Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(agule @ 2008 11 07, 16:12)
isdavus vyra nesijauciau, o kai buvau su kitu zmogum buvo labai gera smile.gif gal but buciau pasijautus kalta jei vyras pirmas nebutu manes isdaves

bebe.gif toks postas man kvepia saviapgaule...jei būčiau buvus pirma, būtų buvę kitaip hihihi.gif.....
Atsakyti
as suprantu kad zmogus manim pasitiki ir kad as jam prisiekiau jo neisduot,bet pati nesuprantu kodel nejauiu jokio kaltes jausmo
Atsakyti
QUOTE(agule @ 2008 11 07, 22:37)
as suprantu kad zmogus manim pasitiki ir kad as jam prisiekiau jo neisduot,bet pati nesuprantu kodel nejauiu jokio kaltes jausmo

rolleyes.gif tikiuosi ir nesuprasi....
Atsakyti
man rodos mylimų žmonių nieks neapgaudinėja ir neįžeidinėja. o jei nemylimas, tai koks skirtumas koks jausmas jei jo vis tiek nėra? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 11 09, 14:34)
man rodos mylimų žmonių nieks neapgaudinėja ir neįžeidinėja. o jei nemylimas, tai koks skirtumas koks jausmas jei jo vis tiek nėra? lotuliukas.gif

schmoll.gif ...apgauna ir išduoda lygiai taip pat ir mylimus cool.gif ...koks jausmas? taigi čia kiekvienam kitaip
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 09, 18:18)
...koks jausmas? taigi čia kiekvienam kitaip

O kaip?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 10, 10:39)

Man -vienaip,Jums-kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 10, 10:39)

unsure.gif nesupratau klausimo, kas kaip? nors apskritai supratau, ypac perzvelgus keleta temu-nesvarbu kaip? svarbu prie ko prikibti bigsmile.gif lotuliukas.gif

QUOTE(indrealex @ 2008 11 10, 11:18)
Man -vienaip,Jums-kitaip biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nik@ @ 2008 11 10, 11:31)
nesupratau klausimo, kas kaip?

Kaip temos užvadinime...šlykštu ar malonu?...ko nesuprast...blondinė?...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 11 10, 14:46)

Kam replikuoti?...nenumaldomas noras įžeisti???...
Atsakyti
Nu kodel vis i isizeidimu lankas nuklysti? g.gif O tai jausmu tarpe tarp slykstumo ir malonumo nera? Keistas temos klausimas, - idomu kas atsakys kad malonu ir smagu isduoti mylima zmogu...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 10, 09:39)

o kam jums mano atsakymas?

QUOTE(GalBut @ 2008 11 10, 13:46)

g.gif blondinas? nesuprast galima daug ko nepriklausomai nuo temos pavadinimo, nes dažnai diskusija nukrypsta toli nuo to pavadinimo į lankas smile.gif
Beje, jums aišku ko konkrečiai paklausė manęs Medinis? unsure.gif tikrai aišku? Na tada apšvieskite ir mane, pažiūrėsim ar vienodai šį klausimą supratom biggrin.gif

QUOTE(indrealex @ 2008 11 10, 13:59)
Kam replikuoti?...nenumaldomas noras įžeisti???...

cool.gif noras įžeisti dar nereiškia oponento įsižeidimo fakto mirksiukas.gif ....galima labai norėt įžeisti, bet jei kitas neįžeidus-stenkis iki apsik..... mirksiukas.gif irnesakyk.gif
Atsakyti