Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(Krokokatinas @ 2008 11 10, 17:23)
O tai jausmu tarpe tarp slykstumo ir malonumo nera?

Keistas temos klausimas, - idomu kas atsakys kad malonu ir smagu isduoti mylima zmogu...

Yra. Yra nieko nejautimas. Tai jausmas, kai tu savo veiksmų nesureikšmini, ir nededi į vitrinas. Tai jausmas, kai nesijauti nei nugalėtas, nei nugalėtojas. Kai savo fizinį kūną atskiri nuo jausmo kitam žmogui. Ir tarp jausmo, ir veiksmo nepadedi lygybės ženklo. Gali būti veiksmas, kuris nelydimas jokių emocijų.

Aš. Aš galiu pasakyt. Man malonu ir smagu viskas, ką darau. Ir kiekvienas mano veiksmas, man sukelia tik gerus jausmus. Noriu bulves kasu, noriu dainuoju. Noriu, pasimyliu su 3 vyrais per dieną. Niekas nieko nedaro, jei tai jam šlykštu. Kas jums šlykštu? Į šiūkšlių konteinerį įlipt, šlykštu? Dažnai taip save prievartaujat? Šauti į žmogų? Jei nešlykštu, tai ko nesidubasinat lifte kaimyno?

Temos klausimas nelogiškas. Žmonės papraščiausia per silpni daryti tai, kas jiems šlykštu. Bet paklaust tai keikvieno asmeninė nuomonė. Tik lengviau suvokt, kai pažemini kitą. Ir pavydėt nereik.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 11 10, 21:29)
Žmonės papraščiausia per silpni daryti tai, kas jiems šlykštu.

Sis sakinys man primine viena zmogu. Jis sakydavo: "as tau duosiu tris milijonus euru, jei tu imerksi savo ranka i kibira su shudu"...
Imerkti tai slykshtu, bet tie trys milijonai kazkaip vercia ta daryti... Tai, gal, ir motivacija kazkiek turi reikshmes.....
p.s. as nemerkiau ten rankos, nes jis neturejo triju milijonu....
Atsakyti
QUOTE(agule @ 2008 11 07, 16:12)
isdavus vyra nesijauciau, o kai buvau su kitu zmogum buvo labai gera smile.gif gal but buciau pasijautus kalta jei vyras pirmas nebutu manes isdaves

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 07, 18:09)
bebe.gif toks postas man kvepia saviapgaule...jei būčiau buvus pirma, būtų buvę kitaip hihihi.gif.....

nematau jokios saviaupgaulės
labai gerai suprantu tą jausmą kai išduodi tą žmogų, kuris tavęs nėra išdavęs ir tą , kuris yra išdavęs ..skirtumas labai didelis.
Po pirmojo išdavystės kaltės jausmas gali būti, o po antrojo - ne, netgi šioks toks palengvėjimo ir atleidimo jausmas ateina.

QUOTE(suntea @ 2008 11 10, 20:29)
Temos klausimas nelogiškas. Žmonės papraščiausia per silpni daryti tai, kas jiems šlykštu. Bet paklaust tai keikvieno asmeninė nuomonė. Tik lengviau suvokt, kai pažemini kitą. Ir pavydėt nereik.

aha reikėtų pavadinti, koks jausmas po išdavystės
nes išduodant dažniausiai nemąstoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 11 11, 10:49)
p.s. as nemerkiau ten rankos, nes jis neturejo triju milijonu....

Hmmm. Kibiras pamazgų nėra pakankamai šlykštus reikalas. Tai neverta nė šimtinės.

QUOTE(volare @ 2008 11 11, 12:31)

Lygiai taip pat. Kaip jaučiatės išsivaliusi dantis?
Atsakyti
QUOTE(volare @ 2008 11 11, 11:31)

QUOTE(suntea @ 2008 11 11, 18:15)

ne manau kad visiems lygiai taip pat. Po išdavystės jaučiuosi negerai, konfliktuoju su savimi. Kadangi esu gan didelė egoistė stengiuosi kiek įmanoma išvengt tokios situacijos. Ar tai pritaikoma dantų valymui?-man ne. Kažkam galbūt taip.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 11 11, 18:15)

čia kaip kam...dantis išsivaliusi jaučiuosi gerai - švari, gaivi ir t.t.
o po išdavystės...na žiūrint ką išduodi...

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 12, 09:59)
ne manau kad visiems lygiai taip pat. Po išdavystės jaučiuosi negerai, konfliktuoju su savimi. Kadangi esu gan didelė egoistė stengiuosi kiek įmanoma išvengt tokios situacijos. Ar tai pritaikoma dantų valymui?-man ne. Kažkam galbūt taip.

šiaip normaliai, kiekvienas po išdavystės jaučia kažkokį kartėlį, nes neišlaikė susitarimo, tai nuvilia..
bet jei išduodamas kažkas, kas jau ir tave išdavė, tai būna net palengvėjimas....
Atsakyti
QUOTE(volare @ 2008 11 12, 11:28)
čia kaip kam...dantis išsivaliusi jaučiuosi gerai - švari, gaivi ir t.t.
o po išdavystės...na žiūrint ką išduodi...
šiaip normaliai, kiekvienas po išdavystės jaučia kažkokį kartėlį, nes neišlaikė susitarimo, tai nuvilia..
bet jei išduodamas kažkas, kas jau ir tave išdavė, tai būna net palengvėjimas....

Man kerštas nesukeltų palengvėjimo.
Atsakyti
kai niekam niekas nezadama-niekas ir neisduodama bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 12, 14:40)
kai niekam niekas nezadama-niekas ir neisduodama  bigsmile.gif

logiska. o kai zadama ir nesilaikoma pazadu? va jums ir isdavyste mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nik@ @ 2008 11 12, 14:22)
logiska. o kai zadama ir nesilaikoma pazadu? va jums ir isdavyste mirksiukas.gif

darykim isvadas.. mirksiukas.gif
nezadu niekam nieko niekada...jei reikia pasakau kad pasistengsiu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 12, 15:36)
darykim isvadas..  mirksiukas.gif
nezadu niekam nieko niekada...jei reikia pasakau kad pasistengsiu..  biggrin.gif

Prie altoriaus nėjote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 12, 15:39)
Prie altoriaus nėjote? smile.gif

ax.gif ta pati pagalvojau
Atsakyti