08 19, 12:57)
Kažkaip sunku su tuom susitaikyti, kad aš jam esu ir liksiu vienintelė Mylima moteris...

ir nesitaikyk 4u.gif . Juk dabar jau tu jo nebeišduosi? blush2.gif Taigi, kairė -tavo 4u.gif Ax doh.gif , koks saldus keršto skonis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 19 rugpjūčio 2005 - 13:02