QUOTE(Krokokatinas @ 2008 11 10, 17:23)
O tai jausmu tarpe tarp slykstumo ir malonumo nera?
Keistas temos klausimas, - idomu kas atsakys kad malonu ir smagu isduoti mylima zmogu...
Keistas temos klausimas, - idomu kas atsakys kad malonu ir smagu isduoti mylima zmogu...
Yra. Yra nieko nejautimas. Tai jausmas, kai tu savo veiksmų nesureikšmini, ir nededi į vitrinas. Tai jausmas, kai nesijauti nei nugalėtas, nei nugalėtojas. Kai savo fizinį kūną atskiri nuo jausmo kitam žmogui. Ir tarp jausmo, ir veiksmo nepadedi lygybės ženklo. Gali būti veiksmas, kuris nelydimas jokių emocijų.
Aš. Aš galiu pasakyt. Man malonu ir smagu viskas, ką darau. Ir kiekvienas mano veiksmas, man sukelia tik gerus jausmus. Noriu bulves kasu, noriu dainuoju. Noriu, pasimyliu su 3 vyrais per dieną. Niekas nieko nedaro, jei tai jam šlykštu. Kas jums šlykštu? Į šiūkšlių konteinerį įlipt, šlykštu? Dažnai taip save prievartaujat? Šauti į žmogų? Jei nešlykštu, tai ko nesidubasinat lifte kaimyno?
Temos klausimas nelogiškas. Žmonės papraščiausia per silpni daryti tai, kas jiems šlykštu. Bet paklaust tai keikvieno asmeninė nuomonė. Tik lengviau suvokt, kai pažemini kitą. Ir pavydėt nereik.